دمت گرم - فقط قربون دستت ادرس دانلود نرم افزار رو هم بزار
دمت گرم - فقط قربون دستت ادرس دانلود نرم افزار رو هم بزار
بابا دمت گرم موتور 1 ماه کرک شده!!!یک loader هستش که اجراش میکنی و هر چند تا پروژه رو میتونی اجرا کنی نسخه کرک شده Unity3D 3.1f4
man vaghti mikham barname ro ejra konam (v.2) in eror ro mide chika konam
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا امید جان شما دیگه چرا ؟
اون لدر ها که خیلی پدر مادر دار نبودن
تازه فقط کرکش که یه لدر نبود یه کرک دیگه هم داشت به نام UnityMonitor که اون از لدر خیلی بهتر بود
ولی شما این کرک های در پیتی رو با کرک گروه XForce یکی میدونی ؟؟؟
بابا وقتی گروه XForce اعلام میکنه که فلا نرم افزار کرک شد یعنی شما میتونی از تمامی امکانات اون نرم افزار استفاده کنی و به صورت صد در صد تضمین شده انگار که واقعا خریده باشی
حالا با این کاری که بی سابقه ای که گروه XForce کرد باید منتظر شرکت Unity باشیم ببینیم برای امنیت بیشتر نرم افزارش چی کار میکنه
لینک دانلود مستقیم رو هم فردا میزارم روی سایت
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
راستی بچه ها نمیدونم چی شده گروه XForce رفته سراغ گیم انجین ها فکر کنم باید منتظر کرک موتور CryEngine هم باشیم![]()
بفرمایید دانلود کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pass soale man chi? :(
سلام
من چند روزه که این موتور رو داتلود کردم . همین اول کار با نورپردازی این موتور مشکل دارم .
قبلا گیم استدیو کار کردم و گیم استدیو قدرت بالایی در این زمینه داره . نورپردازی رو
در یونیتی به چه شکلی باید تنظیم کنم که حداقل یه سایه از اجسلم تولید بشه ؟یا با کیفیت گیم استدیو برسونم!
سلامنوشته شده توسط pro 3d game studio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نور خودتون رو انتخاب کنید از سمت راست قسمت Shadow یه کدوم از انواع سایه ها ( Soft Shadows یا Hard Shadows ) رو انتخاب کنید
برای افزایش کیفیت نوپردازی میتونی از Lightmap استفاده کنی ( توی Help خود انجین در این مورد مفصل توضیح داده )
قدرت نور پیشفرض این انجین از ماکزیمم قدرت نورپردازی 3D Game Studio باز هم بهتر و طبیعی تر هست.
اگه از نظر شما قدرت نورپردازی توی گیم استودیو بالا هست به تاپیک UDK سر بزن یا با یونیتی یه صحنه ای که ساختی رو Lightmap بگیر اون وقت هست که دیگه طرف گیم استودیو نمیری
مشکل من اینه که نمی دونم چطوری لایت مپ بگیرم.
لطف کنید یه منبع برای آموزش لایت مپ یونیتی معرفی کنید یا اگر امکان داره در موردش توضیح بدید.
ممنون.
Help خود یونیتی بهترین و جامع ترین منبع هستنوشته شده توسط pro 3d game studio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)