میدونید بازی گرافیک فوق العاده ای داره ولی نمیدونم چرا مثلا افکت های آبش اینقدر سطح پایینه خیلی عجیبه برام بازیی با این گرافیک با این نور پردازی توپ چرا آخه باید اینطوری باشه مخصوصا اولش توی کشتی خیلی خیلی بد بود
میدونید بازی گرافیک فوق العاده ای داره ولی نمیدونم چرا مثلا افکت های آبش اینقدر سطح پایینه خیلی عجیبه برام بازیی با این گرافیک با این نور پردازی توپ چرا آخه باید اینطوری باشه مخصوصا اولش توی کشتی خیلی خیلی بد بود
اونجا آره یکم تو ذوق میزنه...اما جلوتر توی جزیره یا وقتی میرن زیر آب...محشره آبش...یکی از مپ ها هم هست یه رودخونه ی خیلی زیبا داره با آب زلال که دلت میخواد .
تا قبل از این بهترین مرحله زیر آبی که دیده بودم MW2 بود ولی این بازی کلا سطح توقعمو بالا برد. فضای زیر ابش خیلی خیلی زیباست.زنگزدگیا و پوسیدگیا و جلبکا و بخصوص اون نور روی کف دریا که از شکستگی نور روی سطح آب بوجود میاد...
+
Damon Baird در واقعیت : دی
تفنگشو خیلی قشنگ در آوردن : دی !Damon Baird در واقعیت : دی
اون عکس آخرم چه حرکتی زده.
با این پایان ــه داستان گیرز 4 ــی در کار نیست ! درسته ؟!
Sawed-Off و Retro Lancer مضخرفترین سلاح های بازی که واقعا حال منو بهم میزنن و فقط به افزایش نوب در بازی کمک کردن : دی
خب بالاخره منم کنسول خودمو آپدیت کردم و تونستم گیرز 3 رو بازی کنم.
تقریبا میشه گفت بازی نسبت به قبل یه مقدار متنوع شده مثل همونجایی که ما در نقش اون سیاه پوسته که اسمشو یادم نیست ظاهر میشیم و وقتی لمبنت ها کشته میشن میترکن درست برعکس سری قبلی.
نوع سنگرگیری هم تفاوتی با قبلی نداره اما گرافیک و گیم پلی فوق العادست.
البته من هنوز وقت نکردم این بازی رو تموم کنم وقتی تموم شد نظر خودمو به صورت کامل تو همین تاپیک میذارم.
اره زیر ابش واقعا قشنگه .آخ گفتی توی جزیرهه واقعا کف کردم وقتی که از اب در اومدن انگار واقعا خیس شدن رنگ بندی سبزه ها و سنگهای توی ساحل تکسچرهای فوق العاده اون مرحله من رو نابود کرد اصلا من اون مرحله کسی رو نمی کشتم فقط محیط زیباش رو نگاه میکردم!:گاهی اوقات اصلا رنگ بندی هاش مثل عناوین دیگه ای که با انریل انجین 3 ساخته شدن نبود مثلا بعضی مراحلش که توی شهر بود خیلی شبیه به انچارتد شده بود.]اونجا آره یکم تو ذوق میزنه...اما جلوتر توی جزیره یا وقتی میرن زیر آب...محشره آبش...یکی از مپ ها هم هست یه رودخونه ی خیلی زیبا داره با آب زلال که دلت میخواد .
تا قبل از این بهترین مرحله زیر آبی که دیده بودم MW2 بود ولی این بازی کلا سطح توقعمو بالا برد. فضای زیر ابش خیلی خیلی زیباست.زنگزدگیا و پوسیدگیا و جلبکا و بخصوص اون نور روی کف دریا که از شکستگی نور روی سطح آب بوجود میاد...
ولی بازم مراحل آخر (نه مرحله آخر) گرافیک بازی افت میکنه نمیدونم یعنی با کمبود بودجه مواجه شدن یا می خواستن به موقع منتشرش کنن یا اصلا خسته شدن!.در کل بازیه خیلی خیلی بزرگیه دوستش دارم خیلی زیاد.این بازی تمام فنهای xbox رو سر بلند کرد وقدرت xbox رو به همه نشون داد .تازه کلیف بلزینسکی گفت اگه کسی بگه از تمام قدرت کنسول های نسل حاضر اسفاده کرده یه دروغ محض گفته!!!
Last edited by samad_sr; 12-10-2011 at 20:43.
اون جایی که از آب دراومدن بیرون خدای خدا بود.......اون قطرات اب روی عضلات کارماین برجسته بود.
اخرین مرحله و کلا یکی دو مرحله اخر(مخصوصا مرحله اخر)تعداد دشمنا بیش از حد و وسعت مبارزات بیش از توان پردازشی بود به نظرم و واسه خاطر حفظ فریم فک کنم کمی گرافیک رو پایینتر از مراحل دیگه کردن ولی به جز مرحله آخر و مبارزه پایانی خیلی مشخص نبود....... .
یادته نوید تو اس ام اس بهت گفتم این شاتگان خیلی قویه......در حد بمب اتمهولی هر دوی اسلحه ها واقعا عالی و انتیک هستن مثه خود لنسر اصلی.......
.
.
.
Last edited by halflife g; 12-10-2011 at 22:22.
منم بازی رو تموم کردم
پایانش هم خوب بود و هم بد فقط خیلی تو ذوقه که دیگه نمیتونم این بازی رو بایز کنم چون دیگه داستان تموم شد
راستی دو سوالanyaخواهر مارکوس بود یا نه همینجوری تو جوخشون بود?
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
Last edited by s.j-rez; 13-10-2011 at 14:04.
ميشه بگيد چه گرافيكي واسش لازمه تا بگيرم !!
جان بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این بازی فقط و فقط به طور انحصاری برایXBOX360اومده و شما فقط باید این کنسول رو داشته باشه رو PCفقط نسخه یک این بازی هست و بس2و3روX360اومده دوست من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)