دوسته عزیز اگه در جایه خودش مطرح کنی زودتر به جواب می رسی!!
این جا بحث رو ادامه بده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورت از internal disk device ام خرابه چیه!!؟؟؟؟
دوسته عزیز اگه در جایه خودش مطرح کنی زودتر به جواب می رسی!!
این جا بحث رو ادامه بده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورت از internal disk device ام خرابه چیه!!؟؟؟؟
با سلام.
ا[SIZE="4"]این سافاری من بعضی وقتا برا خودش یه صفه جدید بازمیکنه میخواستم بدونم علتش چیه.
با تشکر![]()
یعنی درایو دی وی دی مک بوکشون خرابه !منظورت از internal disk device ام خرابه چیه!!؟؟؟؟
با اکسترنال ، چرا نشد ؟؟؟
دو راه دیگه هم هست ،
یکی با فلش ویندوز نصب کنی ، که آموزشش تو انجمن هست! فقط دقت کن ، بعد از ساختن پارتیشن توسط مک ، install later رو بزن و بوت کمپ رو ببند ، ری استارت کن و از رو فلش بوت کن!
یکی هم با یک کامپیوتر مک دیگه!
موفق باشید ،
امید
مجیک موس داری ؟؟؟
یا ترک پد ؟؟؟
از نرم افزار هایی مثل Jitouch یا MagicPerfs و یا Better touch tools و... استفاده میکنی ؟؟؟
سلام mr microsoft24
میخواستم بگم راه حلی برای این مشکل من ندارید شما؟
آخه خیلی وقته این پستمو زدم. ولی کسی جواب نمیده!![]()
از Disk Utility , استفاده کن!
و یا به اول دستور sudo اضافه کن ، تا مستقیم به کرنل دستور بدی!
موفق باشید ،
امید
سلام خدمت عزیزان . من مک بوک 373 خریدم . اما تو اتصال به اینترنت مشکل دارم
یک مودم وایرلس تیپی لینک دارم . که تو ویندوز اول به اون کانکت می شدم بعد به اکانت adsl خودم کانکت می شدم
اما داخل مک وقتی به اون کانکت می شم . نمیدونم چجوری باید به اینترنت وصل بشم
وقتی هم assist me رو می زنم و ادامه میدم I use airport .... رو می زنم . شبکمو انتخاب می کنم و به مودم کانکت می شم اما وقتی continue رو می زنم بعد از ready to connet چند ثانیه که طول می کشه اخطار میده که
unable to establish a network connection
your computer could not connect to internet
خواهش می کنم بگید چیکار کنم . مرسی
سلام
از مجیک موس استفاده میکنم.
از هیچ کدوم از این نرم افزارها استفاده نمیکم.
باتشکر
سلام ....
نمیدونم.... وقتی که اکسترنال وصله و ویندوز توشه و میزنم برای نصب ٬ روی صفحه سفید باقی میمونه و هیچی لود نمی شه و لپ تاپ داغ میکنه!!!! تو نت که سرچ کردم خیلی های دیگه هم این مشکل رو داشتن و در نهایت به EFI اشاره کرده بودن!!!
با یک مک دیگه هم من فقط وقتی دی وی دی مک رو میزارم ٬ میتونم اون رو با ریموت اینستال ... شیر کنم.....یعنی دی وی دی ویندوز رو نمیشه.....
در ضمن همونشم (دی وی دی مک که توسط یه دستگاه دیگه شیر شده) وقتی لپ تاپم رو ریستارت میکنم تا از روی دی وی دی لود کنم٬ اون قسمتی که باید دی وی دی رو انتخاب کنم نمیاد و فقط پارتیشن مک میاد...
شاید من درست نمیدونم که چطور باید از وایرلس و شبکه برای اینکار استفاده کرد....(آخه هر دوتاشو امتحان کردم!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)