باید قدم به قدم جلو بری تا ببینی مشکل از کجاست. ارتباط بین اکسس پوینت با مودم رو اول چک کن بعد ارتباط کامپیوتر با اکسس پوینت.
باید قدم به قدم جلو بری تا ببینی مشکل از کجاست. ارتباط بین اکسس پوینت با مودم رو اول چک کن بعد ارتباط کامپیوتر با اکسس پوینت.
دوستان عزیز من اگه بخوام از ایرانسل اینترنت پر سرعت 512 بگیرم
اولش چقدر باید هزینه کنم؟ برای مودم و هزینه ی نصب
ماهیانه چقدر باید پرداخت کنم؟
با تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی من اگه 512 دائمی انتخاب کنم باید هر ماه 35000 تومان پرداخت کنم؟ (برای 4 گیگ)
به کاربران خانگی هم 512 میدهند؟
نه. 3% مالیات هم بهش اضافه میشه.
باز هم خیر. برای اینترنت بیشتر از 128 باید نامه از دانشگاهی جایی بگیری که بگن تو واقعا به اینترنت پرسرعت نیاز داری.
سلام
من میخام از سرویس وایمکس از طریق موبایل البته به کامپیوتر وصل باشه برای send کردن اطلاعات به منظور استفاد از اینترنت ماهواره ای ( د*ی*ش و ال ان بی) استفاده کنم چون send با دایلاپ خیلی گرونه adsl هم فعلا نمیتونم استفاده کنم
البته یکی از دوستان گفتند که وایمکس در بدترین شرایط به اندازه دایلاپ send داره
حالا میخام نظر دوستانو بپرسم
و همچنین آیا بعد از ثبت نام برای وایمکس با موبایل همون لحظه میشه متصل شد ؟؟؟
برای اتصال به اینترنت باید مودم خود شرکت رو بخری. بعد از یک هفته می آن در خونه تحویل میدند و بعد از 24 تا 48 ساعت اینترنتت راه می افته.
من با دایل آپ زمانی که رسیوم 5-6 کیلوبایت بود، سندم حداکثر 3-4 کیلوبایت می شد.
الان هم که وایمکس 128 (=ماهی 15 تومان) دارم رسیو 14 و سندم حدودا (میانگین) 9-10 هست.
چون گفتی می خوای موبایل رو به کامپیوتر وصل کنی فکر کنم یه چیزی رو درست متوجه نشدی:
وایمکس هیچ ربطی به موبایل نداره ها. گول اسم ایرانسل رو نخوری فکر کنی این خدمات برای گوشی موبایل ارائه می شه... شرکت ایرانسل اینترنت رو می فرسته تو هوا... بعد شما یه مودم مخصوص می خری که این امواج رو دریافت می کنه. این مودم رو هم به کامپیوتر وصل می کنی. یه جورایی همون ADSL بیسیمه! گوشی های موبایل هم نمی تونن این امواج رو دریافت کنند. فقط همون مودم مخصوص می تونه...
اینکه بعد از ثبت نام همون لحظه می شه با موبایل متصل شد رو نفهمیدم منظورت چیه... مراحل ثبت نام رو می گم: شما می ری یکی از نمایندگی ها فرم ثبت نام رو پر می کنی، چند دقیقه بعد یه اس ام اس برات میاد که مبلغ واریزی و شماره حساب رو می گه. بعد پول رو واریز می کنی. از این زمان حدودا 2 روز تا 10 روز طول می کشه تا باهات تماس بگیرن و بیان مودم رو برات بیارن و نصب (=زدن مودم به پریز برق!) کنند. (برای من 2 روز طول کشید ولی توی همین تالار هستند کسانی که بیش از 1 هفته منتظر شدن) وقتی مودم رو تحویل گرفتید باید مدارکتون رو تحویل همون شخص نصاب بدید. و از اون موقع 24 ساعت بعد اینترنتتون وصل می شه. (البته برای من چون 5 شنبه وصل کردند و فرداش تعطیل بود عملا از شنبه صبح وصل شد.)
ضمنا مودم وایمکس ایرانسل فقط یه خروجی LAN داره که به کامپیوتر وصل می شه. یعنی Wifi Access Point نیست که با موبایل یا لپتاپ بشه به صورت بیسیم بهش وصل شد.
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
نمی دن ولی گرفتنش هم کاری نداره. هم می تونی نامه از دانشگاه بگیری و هم اگر مثلا دوستتون شرکت داشته باشه، می تونه یه نامه بده که اینجا یکی از بخش های زیرمجموعه شرکت ماست! مثلا بخش تحقیقات یا بخش بازرگانی یا...
Last edited by 3jokes_x; 12-05-2010 at 23:10.
قابل توجه کاربرانی که مایل به استفاده از روتر هستند…
در حال حاضر، مدلهای زیر با مودمهای وایمکس ایرانسل سازگار می باشند:
D-Link: DIR300
SMC: SMCWBR14S-N2 EUA
Cisco: LINKSYS WRT54G
D-Link: DIR600
Cisco: LINKSYS WRT45GC V7
Apple: Time Capsule
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا اینا فکر می کنن سر گردنس هر قیمتی می دن اخه کجای دنیا برای سرعت 128 نا محدود ماهی 45 تومان باید بدی
تازه اونم به قول خودشون گزاشتن خط مشی مصرف صحیح
برای کسایی که زیادی دانلود می کن براشون از دوره بعد( خط مشی صحیحی) محدود سازی دانلود می زارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)