خوب نتیجه اش چطور بودبگو دیگه مردم از کنجکاوی
![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
خوب نتیجه اش چطور بودبگو دیگه مردم از کنجکاوی
![]()
راستش رو بخواید خوب بدیهیه که ویو بهتر بود.....کنتراست خیلی بالایی داشت ولی جسارت نباشه، خوشم اومد ویوتی اسمارت هم کیفیت خیلی خوبی داشت!!! نه در حد ویو ولی در حد یه TFT که خیلی عالی بود. دلیلش فکر کنم یکی این بود که هر دو 16 میلیون رنگند و یکی هم اینکه رزولوشن 800 در 480 دارند (که البته ویوتی اسمارت به دلیل کوچیک تر بودن صفحهش پیکسل دنس بیشتری داره....)خوب نتیجه اش چطور بودبگو دیگه مردم از کنجکاوی
![]()
جهت اطلاع، یه عکس از پروانه که توی ویو بود رو بلوتوث کردم رو گوشیم و بعد مقایسه کردم (در حالت عادی و زوم)..
سیلام (سروشی بود)
دوستانی که دارن میشه این سوالا رو جواب بدن(باید ج بدن .. میشه یعنی چی؟)
1-برنامه Samsung Mobile Navigator چه جوریاس؟ نقشه همه جا رو داره(یعنی می تونه دانلود کنه؟) کلا برنامه جی پی اس چی داره؟
2-تست کنید ببینید از چه روشی میشه GPRS گوشی رو شیر کرد رو پی سی(وایرلس و کابل در اولویتن)
3-صدای هندزفریش چطوره؟موزیک پلیرش اکولایزر داره دیگه؟![]()
4-تا الان به غیر از آسفالت چند تا بازی گرافیک بالا براش موجوده؟
فعلا همینا رو داشته باشید تا بعد خدا بزرگه![]()
سلام اگه بی ادبی نباشه صفحه 16.7 میلیون هستش و از لحاظ کنتراست ورنگ ویو و آی 9000 بهترین نمونه های بازار هستند
من به تمام سوالات شما نمی تونم جواب بدم اما:
1- navigator تمام کشورها رو داره و کاملا سه بعدی در اختیار قرار میده حتی مسیر یاب صوتی هم داره البته من نسخه ی روی ویو رو ندیدم اما رو 8510 که این طوریه کلا بعد از گارمین که به خاطر این که ایران رو و کلا تمام شهرهاو روستا ها رو داره بهترین نمونه هست امکانات بسیار زیادی داره
2-شنیدم wifi host که خوب راحت میشه این کارو کرد با کابل هم واسه انتقال از مودم گوشی استفاده می کنه خوب میتونید برید طریقه تنظیم رو پیدا کنید از اینترنت من با E900 محصول 2006 راحت این کار رو انجام میدادم ویو که خداییه واسه خودش
3- صدای خود گوشی از لحاظ بلندی جز< بهترین های بازاره و از لحاظ کیفیت پخش تقریبا بی رقیبه صدای هندزفری هم فقط یه رقیب داره که ان 91 هستش که اونم فکر کنم چون دیدن ویو بی رقیبه به راه دور بستن در دسترس نباشه تست کنین
4-من شنیدم EA , Capcom ,Gameloft دارن بازی های زیادی واسش میزنن فکر کنم shift و چند بازی گرافیک بالای دیگم اومده واسش که خوب حجم این ها همه بالای 100 مگ هستش و اگه از همون اول کار یه رم 32 بگیرید بهتره چون اکثر برنامه ها هم حجم های عجیب غریب و بالایی دارن نسبت به جاوا و سیمبین و ...
خودمونیم ها من که همه رو جواب دادم: دی
خواهش میکنم....سلام اگه بی ادبی نباشه صفحه 16.7 میلیون هستش و از لحاظ کنتراست ورنگ ویو و آی 9000 بهترین نمونه های بازار هستندبله منظورم همون 16.7 بود.....در مورد کنتراست هم بله حرفتون رو تایید میکنم.....
اونایی که دارن سریع جواب بدن برنامه واسه چت و یاهوش هست بعدش برنامش کامل یا نه؟![]()
سلام عزیزان
میدونید که سامسونگ برای ترغیب برنامه نویسان برای app نوبسی واسه بادا در سراسر دنیا مراسم هایی رو تحت عنوان developer day برگزار میکنه. در ادامه ی همین برنامه ها از سوی سامی، این بار در اندونزی در حاشیه ی همین مراسم، کاربران و توسعه دهندگان بادا تونستند از طریق این گوشی به تلویزیون متصل بشن و بازی های گرافیک بالا رو اجرا کنن و حالش رو ببرن. چیزی که میخوام بگم اینه که این گوشی هم مثل گالاکسی خودمون از طریق سوکت 3.5 میلیمتری به تلویزیون وصل شده و تونسته کیفیت صدا و تصویر خوبی رو به نمایش بذاره
مرسی از اینکه این خبر رو خوندین
سلام بروبچ....
دارم SDK بادا رو دانلود میکنم! الان اشتباها Lang Pack 4 رو دان کردم (165 مگ بود)......فکر کردم IDE رو هم داره.....بعد الان دارم IDE رو دان می کنم 364 مگ!!!!ببینیم چی میشه......یه بازی دوز واسه ویو بنویسیم...
![]()
![]()
چه طوری میشه از سایت samsung appدانلود کرد من نتونستم میگه شما باید جاوا دانلود کنی که نشد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)