تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 96 اولاول ... 195965666768697071727379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 956

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید عینک طبی (نوع فرم مارک فرم و نوع عدسیها)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    با عرض احترام نسبت به دوست گرامی
    به نظر بنده این جمله «I & G برند خوبیه» کاملا غلطه! به خصوص در مورد عدسی های فتوکرومیک این برند .

شاید اوایل استفاده کیفیتش خوب باشه ولی بعد از یک مدت که در آفتاب استفاده کنید کیفیتش افت پیدا میکند . لایه آنتی رفلکس این برند در طول مدت سه چهارماهه مواج میشود.
    اگر نیازی به عدسی های فتو کرومیک یا ترانزیشن ندارید برید سراغ برندهای دیگه مانند اسیلور ، آساهی ، بی جی ، های ویژن. به نظر من اسیلور از همه بهتره و حدود 140 تومان در میاد. البته برندهای فوق عدسی های فتو هم دارند ولی قیمت آنها بالاست.
    اسیلور لایه آنتی رفلکس خوب و خوش رنگی داره و در برابر حرارت نسبت به بقیه مواردی که من دیدم از مقاومت بیشتری برخوردار هست. شفافیت بسیار بالایی هم داره.
    اگر قرار برندی هم قیمت برند I&G‌ انتخاب کنید بنده برند High Vision‌ را پیشنهاد میکنم.
    دوست عزیز من از یک دکترای اپتومتریست پرسیدم گفت نسبت 1 به 5 الکل و اب بهترین نسبت برای پاک کردن عدسی هست و من مدتهاست که از این نسبت استفاده میکنم .
    یک سوالی از شما داشتم ، مواج شدن لایه انتی رفلکس چه تاثیری روی دید داره ؟

داره خودمونی میشه misoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

سلام
    نسبت یک به پنج الکل به آب برای عینک تقریبا بدون ضرر محسوب میگردد ولی به همان میزان از قدرت تمیز کنندگی این محلول نسبت به الکل خالص کاسته میشود.
    مواج شدن لایه آنتی رفلکس باعث ایجاد موجهای خیلی ریز در تصویر عبوری از عدسی عینک میشود که در بعضی از موارد باعت کم شدن شفافیت و در موارد حاد تر باعث کدر شدن عدسی عینک میگردد و در بعضی از موارد استفاده کنندگان چنین عینک هایی دچار سردرد میگردند.
    معمولا برای بررسی سلامت لایه آنتی رفلکس در محیط سرپوشیده( جهت جلوگیری از تیره شدن عدسی هایی که فتوکرومیک هستند) ، عینک را با فاصله حدود بیست سانتی از چشم رو به یک چشمه نور مانند لامپ میگیرند. در این حالت با کمی دقت در صورت ترک برداشتن لایه آنتی رفلکس ،‌ قابل مشاهده است.
    در مواردی که لایه آنتی رفلکس آسیب زیادی دیده باشد، نیاز به این کارها نیست و معیوب شدن لایه آنتی رفلکس به راحتی قابل مشاهده است.

3. 2 کاربر از misoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

دوستان من خیلی حساس هستم در تمیزی لنر عینک و عینک فعلیم نمیدونم جنسش از چی بود خلاصه فرستادم اون دنیا از بس مکافات بود تمیز کردنش .
    حالا میخوام فردا برم یه عینک طبی دیگه بگیرم به نظرتون چجور عدسی باید گرفت که بی دردسر تمیز شه . اینو 2 ساعت میزدم به چشم در میاوردم کلا چرب بود شیشه عینک یه طورایی . ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

سلام
    به نظر بنده:
    یا عدسی پلاستیک معمولی (عدسی بدون آنتی رفلکس ) یا فریم فلزی + عدسی پلاستیک آنتی رفلکس جنس متوسط به بالا + اسپری الکل (جهت پاک کردن چربی ها)

6. این کاربر از misoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان کسی میدونه عینک های اصلی tag heuer رو ازکجا میشه گیر آورد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوستان آدرس چند تا عینک ساز منصف در شیراز میخواستم.اگه اطلاع دارین،لطف کنید
    ممنون

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقا من عینک اصطلاحا بدون فریم گرفتم فروشنده گفت شیشه اش باید حتما نشکن باشه گفت مال سوییسه 150 تومن بهم داد. حالا اولا نمیدونم چطور بفهمم جنس اصل داده بعدشم این انتی رفلکسش اصلا عادت ندارم گوشه های اجسام رو زرد و ابی نشون میده یه جورایی محیط بی روح دیده میشه ایا همه انتی رفلکس ها اینطورین؟ یه جورایی پشیمونم کاش شیشه معمولی میگرفتم

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

سلام
    این که گفته باید شیشه نشکن باشه ، بله در فریم هایی که به اصطلاح بدون فریم نامیده میشوند به دلیل فشار زیاد در محل اتصال فریم به شیشه ، از شیشه های نشکن که اکثرا «پلی کربنات»‌ و دارای گارانتی شکسته شدن هستند استفاده میشود.
    شما برند عدسی رو بیان بفرمایید تا امکان بررسی قیمت وجود داشته باشد.
    اطمینان داشته باشید عدسی های آنتی رفلکس در صورتی که مرغوب باشند بهترین و شفاف ترین دید را دارند، احتمالا مشکل از جای دیگریست!

11. این کاربر از misoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

دوست عزیز من از یک دکترای اپتومتریست پرسیدم گفت نسبت 1 به 5 الکل و اب بهترین نسبت برای پاک کردن عدسی هست و من مدتهاست که از این نسبت استفاده میکنم .
    یک سوالی از شما داشتم ، مواج شدن لایه انتی رفلکس چه تاثیری روی دید داره ؟
    شما چقدر سخت میگیرین من اول اینجوری بودم با مایع مخصوص و دستماله عینک و این چیزا تمیز میکردم

اما پس از گذشت چند سال با یک دستمال کاغذی تمیز و یک های عمیق از ته حنجره به شیشه ی عینک تمیز میکنمش آینه میشه

13. این کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من یه عدسی طبی انتی رفلکس برای عینکم می خوام... به خصوص برای کار با رایانه.... از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه بهترین برند در ای زمینه چیه!؟ آساهی و اپتی سویس مد نظر خودم هست... کدوم برای کار با رایانه بهتره... برند دیگه ای هم در این زمینه هست!؟

15. این کاربر از Argada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •