کسی نیست جواب بده؟
اساتید عزیز
ست کردن ip برای تبادل اطلاعات بین کامپیوتر و گالکسی تب به چه نحوی هستش ؟ مودم 8951 tp
1.بستگی به خودتون داره.N13U چند مورد اشکال داره ولی N16 خیلی گرون تره.
3.بنظرم مشکلی پیش نباید بیاد.
با تشکر از راهنمایی همه دوستان
مودم tp link گرفتم می خواستم بپرسم این دکمه qss در جلو دستگاه و علامت قفل کنار آن چیه ؟
دوسته عزیز شما میتونید با فشار دادن اون کلید وارد تنظیمات شید و نوع پسورد گذاری بر روی سیستم وایرلس رو انتخاب کنید
میتونید از دفترچه مودم که تو دیسک اون هست تنظیمات رو به همرا عکس یاد بگیرید
این روش امنیتش بیشتر از روش های پسور گذاری معمولی هست
شما وارد کانکشن اینترنتت شو
همون قسمتی که send و recive رو نشون میده در کنار وارد قسمت propeties شو بعد اونجا ipv4 رو انتخاب کن بعد گزینه رو از رو obtain بزار روی دستی و وارد کن:
به عنوان مثال :
192.168.01
بعد کلید Tab رو از روی صفحه کلید فشار داده تا به تب پایینی رفته که اونو خود ویندوز معمولا
255.255.255.0
وارد میکنه..خب کار شما تا این مرحله تموم شد
شما بایستی رو لپ تاپ خودتون هم همین کار رو کنید با این تفاوت که برای لپ تاپ شما توی فیلد اول وارد میکنید
192.168.0.2
سه عدد اول باید ثابت باشه و شما به دلخواد میتونید عدد آخر یا همون 2 رو تغییر بدید وگرنه 192 و 168 و 0 بایستی که در هر دو سیستم مشابه باشه
البته باز هم میتونید عدد 0 رو در هر دو سیستم یه عدد دیگه وارد کنید
خلاصه اینکه بازم تب بزنید تا سیستم فیلد دوم رو پر کنه و در فیلد سون شما باید آدرس سیستم اول یعنی
192.168.0.1
رو وارد کنید
حالا اگه گالکسی تب شما هم همچین امکانی داره ( من تا حالا کار نکردم با گالکسی) میتونید همین کارارو روی اون انجام بدید
با تشکر
اگه تنظیمات مودم روی pppoe باشه انوقت باید چیکار کرد؟
توی گالکسی تب همچین چیزی نداره .![]()
والا با گلکسی کار نکردم ولی یکی از بچه ها htc wild fire داشت اینترنت رو Rote میکرد مام استفاده میکردیم
پس مگه میشه گالکسی نداشته باشه ؟؟؟
شما مبتونی وارد فروم مربوط به گالکسی بشی اونجا مشکلتو مطرح کنی تا اساتید وارد بتونن کمکتون کنن شاید به این شکل که من گفتم نباشه...ممکنه هم اصلا نشه..ولی به احتمال زیاد میشه
اگه شد خبرشو بهم بده...
مرسی
با تشکر
سلام دوست عزیز
آموزش زیر رو بخون ببین نظرت چیه . به درد من که خورد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اموزشگاه قصد خرید مودم دارم..اول از همه به نظرتون مودوم وایر لس بگیرم کامپیوتر ها رو پوشش میده..لپ تاپ نیستن ها..یعنی میشه با پی سی هم به صورت وایر لس استفاده کرد؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)