ممنون بابت پاسخ
با این تفاسیر چند ماه طول میکشه تا برسه و اینکه قیمت بالایی هم خواهد داشت فکر کنم یه 604 فعلا بگیرم تا بعد خدا چی بخواد ..
ممنون بابت پاسخ
با این تفاسیر چند ماه طول میکشه تا برسه و اینکه قیمت بالایی هم خواهد داشت فکر کنم یه 604 فعلا بگیرم تا بعد خدا چی بخواد ..
Last edited by iriali; 02-05-2010 at 23:30.
سلام برو تو اینجا
قسمت گلوبال یا همچین چیزی رو بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی وارد سایت اصلی شدی در نوار بالا یه سرچ بزن
اسم مدل مودمت رو بزن
وقتی پیداش کرد وارد صفحه مدل مودمت میشه
توی اونجا نوشته update -upgarde - frameware یا همچین چیزی اونجا رو وارد میشی و اخرین نسخه رو میگیری
وقتی که دانلودش کردی یه فایل زیپ هست که باید انزیپ بشه
وقتی از زیپ بازش کردی میری توی 192.168.1.1
همون فریم ویر دستگاهت قسمت کنترل مدیریت و ادمینadmin یه جایی داره که نوشته upgrade همون جا یه browser داره که فایل رو میزنی تویش
حالا اگه افاقه نکرد بگو تا یه فکری به حالت بکنم.
تنک یو وری ماچ ( ببخشید من فارسیم یه خورده ضعیفه )
سوال 1 رو در بالا توضیح دادم مشکلی پیش نمیاد من 2 بار تاحالا کردم هیچی نمیشه یه حافظه کوچیک توی مودمت هست که خالیش میکنی و دوباره توشو پر میکنی هیچی به سرش نمیاد نترس.
2- نه بابا مگه دیوانه شدی
میری توی کنترل پنل قسمت network settings
وقتی بازش کردی اونجا یه بخشی هست به نام local area network که کارت شبکه جنابعالی هست
رویش کلیک راست میکنی و properties میزنی
internet protocol ver4
رو میزنی یه صفحه جدید باز میشه که تویش قبال باید رفته باشی و مقادیر رو وارد کرده باشی
در قسمت اولیش اینو میزنی
192.168.1.2
قسمت دومش
255.255.255.0
قسمت سوم هم که مشخصه گیت وی هستش
192.168.1.1
دوتا فیلد خالی هم زیرش هست که برای DNS هاست
که در 3 پست بالاتر مقادیرش رو نوشتم.
---------- Post added 03-05-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 02-05-2010 at 11:56 PM ----------
سلام
نه بابا اشتباهه نکنی !!!
بارشون تا اخر اردیبهشت میرسه !!!
بهترین کار اینه شما صبر کنی و یه بار خرج رو انجام بدی اگر خیلی محتاج مودم هستی یک تیپی لینک دست دوم بگیر حدود 20 تومن کمتر میشه
توی فروم پرشین تولز قسمت بازارچه معدن همچین چیزاییه
یه دست دوم بگیر ولی اگر نیازی به اینرتنت نداری و فقط باری کار دانلود میخوای صبر کن تا اون مدمها برسه .
چیزی نمونده طبق گفته دوست من احتمالش هست تا اخر اردیبهشت بارها برسه.
میدونی که خردادماه بچه ها تعطیل میوشند و باید بازی انلاین انجام بدهند از پدرمادرها قول میگیرند که سیستم بخرن و کامیپوتر بخرن
پس نتیجه میگیریم اینها هرجوری شده بار رو زودتر میرسونند.
سئوالی وبد در خدمتم.
حدود قیمتی نمیدونی چنده چون من تا 80 بیشتر نمیتونم هزینه کنم یعنی بیشتر عاقلانه نیست برای من
سلام
این مدل n13 الان هست که حدود 180 مایه اش هست
ولی اون باری که میرسه به خاطر تکنولوژی های جدیدتر مطمئن باش قیمتش کمتره. البته اینو حدودی میگم ولی مودمیک ه USB داره و برای استفاده ازهارد درشبکه هست حدود 100 تومن مایه اش هست که شما میتنید روی 100 تا 120 برای این مودمهای جدید فکر کنید.
ولی ارزش داره در عوض سیستمت خاموش می مونه و راحت به کارت میرسی و عمر قطعاتت هم کم نمیشه.
شما مطمینی این حرفو میزنی؟
برای مودم که حرف زدی و درست از اب نیومد گویا n13 بالاخره دانلود ماشین یا دانلود مستر داره یا نه تو بازار چه مدلی هست الان که این قابلیت رو داشته باشه ؟! دقیق با ذکر مدل بگو و البته قیمت!
شما یه بر آورد قیمت جهانی newegg or amazon کن اون مدلهایی که دارن میارن با مدلهای موجود
بعد کی گفته میاره کدوم شرکت وارد کننده هست این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دانلود ماشین خیلی وقته هست ها برین تو سایت ایسوس همه مودم هاش رو ببینین
بعدش یکی گفت n13 انلود ماشین نداره تو سایت ایسوز هم میگه نه شما میگین خودتون دیدین میشه چی جوری فریم ویر جدید اومده یا فریم ویر لینوکسی dd wrt !!
بعدش خودتون چرا تحقیق نمیکنین!
در آخر پرینت سرورهایی هست که دوتا پورت یو اس بی دارن و دانلود ماشین فقط برای تورنت و...... اگه تو ایران پیدا بشه خوبه!(دو تا پورت یو اس بی محشره
میتونی سیستم مولتی مدیای توپ تو خونه ران کنی)
n13 رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت که تورنت هم داره برید از این بپرسید
منظورتون دانلود منیجر هست دیگه؟؟
وارد کننده n13 دالای هست
قیمتش هفته گذشته 180 بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما که تحقیق کردی بیا نتیجه تحقیقتو بزار اینقده خوشحال میشیم به جون تو
در مورد بقیه محصولات هم من اطلاعی ندارم اقای gharibe63 رفتند تحقیق کردند و فروشنده گفته چند وقت دیگه چند مدل دانلود منیجردار میاد
درضمن دوست عزیز قیمت جهانی اعتبار چندانی نداره کما اینکه در مورد اسپیکرهای التک لنزینگ من قیمت 100 دلار رو در سایتها دیدم ولی توی بازار رضا نمایندگی به قیمت 75 تومن میده
در ضمن من از روی یک اگهی این صحبت رو کردم و در یک مجله بود که تیترزده بود امکان داننلود مستقیم و ذخیره بر روی هارد اکسترنال همچین مضمونی داشت که برای بچه ها توضیح دادم جواب بقیه سوالاتت هم در اینجا ( من موندم تو همه حرفهای منو خوندی ولی چطوریه که به جوابت نرسیدی یه خورده وقت میزاشتی همه این جوابها رو در ادرس زیر میدیدی )
پست اخر برای شما نوشته شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمایش سرعت دانلود اینترنت مخابرات در IDM
2010/04/08
این تست در پست اول قرار گرفت. می تونید این فایل رو دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehrdad38; 03-05-2010 at 19:11.
سلام
این شاتل که میگن چیه ؟
دوباره سلام
دوست عزیز من سه بار تو تاپیککردم جوابمو ندادندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیدم اینجا با معرفت ترند دوباره اومدم اینجا
بعد مدیرا میان میگن هر سوالی تو تاپیک خودش!!!
kingجان من شنبه صبح یوزر پس رو گرفتم گفت که خطت وصله الان رفت تو سومین روز من هنوز چراغ ADSLرو روشن نمیبینم!!
POWERوLANروشنه !TPlink8811
از داخل مشکلی نداشته باشم؟
قبل از اتصال باید تنظیمات خاصی بکنم؟یا نه وقتی مودم و وصل میکنی باید چراغ ADSLروشن بشه؟
ممنون
King designer عزیز این کارایی که گفتی رو انجام دادم ولی هنوز نمیتونم با کانکشن مودم وصل بشم.
راه دیگه ای به ذهنت میرسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)