استاد پیمان من 40B7000 سام سرویس دارم میشه لینک دانلود فریم ور جدید رو به من هم بدید؟ اصلا فریم ور جدید اومده براش؟
این سایت ایران که فقط PDF واسه دانلود داره
استاد پیمان من 40B7000 سام سرویس دارم میشه لینک دانلود فریم ور جدید رو به من هم بدید؟ اصلا فریم ور جدید اومده براش؟
این سایت ایران که فقط PDF واسه دانلود داره
دوست گرامی
شما اول شماره فریمور پنل و تاریخ رو از منوی مخفی بگیرید بعد با سام سرویس تماس بگیرید و جویا بشید فریمور جدید برای پنل شما اومده یا خیر . موظف هستند که مراجعه و پنل شما رو آپگرید بکنند .
دیگه این حداقل کاری هست که می تونند برای شما انجام بدند .
بلاخره امروز سامسونگ سری 6 c650 به کوردستان عراق رسید ولی متاسفانه من 40 میخواستم که هنوز تا 2 روزه دیگر نمیرهسه از 40 به بالا امده بود دیگه فکر کنم فوقش تا 1 هفته دیگه و کمتر به بانه برسه.
من DVD رو با فلش امتحان كردم ...فرمتش رو كامل ميخونه ... اقا فيلم مياد با كيفيت عالي ...اما زيرنويس نمياد... اخه ميدونيد كه زيرنويسش جدا نيست كه بشه ديد ...به خود فيلم چسبيده ...
ميخوامببينم رو تي وي شما جايي پيدا ميكنيد واسه ديدن فيلم دي وي دي با زيرنويس ؟؟؟يا اصلا امكان پذير نيست ؟؟؟
نه نميشه زيرنويس رو از اينترنت بگيريد.
خب پس چطوري ميشه زير نويس دي وي دي رو فعال كرد...اين سوال منه ...![]()
سلام
من 32 اينچه اين مدل رو دارم ميتونم صفحه LCD رو با دستمالش پاك كنم ضرري كه بهش وارد نميكنه....؟؟؟؟![]()
اره كه ميشه ...
اون بهترين وسيله برا پاك كردنش هست....فقط مواد شوينده و شيشه شور نزن بهش ...فقط با اب ...
راستش كاري كه ميشه كرد Rip كردن دي وي دي در كامپيوتر هست همراه با زيرنويس حتي اگه زيرنويس رو نشد جدا كنين بعد از Rip كردن فايل زينويس رو از نت دانلود كرده و كنارش قرار بديد.
فکر کن سری c
samsung apps
internet tv
از b بیشتر داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)