خوب دوست من
اگر چه جایش اینجا نیست ولی![]()
این برنامه را که برایت آپلود می کنم امتحان کن , تخصصش برگرداندن اطلاعات از دیسکتهای آسیب دیده است :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوست من
اگر چه جایش اینجا نیست ولی![]()
این برنامه را که برایت آپلود می کنم امتحان کن , تخصصش برگرداندن اطلاعات از دیسکتهای آسیب دیده است :
خوب دوست عزيز شما از Anti Spywareهاي ديگه هم ميتونيد استفاده كنيد چرا كه Ashampoo AntiSpyware مشكل رجيسترشدن داره و با هر كدي براحتي رجيستر نميشه چرا كه سريال را با Server خودش چك ميكنه و تا زمانيكه رجيستر نشه امكان پاك كردن اسپايورها را نداره.
توصيه ميكنم از AVG Anti Spyware يا Super Antispyware يا a-Squared Anti spyware استفاده كنيد كه مشكل رجيستر شدن ندارند و DataBase بالايي هم دارند.
لينك دانلود a-squared Free 2.1
لينك دانلود Super Antispyware Free Edition:
لازم به ذكره كه Engine هر دو آنتي اسپايورهاي Ashampoo و a-squared يكسان هست.
اميدوارم مشكل شما هم حل بشه.
Last edited by hamilton; 04-06-2007 at 20:02.
مرسی
ين نهايت لطف شما نسبت به من هست.
بايد 16 پروژه تحويل بدم و از بدشانسی من همه زحماتم روی فلاپی هست .
بازهم ممنونم.
لطفا تا 16 مرا تحمل كنيد!
شرمنده
يك ديسكت را باز كرد بقيه را نه
بازهم شرمنده حالا چه كار كنم؟
دوست عزیز
این را هم امتحان کن از برنامه قبلی قویتر است ولی اگر باز موفق نشدی در انجمن نرم افزار هم مشکلت را مطرح کن :
بابا ایول ... بازم ممنون .![]()
الان میخوام دانلود کنم ...تا ببینم مشکلم حل میشه که دیگه این همه شما رو اذیت نکنم!!
سلام مجدد
دارم ديوونه ميشم فردا اخرين مهلت منه
توروبه خدا كمكم كنيد. يه تايپيك به پيشنهاد شما در قسمت سخت افزار گذاشتم پيشنهاد شد در حالت safe mod انتی ويروس را اجرا كنم حالا تا فلاپی را در ان حالت فرمت نكنه دوباره همان مشكلات هست به نظر شما اطلاعات ديسك را چه طور نگه دارم يا حداقل انتی ويروسی معرفی كنيد كه نخواد فلاپی را فرمت بكنه.
دوست عزیز
آیا آنتی ویروس در فلاپی شما ویروس گزارش کرده است ؟ از برنامه بالا استفاده کردید یا نه ؟
برنامه دوم كه لينكش را به من داديد مفيد بود
يك دنيا سپاسگذارم.
پس از نصب انتي ويروس پروفشنال آويرا ////////// اين را ADSPY/Boran.I.13 شناسايي ميكند در دانلودر فلش گت
اگر پاكش كنم دانلودم كه نصفه است ادامه پيدا نميكنه.قبلا آويرا كلاسيك داشتم ولي اين اخطار را نميداد
آيا ويروسه؟يا اشتباهي گير داده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)