.
.
.
.
الان دیگه اکثر مدل ها Blu - Ray دارن.....اما Blu - Ray RW هنوز فراگیر نشده قیمتش هم بالاست...هنوز هم رواج نداره کار کردن باهاش زیاد تو ایران...............هم Read و هم Record هستش
.
.
.
.
الان دیگه اکثر مدل ها Blu - Ray دارن.....اما Blu - Ray RW هنوز فراگیر نشده قیمتش هم بالاست...هنوز هم رواج نداره کار کردن باهاش زیاد تو ایران...............هم Read و هم Record هستش
پس میشه لطف کنین و نظرتون رو درمورد f22xgx و f227 بگین... من تو مقایسه ای که کرده بودم چند وقت پیشها بجز سرعت و حافظه و قیمت و شایدم همین بلوری چیز دیگه ای ندیدم لطفن شما هم کمکم کنین که کدومش خوبه بگیرم.
من برای اینترنت-ساخت و تماشای فیلم-فتوشاپ و گهگاهش بازیهای 3بعدی میخوام... البته شایدم ساعتها روشن بمونه.
لطفن راهنماییم کنین بودجه تا2 تومن ولی کمتر بشه بهتره.
تشکر![]()
.
.
.
.
گفتم که مدل های Sony سری F2 تو کانفیگ متفاوت هستن.........بعدش F227 خودش 3D نیستا!!!!!
فعلا F215 و F217 هستن که خودشون 3D هستن.
اگه قصدت خرید Sony هست واقعا من پیشنهاد میکنم که F215 بخری....الان شده نزدیک 2.050.000 ....3D هم هستش
منظورت این مدل بود : VPC - F22FGX
این مدل تنها تفاوتش با 227 اینها هستش :
1- رمش 4 گیگ هستش ولی واسه 227 رمش 6 گیگ هست
2- هارد این 500 هستش اما واسه 227 هاردش 640 هست
3- این مدل Blu - Ray Rom داره ولی 227 دارای Blu - Ray RW هستش
4- این مدل Windows 7 Professional SP1 64bit داره اما 227 دارای Windows 7 Home Permium SP1 64bit هست
5- هردو Full HD هستن
ممنونم داداشی
بله منظورم همون مدل بود....... نه فک نمیکنم زیاد 3d نیازم بشه......واسه کارایی که میخوام!
پس شما هم با انتخابم موافقین که همونf227 خوبه؟
بعدش شماره3 که گفتین رو میشه بیشتر توضیح بدین؟ یعنی فرقشون تو چیه؟ f227 هم میخونه و هم رایت میکنه؟ درسته؟
ممنونم
.
.
.
.
آره....هم دیسک Blu - Ray رو میخونه هم رایت میکنه...............تو همون 227 رو بخر....همه چیش تکمیله
فکر کنم 1.950.000 باشه الان
راستی شما آدرس نمایندگی سونی تو تهرانو ندارین که مطمئن باشه؟
من شمالم... بنظرتون تهران بخرم خوبه؟
سلام بنظرم سری F عالیه مخصوصا 3d
ولی واقعا سری Z یه چیز دیگس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)