واي هر چي به خانمه گفتم مودم دارم ، اصلا قبول نميكرد
من مشتري دست به نقدم فقط ميخوام از صبانت فرار كنم
واي هر چي به خانمه گفتم مودم دارم ، اصلا قبول نميكرد
من مشتري دست به نقدم فقط ميخوام از صبانت فرار كنم
آره! من گفتم مودم زایکسل 660 رو دارم، گفتن پس باید بیاریش اینجا (دفتر پارس آنلاین) که ما تاییدش کنیم!
سلام!
من 2 روز پیش سرویس پارس آنلاین-ام وصل شد، طبق اون چیزی که قبلا جاهای دیگه دیده بودم توقع یا اینترنت سریع با سرعت دانلود حدود 140 داشتم. آخه من تا یه ماه پیش از سپنتا استفاده می کردم و به خاطر سرعت دانلود خیلی کم سپنتا اومدم از پارس آنلاین سرویس گرفتم.
اما الان تو این 2 روز اصلا از پارس آنلاین راضی نبودم و نیستم... اصلا سرویس هاش ثبات نداره، اصلا نمی تونم رو سرعتش و حتی رو کار کردنش حساب کنم، من تو کل شبانه روز اینترنتی لازم دارم که بتونم سایت هارو خیلی سریع باز کنم و مسنجر هام رو هم آنلاین نگه دارم که هیچ کدوم این کار هارو پارس آنلاین برام نمی کنه، الان من حتی برای رفتن از یه صفحه سرچ گوگل به صفحه بد هم مشکل دارم.
پینگ دومین های یاهو یا گوگل هم یکی در میون یا بیشتر تایم-اوت میدن....
از دیروز که با پشتیبانی صحبت می کردم قبول کردن که نویز خط تلفم بالاست و امکانش هست که از طرف مخابرات پی گیری کنن، اما گفتن برای اینکه این موضوع تایید بشه برو مودم رو وصل کن به سیم های ورودی ساختمون ما اونجا هم نویز رو ببینیم بعداً بریم پیگیری کنیم، منم این کارو کردم و نویز رو دیدن و واسه اینکه منو از سر خودشون باز کنن گفتن که شما فاصله خونه تا مخابراتت زیاده و مشکل واسه همینه!!! ما هم هیچ کاری نمیتونیم بکنیم!! بهشون می گم بابا من سپنتا داشتم و SNR Download بالای 20 بود اما الان با سرویس شما رو 2-3 بالا تر نمیره، افت خط هم 10-15 تا بیشتر شده!!! من که اساس کشی نکردم دور تر بشم.... فقط ای-اس-پی رو عوض کردم، اونا ه می گن که ما از آی-اس-پی های دیگه خبر نداریم، الان داریم می بینیم که فاصله شما تا مرکز مخابراتی بیشتر از 5 کیلو متر هستش که 1 کیلو متر بیشتر از استاندارد ای-دی-اس-ال هستش (در صورتی که من اطمینان دارم فاصله من تا مخابرات به صورت سیم کشی شده و نه دید مستقی حدود 3 کیلو متر هستش)
به نظر شما من چی کار کنم؟ الان 2 تا از دوستام که شاتل دارن خیلی دارن بهتر از من از ای-دی-اس-ال استفاده می کنن... من با خاطر پارس آنلاین حتی مودم رو هم عوض کردم
الان بخوام خلاصه بگم که مشکل اینترنتم چیه:
قطعی های زیاد و مکرر
نویز خیلی بالا
سرعت دانلود بی ثبات (بیشتر مو قع ها 20-30، بعضی اوقات 10، گاهی 60-70 و به ندرت 130-140)
SNR Downstream: 6-2
Line Attention (Down): 50-60
SNR Upstream: 17
Line Attention (up): 36
Data rate: down 1925 - up 509
دوستان من چهارشنبه احتمال قوی میرم برای تویض مودمم باهاشون ... میخوام وایرلس بگیرم فقط قیمتشو توی بازار نمیدونم کسی میدونه وایرلسی که پارس آنلاین میده قیمتش توی بازار چنده؟؟؟ یه سوال دیگه چند روز طول میکشه خط رانژ بشه؟؟
معمولاً پارس آنلاین واسه بیسیم مودم زایکسل 660HW می ده که قیمتش تو بازار 85.000 هستش (البته من یه جا دیدم که 82.000 هم می داد اما فروشنده معتبر نبود)
خیلی خلاصه بگم 100 درصد درست میگن.
Line Attention به فاصله از مرکز بستگی داره. ماله شما رو به موته.
SNR شما هم داغونه. اگر میبین SNR سپنتا بالاتر بوده واسه اینه که سرعت شما پایین تر بوده درسته؟ همین الان بگید خط رو براتون رو 1024 فیکس کند ببیند SNR میره بالاتر. دلیل قطع و وصلی پایین بودن SNR شماست.
سرعت دانلود رو نمی تونم نظر قطعی بدم ولی شرایط خطتون بی اهمیت نیست
متوسط پینگ 4.2.2.4 شما چنده.
Line Attention خط من واسه دانلود 52 و SNR من 12 هست سرعت دانلود تو مود 2048 هست و فعلا مشکلی نداشتم از لحاظ قطعی اگر سرعتتتون رو بگید پایین بیارن مثلا همون 1024 احتمال داره یکم وضعتون بهتر بشه.
شده سرویس 3 ماهه یا بیشتر ور داری الکی پول مودم اضافه نده.
گیگ اضافه هم میفروشه این شرکت؟
مرسی برای جواب!
آره موقعی که سپنتا داستم سرویس 128 نا محدود می گرفتم، خوده پارس آنلاین هم چند بار تست کرد سرعت رو پایین آوردن که SNR تا 17 هم زیاد می شد (سرعت حدود 256)
پینگ 4.2.2.4: 236 - 229 - 232- 231 ms
پینگ 8.8.8.8: 285 - 285 - 286- 286 ms
باز امروز که یکم بهتر شده! تا دیروز حتی پینگ ها تایم-اوت می دادن! دیروز از صبح هم که تا حدود یازده شب هر 2-3 دقیقه یک بار اینترنتم قطع می شد که اصلا از خیرش گزشته بودم و با اینترنت شاتل همسایمون کار می کردم...
موقع انجام این تست یه بار دیگه اینترنت قطع شد که از اول تست گرفتم!
آره، سرویس های عادی هر گیگ 5000 تومن، سرویس های ویژه مراکز مخابراتی هر گیگ 10.000 تومن
اره هر گیگ 6000t
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)