آقا این چپتر 15 آخر بازی جایی که خانمه رو میزنی و دوباره میاد 4 5 بار تکرار کردم اما بازم اومد.هرچی تیر داشتم تموم شد اما نتونستم ردش کنم.
باید چیکار کرد؟
اشتباه که نمیکنم؟ باید زدش آره؟
آقا این چپتر 15 آخر بازی جایی که خانمه رو میزنی و دوباره میاد 4 5 بار تکرار کردم اما بازم اومد.هرچی تیر داشتم تموم شد اما نتونستم ردش کنم.
باید چیکار کرد؟
اشتباه که نمیکنم؟ باید زدش آره؟
چندتا چپتر داره ؟
خدا کنه زود تموم شه طولانی نباشه
من که دیگه صدای هدفونو کم میکنم خیلی ترسناکه![]()
بعد از اینکه دختره رو میزنی و میمیره اون maker ه چیه میترکه وسطش یه قلبه اونو باید بزنی چند بار که تکرار کنی تموم میشه
دوستان من متاسفانه درجه سختی روی سخت گذاشتم! نسخه 360 البته !
من تازه اولاشم یه جایی یه غولی از یه چیز شبیه آهن اوراق میاد بیرون یهو میپره بهت حمله میکنه ! اونجا تیر خیلی کمه و خیلی
زود تیر هام تموم میشه ! در ضمن پشت سرت یه چیز آبی هست که بری اونجا A رو بزنی اون قدرتت شارژمیشه ! امیدوارم متوجه
شده باشین که کجا رو میگم ! خلاصه اینکه اون لامذهبو چه جوری بکشم ؟![]()
با سلامدوستان من متاسفانه درجه سختی روی سخت گذاشتم ! نسخه 360 البته !
من تازه اولاشم یه جایی یه غولی از یه چیز شبیه آهن اوراق میاد بیرون یهو میپره بهت حمله میکنه ! اونجا تیر خیلی کمه و خیلی
زود تیر هام تموم میشه ! در ضمن پشت سرت یه چیز آبی هست که بری اونجا A رو بزنی اون قدرتت شارژمیشه ! امیدوارم متوجه
شده باشین که کجا رو میگم ! خلاصه اینکه اون لامذهبو چه جوری بکشم ؟
اون دستگاه مربوط به یکی از قدرت هاتون هست که اول بازی گرفتید همون که آهسته میکنه حرکات رو و با دگمه ی c هم میتونید اعمال کنید و شارژتون هم تموم شد ازون دستگاهی که به دیوار چیسبیده دوباره ریشارژ کنید
حرک اون موجود رو با دگمه ی c آهسته کنید و بعد به کنار گردنش (دست هاش اونجایی که زرد رنگ هست)شلیک کنید یک چندبار اینکارو انجام بدید میمیره و زیاد تیر هم نمیخواد فقط بزن به اونجاهایی از بدنش که زرد رنگه![]()
دوستان dlc جدید واسه این بازی اومده؟
من همین اولش گیر کردم
یه جایی میرم که یه مرده روی الکتریسیته شناوره بعد اونجا چه غلطی باید کرد؟!
هیچ جایی برای رفتن نیست تو یه اتاق دایره وار همهجا بستست چه باید کرد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!
15 تا چپترهچندتا چپتر داره ؟
میرین پای صفحه کنترل سمت چپ و امکان Kinesis رو بدست میارین. بعدش در حالت نشون گیری (نگه داشتن راست کلیک) , یکی از میله های اطراف جسد رو به کمک (F) برمیدارین و به سمت شیشه های اطراف پرتاب میکنین.
دیشب DLC رو دات کردم فقط در حد یه تست کوچیک بازی کردم . یه مُدل نکرومورف جدید اضافه شده که بسیار سریع و وحشی هم هستش . حرکتش به صورت زیگزاگ هستش و بسیار بسیار سریع حرکت میکنه جوری که فکر میکین هِی غیب میشه ظاهر میشه . فعلا در همین حد اطلاعات به دست آوردم از DLC : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)