تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 102 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان مشکلم با sound bar حل شد . فقط لطف کنین و بگین که چه نرم افزاری رو باید بریزم روی led فیلیپس مدل 9705 تا بتونم شبکه های سه بعدی رو ببینم؟ البته عینک هم دارم از اونایی که احتیاج به شارژ نداره همچنین ر س ی و ر ایکس کروز 400hdهم دارم که شبکه های 3dرو ساپورت میکنه.
    Last edited by matilda56; 09-05-2012 at 10:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان کسی نیست کمکی کنه؟ یکی از دوستان گفت که باید گزینه پهلو به پهلو رو انتخاب کنین تا بتونین شبکه های سه بعدی رو ببینین.
    دوستان این گزینه پهلو به پهلو رو باید از کجا تنظیم کرد؟
    Last edited by matilda56; 09-05-2012 at 13:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان مشکلم با sound bar حل شد . فقط لطف کنین و بگین که چه نرم افزاری رو باید بریزم روی led فیلیپس مدل 9705 تا بتونم شبکه های سه بعدی رو ببینم؟ البته عینک هم دارم از اونایی که احتیاج به شارژ نداره همچنین ر س ی و ر ایکس کروز 400hdهم دارم که شبکه های 3dرو ساپورت میکنه.
    دوستان کسی نیست کمکی کنه؟ یکی از دوستان گفت که باید گزینه پهلو به پهلو رو انتخاب کنین تا بتونین شبکه های سه بعدی رو ببینین.
    دوستان یعنی کسی نیست بعد از 2 روز یه راهنمایی کنه دمتون گرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان من مدل pfl9705h/12 رو گرفتم ارتقائ نرم افزاری رو هم انجام دادم هم انجام دادم اما بازم نمیتونم شبکه های سه بعدی رو ببینم چیکار کنم؟بعضی از دوستان میگن این مدل فقط ready 3d هستش اما وقتی از منو و قسمت help در مورد 3d میخونی نوشته فول ساپورت 3d
    اینم عکساش:

Last edited by matilda56; 10-05-2012 at 00:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود،
    تبریک می گم بابت انتخابی که کردی... یکی از بهترین های بازار رو خریدی.... از اون بهتر که یه Sound Bar هم خریدی.... مدل ساند بار چیه چه قیمتی خریدی؟ در موردش کمی بیشتر صحبت کن.

اما در مورد 3بعدی »
    دوست عزیز اگه پست های قبلی رو بخونی به کرات توضیح دادم که برای دیدن تصاویر 3بعدی در تی وی 9705 به چه آیتم هایی نیاز دارید.
    برای 3بعدی > 1- تلویزیون با قابلیت پخش تصاویر 3بعدی+ 2- عینک مربوطه + 3- فیلم یا سورس 3بعدی + 4- دستگاه پخش تصاویر 3بعدی مثل بلوری پلیر 3بعدی نیاز دارید.

نکته : یه جا از صحبت هایی که کردی به نظرم گفتی که عینکی که گرفتی از نوعی هست که نیاز به باتری نداره؟ اتفاقا بر عکسه.... چون تی وی های فیلیپس یعنی سری 8 و 9 هزار و یا همین مدلی که شما داری از اون دسته تی وی هایی هستند که تصاویر 3بعدی را به صورت اکتیو پخش می کنند بنابراین شما نیاز به عینک 3بعدی از نوع

باتری خور یا مثلا یه همچین مدلی داری : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد گزینه های 3بعدی هم کار بسیار ساده است. وقتی سورس 3بعدی به دستگاه بدی اون وقت گزینه های 3بعدی تلویزیون هم فعال می شه و می تونی از طریق ریموت کنترل پخش 3بعدی رو فعال کنی... اینکه گزینه چپ و راست و یا بالا و پایین رو انتخاب کنی بستگی به سورس 3بعدی داره که قاعدتا اگه تصویر چپ و راست پخش بشه شما هم باید گزینه مربوطه رو انتخاب کنی.
    این هم اضافه کنم که برای دیدن 3بعدی حتمن اطلاعات تصویری باید از طریق کابل HDMI به تلویزیون انتقال پیدا کنه.
    Last edited by sound.vision; 10-05-2012 at 19:26.

6. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammadehm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

khahesh daram ke harchi saritar mano komak konid.
    lotfan ye model az philips ke 3D,DLAN,WIFI,SMART,----T.. DASHTE BASHERO TO MAYEHAYE 2000000 TOMAN MOAREFI KONID. LOTFAN AKSESHO BEZARID.
    ASLAN MAN MITONAM BE PHILIPS ETMINAN KONAM NESBAT BE SAMSUNG YA SONY??
    KHEILI MAMNUN
    LOTFAN PEYGHAME KHOSUSI BEZARID

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز والا اینجا باید شانس بیاری تا زود جوابتون رو بدن . ببین دوست عزیز توی رنج قیمت شما فیلیپس با یه همچین اماکاناتی پیدا نمیشه مگر اینکه برین بانه و از اونجا خرید کنین مثل من . مدلی که شما میخواین با اماکانتی که شما مد نظرتون هست تقریبا" مثل مدل من میافته الابته مدئلهای جدیدتر مثل 8606 و 7606 و 9605 و 9606 هم هست اما یا امکاناتی که شما میخواین و پولی که شما میواین بدین جور در نمیاد. مدلی که الان من گرفتم بهترین برند فیلیپس هستش البته بعد از 9706 مدل که تازه اومده . من توی بانه 9705 مدل 40 اینچ رو به قیمت 2550 گرفتم همراه سوند بار.
    حالا تهران رو نمیدونم قیمتش چنده.

9. 3 کاربر از matilda56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز والا اینجا باید شانس بیاری تا زود جوابتون رو بدن . ببین دوست عزیز توی رنج قیمت شما فیلیپس با یه همچین اماکاناتی پیدا نمیشه مگر اینکه برین بانه و از اونجا خرید کنین مثل من . مدلی که شما میخواین با اماکانتی که شما مد نظرتون هست تقریبا" مثل مدل من میافته الابته مدئلهای جدیدتر مثل 8606 و 7606 و 9605 و 9606 هم هست اما یا امکاناتی که شما میخواین و پولی که شما میواین بدین جور در نمیاد. مدلی که الان من گرفتم بهترین برند فیلیپس هستش البته بعد از 9706 مدل که تازه اومده . من توی بانه 9705 مدل 40 اینچ رو به قیمت 2550 گرفتم همراه سوند بار.
    سلام
    دوست گرامی
    شما تازه بانه تشریف برده بودید.
    لطفا بفرمایید در بانه مدل 9706 سایز 46 اینچ موجود بود یا نه ؟
    و اگر از قیمتش هم اطلاعی دارید ممنون میشم بفرمایید.
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بله من تازه چند روز پیش برگشتم.نه دوست عزیز هنوز وارد بانه نشده بود گفت احتمال داره تا 1ماه دیگه شاید بیاد اما قیمت 46 رو حدودای 6500 قیمت میدادن. البته 40 یا 42 هم که نداره.

12. این کاربر از matilda56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    شما دقيقا كي بانه بوديد؟ اين قيمتي كه خريد كردين( انشالله مباركتون باشه و خدا نصيب ما هم بكنه!) خيلي نسبت به گذشته افزايش داشته و ظاهرا نوسانات ارز هم خيلي رو قيمت بانه هم تاثير داشته. آخه الان 9705 سايز 40 رو نمايندگي ميده 3300. يادمه همينجا خونده بودم تي وي 9705 سايز 46 رو تو بانه دوستان 2800 قيمت گرفته بودند حالا سايز 40 شده 2550؟
    در هر حال لطف مي كنيد شماره اون جايي كه خريد كردين رو بدين مي خوام واسه 9706 سايز 46 و يا شايدم همين 9705 سايز 46 به بالا تماس بگيرم. راستي سوند بار همون 3 تيكه اسپيكر خود فيليپسه كه صفحه اول اين تاپيك عكسهاش هست ديگه نه؟ ممنون
    Last edited by Razavi Parsa; 22-05-2012 at 05:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •