تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 69 از 291 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

راستی اونجا کیفیت ال سی دی رو (تو ماکزیمم کیفیت و روشنایی) با گوشیم هم (GC900) مقایسه کردم....
    خوب نتیجه اش چطور بود بگو دیگه مردم از کنجکاوی

2. 4 کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خوب نتیجه اش چطور بود بگو دیگه مردم از کنجکاوی
    راستش رو بخواید خوب بدیهیه که ویو بهتر بود.....کنتراست خیلی بالایی داشت ولی جسارت نباشه، خوشم اومد ویوتی اسمارت هم کیفیت خیلی خوبی داشت!!! نه در حد ویو ولی در حد یه TFT که خیلی عالی بود. دلیلش فکر کنم یکی این بود که هر دو 16 میلیون رنگند و یکی هم اینکه رزولوشن 800 در 480 دارند (که البته ویوتی اسمارت به دلیل کوچیک تر بودن صفحهش پیکسل دنس بیشتری داره....)

جهت اطلاع، یه عکس از پروانه که توی ویو بود رو بلوتوث کردم رو گوشیم و بعد مقایسه کردم (در حالت عادی و زوم)..

4. 6 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سیلام (سروشی بود)

دوستانی که دارن میشه این سوالا رو جواب بدن(باید ج بدن .. میشه یعنی چی؟)

1-برنامه Samsung Mobile Navigator چه جوریاس؟ نقشه همه جا رو داره(یعنی می تونه دانلود کنه؟) کلا برنامه جی پی اس چی داره؟

2-تست کنید ببینید از چه روشی میشه GPRS گوشی رو شیر کرد رو پی سی(وایرلس و کابل در اولویتن)

3-صدای هندزفریش چطوره؟موزیک پلیرش اکولایزر داره دیگه؟

4-تا الان به غیر از آسفالت چند تا بازی گرافیک بالا براش موجوده؟

فعلا همینا رو داشته باشید تا بعد خدا بزرگه

6. 6 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

راستش رو بخواید خوب بدیهیه که ویو بهتر بود.....کنتراست خیلی بالایی داشت ولی جسارت نباشه، خوشم اومد ویوتی اسمارت هم کیفیت خیلی خوبی داشت!!! نه در حد ویو ولی در حد یه TFT که خیلی عالی بود. دلیلش فکر کنم یکی این بود که هر دو 16 میلیون رنگند و یکی هم اینکه رزولوشن 800 در 480 دارند (که البته ویوتی اسمارت به دلیل کوچیک تر بودن صفحهش پیکسل دنس بیشتری داره....)

جهت اطلاع، یه عکس از پروانه که توی ویو بود رو بلوتوث کردم رو گوشیم و بعد مقایسه کردم (در حالت عادی و زوم)..
    سلام اگه بی ادبی نباشه صفحه 16.7 میلیون هستش و از لحاظ کنتراست ورنگ ویو و آی 9000 بهترین نمونه های بازار هستند

8. 5 کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

سیلام (سروشی بود)

دوستانی که دارن میشه این سوالا رو جواب بدن(باید ج بدن .. میشه یعنی چی؟)

1-برنامه Samsung Mobile Navigator چه جوریاس؟ نقشه همه جا رو داره(یعنی می تونه دانلود کنه؟) کلا برنامه جی پی اس چی داره؟

2-تست کنید ببینید از چه روشی میشه GPRS گوشی رو شیر کرد رو پی سی(وایرلس و کابل در اولویتن)

3-صدای هندزفریش چطوره؟موزیک پلیرش اکولایزر داره دیگه؟

4-تا الان به غیر از آسفالت چند تا بازی گرافیک بالا براش موجوده؟

فعلا همینا رو داشته باشید تا بعد خدا بزرگه
    من به تمام سوالات شما نمی تونم جواب بدم اما:

1- navigator تمام کشورها رو داره و کاملا سه بعدی در اختیار قرار میده حتی مسیر یاب صوتی هم داره البته من نسخه ی روی ویو رو ندیدم اما رو 8510 که این طوریه کلا بعد از گارمین که به خاطر این که ایران رو و کلا تمام شهرهاو روستا ها رو داره بهترین نمونه هست امکانات بسیار زیادی داره

2-شنیدم wifi host که خوب راحت میشه این کارو کرد با کابل هم واسه انتقال از مودم گوشی استفاده می کنه خوب میتونید برید طریقه تنظیم رو پیدا کنید از اینترنت من با E900 محصول 2006 راحت این کار رو انجام میدادم ویو که خداییه واسه خودش

3- صدای خود گوشی از لحاظ بلندی جز< بهترین های بازاره و از لحاظ کیفیت پخش تقریبا بی رقیبه صدای هندزفری هم فقط یه رقیب داره که ان 91 هستش که اونم فکر کنم چون دیدن ویو بی رقیبه به راه دور بستن در دسترس نباشه تست کنین

4-من شنیدم EA , Capcom ,Gameloft دارن بازی های زیادی واسش میزنن فکر کنم shift و چند بازی گرافیک بالای دیگم اومده واسش که خوب حجم این ها همه بالای 100 مگ هستش و اگه از همون اول کار یه رم 32 بگیرید بهتره چون اکثر برنامه ها هم حجم های عجیب غریب و بالایی دارن نسبت به جاوا و سیمبین و ...

خودمونیم ها من که همه رو جواب دادم: دی

10. 6 کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام اگه بی ادبی نباشه صفحه 16.7 میلیون هستش و از لحاظ کنتراست ورنگ ویو و آی 9000 بهترین نمونه های بازار هستند
    خواهش میکنم....بله منظورم همون 16.7 بود.....در مورد کنتراست هم بله حرفتون رو تایید میکنم.....

12. 4 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

اونایی که دارن سریع جواب بدن برنامه واسه چت و یاهوش هست بعدش برنامش کامل یا نه؟

14. 5 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliugd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خیلی دور ، خیلی نزدیک

پيش فرض

سلام عزیزان
    میدونید که سامسونگ برای ترغیب برنامه نویسان برای app نوبسی واسه بادا در سراسر دنیا مراسم هایی رو تحت عنوان developer day برگزار میکنه. در ادامه ی همین برنامه ها از سوی سامی، این بار در اندونزی در حاشیه ی همین مراسم، کاربران و توسعه دهندگان بادا تونستند از طریق این گوشی به تلویزیون متصل بشن و بازی های گرافیک بالا رو اجرا کنن و حالش رو ببرن. چیزی که میخوام بگم اینه که این گوشی هم مثل گالاکسی خودمون از طریق سوکت 3.5 میلیمتری به تلویزیون وصل شده و تونسته کیفیت صدا و تصویر خوبی رو به نمایش بذاره
    مرسی از اینکه این خبر رو خوندین

16. 10 کاربر از aliugd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام بروبچ....

دارم SDK بادا رو دانلود میکنم! الان اشتباها Lang Pack 4 رو دان کردم (165 مگ بود)......فکر کردم IDE رو هم داره.....بعد الان دارم IDE رو دان می کنم 364 مگ!!!! ببینیم چی میشه......یه بازی دوز واسه ویو بنویسیم...

18. 6 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چه طوری میشه از سایت samsung appدانلود کرد من نتونستم میگه شما باید جاوا دانلود کنی که نشد؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •