تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 69 از 410 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سرزمین باستانی

پيش فرض

ســـاتيا گند زده واقعا افتضاحه اين شركت . چند شب خيلي خيلي مبتديانه سرعت رو به يكباره كاهش ميدن كه دانلود نكنيم. راس اون ساعت ميخواستم زنگ بزنم پشتيبانيشون ورنداشتن. با اين حال چند شب هست كه هيچي نميتونم دانلود كنم در صورتي كه ماهي 27 هزارتومن ازمون ميگيرن .

2. این کاربر از during بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سرزمین باستانی

پيش فرض

ســاتيا و شاتل از هيچ كدوم سرويس نگيريد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان اراکی
    فکر کنم همه سرویسها اینطوریه
    موقعی که به ساعت دانلود رایگان میرسه یکباره سرعتها کم میشه
    من که اینترنت 128 کیلوبایت از پارس انلاین دارم همینطوریه. از ساعت یک شب
    به بعد که دانلود رایگان هست سرعت من با دانلود منیجر حد اکثر بین 10-15 کیلو بایت هستش که
    اصلا حوصلشو ندارم و کامپوترم رو خاموش میکنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان سلام من بیشتر خواننده هستم تا نویسنده ولی گفتم بیام یه مطلبی که حس میکنم برای خیلیا میتونه مفید باشه رو اینجا بنویسم
    اولا خدا رو شاهد میگیرم که چیزی رو بگم که حقیقتا اتفاق افتاده
    من در تاریخ 19 اردیبهشت ماه یه سرویس art 4 {نامحدود} از شاتل گرفتم و پولش یه چیزی حدود 55000 تومان هم شد
    سرعت من تا 6 ساعت بعد از عقد قرار داد روی 120 ست بود دیگه شب شد و سیتم رو خاموش کردم صبح که شد بلند شدم دیدم سرعت روی 27 ست شده فکر کردم که بازم مثه همیشه سرعت کم شده و زنگم که بزنی پشتیبانی حتما بهتون میگن مشکل از مخابراته و به ما ربطی نداره
    گفتم ولش کن صبر میکنم شاید درست شد فرداش باز دیدم نخیر سرعت همونه که بوده 27 کیلوبایت اینی که میگم ثابت بود تو کل روز ها نه اینکه فکر کنید یه مدت اینطوری بود و باز خوب می شد نه
    زنگ زدم پشتیبانی یه خانومه ای به اسم جمشیدیان گوشی رو برداشت به من میگه اول که مشکل از دانلود زیاده بدون اینکه بدونه من اصلا 2 روزه بابا این سرویسو خریدم دانلودم کجا بود بعد که فهمید دو روزه میگه ------ داری حتما میگم نه بابا خلاصه ما رو پیچوندو من گفتم بذارم باز عصر بزنم شاید شیفت عصر کارمونو راه انداخت زنگ زدم آقایی به نام مولوی گوشی رو برداشته البته لحنشون واقعا بهتر از شیفت صبح که خانومه هست بود ولی گفت که بررسی میکنم الان جوابشو با تلفن بهتون میدم من هی صبر کردم که خدایا الان زنگ میزنه دیدم نه خبری نیست زنگ زدم میگم چی شد میگه ما از تهران کمک خواستیم ببینیم چرا اینطوری شده جواب که دادن بهتون زنگ میزنم هیچ خبری از زنگ نشد که نشد من متوجه شدم این آقا منو از سر راه خودش باز کرده تا منو بندازه به جون شیفت صبح
    خلاصه 55 هزار تومن از منه دانشجو گرفتن به اسم سرویس نامحدود art 4 و سرعت هم 27 و باز کردن صفحات هم که افتضاح حالا شما ببینید این پولو من میتونستم چه سرویسای بهتری اونم برای چند ماه بگیرم
    ان شاالله که خدا خودش باهاشون درست کنه این مصداق دقیق کم فروشی هست که بالاخره بی جواب نمیمونه.

ببخشید دلم خیلی پر بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این دوره زمونه اینجا هیچ ارزونی بی دلیل نیست
    فقط اینم داشته باشید که مخابرات همه جا یکسان نیست . بعضی جاها هم قطعی زیاد داره هم سرعتش افتضاح . (نمونش خودم که چهار ماه 512مخابرات گرفته بودم اما اصلا به درد نمیخورد...)...

در ضمن با این اوضاع ispهای دیگه که همه ازشون ناراضیند بعد اگه کیفیت مخابرات خوب باشه حتما کاسه ای زیر نیم کاسه است. منظورم اینه که تو مخابرات خیلی خیلی بیشتر روی اینترنت و اینکه کاربرا چه اطلاعاتی رد و بدل میکنند و چه سایتایی میرند و چی دانلود میکنند ، کنترل و نظارت میشه ؛پس به اینم حواستون جمع باشه.

من یکی از دوستام حدود 10 ماه از مخابرات سرویس گرفته بود اما با اینکه خیلی ازش راضی بود به دلایل بالا isp عوض کرد و از یه جای دیگه گرفت.
    Last edited by behrooz3229; 22-05-2012 at 23:25.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

فقط اینم داشته باشید که مخابرات همه جا یکسان نیست . بعضی جاها هم قطعی زیاد داره هم سرعتش افتضاح . (نمونش خودم که چهار ماه 512مخابرات گرفته بودم اما اصلا به درد نمیخورد...)...

در ضمن با این اوضاع ispهای دیگه که همه ازشون ناراضیند بعد اگه کیفیت مخابرات خوب باشه حتما کاسه ای زیر نیم کاسه است. منظورم اینه که تو مخابرات خیلی خیلی بیشتر روی اینترنت و اینکه کاربرا چه اطلاعاتی رد و بدل میکنند و چه سایتایی میرند و چی دانلود میکنند ، کنترل و نظارت میشه ؛پس به اینم حواستون جمع باشه.

من یکی از دوستام حدود 10 ماه از مخابرات سرویس گرفته بود اما با اینکه خیلی ازش راضی بود به دلایل بالا isp عوض کرد و از یه جای دیگه گرفت.
    واقعا نظارت میکنن مگه بیکارن؟
    یعنی هیچی به هیچی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی گذرگاه اراک داره خدماتشون چطور؟ سرعت دانلودشون درسته یا مال اینام کمه؟ پینگشون چطوره؟
    دوستان مخابرات 128 بالاترم میده؟
    مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام دوستان

دوستان مخابرات 128 بالاترم میده؟
    مرسی
    کارت دانشجویی ببری فکر کنم تا 512 بدن

بچه ها سرویس دهی مخابرات چطوره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه رزنت حدود 15-16 کیلوبایت هست از ساعت 2 الی 7. عملا با رزنت نمیشه چیزی دانلود کرد. ترافیک روزانه اش هم خیلی کم هست! ماهی 3 گیگ که نهایتا بتونید وبگردی کنید. من یه زمانی از رزنت خیلی دانلود میکردم ولی چند ماه اخیر عملا دانلودم به ماهی 2 گیگ محدود شده:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ســـاتيا گند زده واقعا افتضاحه اين شركت . چند شب خيلي خيلي مبتديانه سرعت رو به يكباره كاهش ميدن كه دانلود نكنيم. راس اون ساعت ميخواستم زنگ بزنم پشتيبانيشون ورنداشتن. با اين حال چند شب هست كه هيچي نميتونم دانلود كنم در صورتي كه ماهي 27 هزارتومن ازمون ميگيرن .
    صددرصد درسته...
    در این روزهای آخر که از ساتیا دارم سرویس میگیرم تجربیاتم رو در اختیار دوستان قرار بدم...ساتیا کاری که کرده اینه که دانلود از سرورهای پر استفاده مثل رپیدباز و آپلودباز و... و همچنین پورتهای تورنت رو محدود کرده ...در حالی که اگر از سرورهای مهجورتر(و البته پرسرعت) استفاده کنید سرعت برمیگرده به همون رقمهای بالاتر...
    که البته این سرورها هم بعد چند روز به همون وضع میرسن...و از همه بدتر شبهایی است که حتی صفحات کند باز میشن و کاریش نمیشه کرد...

درسته که مخابرات از اوضاع بازار داره سواستفاده میکنه و شاید به نفع خودش در سرعتها دست ببره ولی من کاربر بهرحال دنبال سرویسی میرم که بصرفم باشه...
    در مورد نظارت هم: تمام سرویسها در نهایت از زیر دست مخابرات رد میشه و از تجهیزات مخابرات استفاده میشه و در نهایت شاید مخابرات 10درصد پیگیری و بگیر وببند بیشتری داشته باشه، و گرنه در حالت عادی همه شون راحت میتونن پیگیر رفت و آمد کاربرا بشن که جز موارد خاص دلیلی نداره رخ بده(بقول دوستمون بیکار نیستن بشینن هی رصد کنن که کجا میریم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •