تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 228 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هر چور حساب کنی 300 گیگ با دانلود شبانه بد هم نیست.
    بحث اصلی اینه که این شرکت دیدش گول زدن کاربر هست و این یه چراغ خطر خیلی بزرگ رو باید روشن کنه برای کسی که می خواد کاربرش بشه امروز این کارو کرد فردا توی محاسبه حجم یه بازی دیگه در میاره گول عددای روی کاغذ رو نباید خورد باید به شیوه مدیریت شرکت نگاه کرد و به نظرم با این شرکت باید جوری برخورد بشه که بقیه شرکت ها دیگه هوس نکنن همچین کار مسخره ای انجام بدن

البته با همه بدی این کار یه خوبی داره اونم اینه که تابوی حجم رو شکسته و باعث شده اسم حجم 1000 گیگ بین المللی بیاد وسط و توقع خیلی از کاربرا بره بالا و شرکتا مجبور بشن به همون سمت حرکت کنن (البته اشتباه نشه من به هیچ عنوان از این حرکت کثیف دفاع نمی کنم صرفا دارم می گم حالا که اتفاق افتاده می شه یه نتیجه خوب هم ازش گرفت)

2. 5 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

موضوع خیلی مهم در مورد اینترنت 1000 گیگ بین الملل شرکت دزد پیشگامان ( حتما بخونید )

یکی از پیشگامانی های عزیز وقتی میخواست تو پنلش نت 1000 گیگ بین الملل 16 مگابیتی رو تمدید کنه دید که موجود نیست! خلاصه اول گفتیم حتما مشکل از پنل یا چیز دیگه ای هست! تا اینکه خودم به 1577 زنگ زدم و طرف صراحتا گفت این 1000 گیگ فقط برای یکبار قابل استفاده و فقط برای کساییه که تازه مشترک پیشگامان میشن و وقتی بخواید برای ماه بعدی تمدید کنید، همون 300 گیگ بین الملل برای سرعت 16 مگابیت قابل تمدیده. دزدی تو روز روشن. به سایت زومیت هم پیام دادم که جدولشون رو اصلاح کنن. عجب کلاهبرداری نمونه ای. مشالا واقعا به این پیشگامان
    لطفا به تمام کسایی که قصد مهاجرت به این شرکت دزد رو دارن اطلاع بدین. مرسی

مدیر محترمی که پست رو پاک میکنی. این پست رو برای کسایی که قصد کوچ کردن به پیشگامان حالا از هر سرویسی رو دارن تو تاپیک های مختلف گذاشتم. جمله آخر رو بخونید.

گفتم این 1000 گیگ خیلی مشکوکه بی خود نبود این شرکت برا کیه دقیقا ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

گفتم این 1000 گیگ خیلی مشکوکه بی خود نبود این شرکت برا کیه دقیقا ؟
    برای هرکی هست، امیدوارم سریع این خبر دزدیش پخش بشه و پول مفت نره تو جیب یارو چون این کلاهبرداری محضه. امیدوارم 4تا ادم با وجدان تو سامانه 195 باشن و به شکایتم رسیدگی کنن.

5. 2 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بحث اصلی اینه که این شرکت دیدش گول زدن کاربر هست و این یه چراغ خطر خیلی بزرگ رو باید روشن کنه برای کسی که می خواد کاربرش بشه امروز این کارو کرد فردا توی محاسبه حجم یه بازی دیگه در میاره گول عددای روی کاغذ رو نباید خورد باید به شیوه مدیریت شرکت نگاه کرد و به نظرم با این شرکت باید جوری برخورد بشه که بقیه شرکت ها دیگه هوس نکنن همچین کار مسخره ای انجام بدن

البته با همه بدی این کار یه خوبی داره اونم اینه که تابوی حجم رو شکسته و باعث شده اسم حجم 1000 گیگ بین المللی بیاد وسط و توقع خیلی از کاربرا بره بالا و شرکتا مجبور بشن به همون سمت حرکت کنن (البته اشتباه نشه من به هیچ عنوان از این حرکت کثیف دفاع نمی کنم صرفا دارم می گم حالا که اتفاق افتاده می شه یه نتیجه خوب هم ازش گرفت)
    با دیدگاهتون به این موضوع موافقم
    من که فعلا روی فن آوا می مونم. کیفیتش که خیلی خوب بوده برای من و ظاهرا مشکل خاصی هم ندارن(فعلا) و همه چی استیبل هست
    ----------------------------------------------------------------------------------
    یه چیز دیگه هم دوست دارم کاربر ها یاد بگیرن اینه که نیاز نیست هی هارد بخرن و هارد پر کنن و Archive داشته باشن.
    هر چی نیاز دارن در لحظه استریم/ دانلود کنن و بعدش پاک کنن(اگه استریم میکنن که اینم نیاز نیست)
    الان بعضی ها هستن که میگه مثلا یه هارد 1 ترا فیلم و انیمیشن و بازی و ... دانلود کردم وقت نکردم ببینمشون گذاشتم بعد امتحان های دانشگاه و بعد ... ببینم. بعد می بینی بازم علاوه بر اینا دانلود میکنه و در آخر خیلیی هاشون هم نمی بینه.
    یا طرف کلی آهنگ داره که نصفشون رو هم اصلا گوش نکرده در صورتی که با استریم کردن(مثلا اسپاتیفای و...) کلی تو فضای ذخیره سازیش صرفه جویی می شه.
    بعد این که نیاز نیست حتما 100% حجم رو مصرف کنید.
    یه شرکت 1ترابایت حجم داد نیاز نیست حتما 1 ترابایت رو دانلود کنید.
    هر چی تونستید استفاده کنید. این شکلی درست تره
    البته نظر تمامی کاربر ها محترم هست و قصد توهین به هیچ شخصی رو ندارم.
    موفق باشید

7. 4 کاربر از mehdi 78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با دیدگاهتون به این موضوع موافقم
    من که فعلا روی فن آوا می مونم. کیفیتش که خیلی خوب بوده برای من و ظاهرا مشکل خاصی هم ندارن(فعلا) و همه چی استیبل هست
    ----------------------------------------------------------------------------------
    یه چیز دیگه هم دوست دارم کاربر ها یاد بگیرن اینه که نیاز نیست هی هارد بخرن و هارد پر کنن و Archive داشته باشن.
    هر چی نیاز دارن در لحظه استریم/ دانلود کنن و بعدش پاک کنن(اگه استریم میکنن که اینم نیاز نیست)
    الان بعضی ها هستن که میگه مثلا یه هارد 1 ترا فیلم و انیمیشن و بازی و ... دانلود کردم وقت نکردم ببینمشون گذاشتم بعد امتحان های دانشگاه و بعد ... ببینم. بعد می بینی بازم علاوه بر اینا دانلود میکنه و در آخر خیلیی هاشون هم نمی بینه.
    یا طرف کلی آهنگ داره که نصفشون رو هم اصلا گوش نکرده در صورتی که با استریم کردن(مثلا اسپاتیفای و...) کلی تو فضای ذخیره سازیش صرفه جویی می شه.
    بعد این که نیاز نیست حتما 100% حجم رو مصرف کنید.
    یه شرکت 1ترابایت حجم داد نیاز نیست حتما 1 ترابایت رو دانلود کنید.
    هر چی تونستید استفاده کنید. این شکلی درست تره
    البته نظر تمامی کاربر ها محترم هست و قصد توهین به هیچ شخصی رو ندارم.
    موفق باشید
    اصلا وقتی طرف حجم کافی ماهانه داشته باشه دیگه نیاز نیست یهو 200 تا فیلم دانلود کنه آرشیو بسازه که بعدا وقت نکنه نصفشم ببینه
    هر چیزی خواست ببینه همون روز دانلود می کنه می بینه

9. 2 کاربر از L.utus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان طی تماسی که الان با بخش فروش پیشگامان داشتم گفتن سرویس 3000 گیگ موجودیتش فقط برای یک ماه و کاربران جدید نیست و قرار نیست حذف شه و تمام اخباری که منتشر شده ناشی از اطلاع رسانی غلط بوده..

گفتن همین الان برای مشترکین قدیمی هم فعال هست و می تونن استفاده کنن ..

11. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوستان طی تماسی که الان با بخش فروش پیشگامان داشتم گفتن سرویس 3000 گیگ موجودیتش فقط برای یک ماه و کاربران جدید نیست و قرار نیست حذف شه و تمام اخباری که منتشر شده ناشی از اطلاع رسانی غلط بوده..

کسی هست تو پنل داشته باشه ؟ یه عکس بدین منبعی چیزی

- - - Updated - - -

کسی هست تو پنل داشته باشه ؟ یه عکس بدین منبعی چیزی

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خب امروز سرویس های جدید به پنل اضافه شد:

14. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای هرکی هست، امیدوارم سریع این خبر دزدیش پخش بشه و پول مفت نره تو جیب یارو چون این کلاهبرداری محضه. امیدوارم 4تا ادم با وجدان تو سامانه 195 باشن و به شکایتم رسیدگی کنن.
    خیلی عجولی و خیلی زود قضاوت کردی !
    هیچ شرکتی انقدر بی حساب و کتاب نیست که بیاد چنین تعرفه ای رو بدون تفکر رو سایتش قرار بده!!!
    من باهاشون صحبت کردم و گفتم اضافه کنید به قدیمی ها که گفتن مثل اینکه مشکل داشته و همون موقع انجام دادن !!!
    تازه شکایت هم کردی !!!
    درست نبود حرکتت به نظر من .

16. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اصلا وقتی طرف حجم کافی ماهانه داشته باشه دیگه نیاز نیست یهو 200 تا فیلم دانلود کنه آرشیو بسازه که بعدا وقت نکنه نصفشم ببینه
    هر چیزی خواست ببینه همون روز دانلود می کنه می بینه

دقیقا
    این رو گفتم چون هنوز کاربر هایی رو می بینم که میگن مثلا 1ترابایت رو چطور می خواید مصرف کنید و یکی میگه صبح تا شب دانلود می کنم و...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •