دوست عزیز من از یک دکترای اپتومتریست پرسیدم گفت نسبت 1 به 5 الکل و اب بهترین نسبت برای پاک کردن عدسی هست و من مدتهاست که از این نسبت استفاده میکنم .
یک سوالی از شما داشتم ، مواج شدن لایه انتی رفلکس چه تاثیری روی دید داره ؟
دوست عزیز من از یک دکترای اپتومتریست پرسیدم گفت نسبت 1 به 5 الکل و اب بهترین نسبت برای پاک کردن عدسی هست و من مدتهاست که از این نسبت استفاده میکنم .
یک سوالی از شما داشتم ، مواج شدن لایه انتی رفلکس چه تاثیری روی دید داره ؟
سلام
نسبت یک به پنج الکل به آب برای عینک تقریبا بدون ضرر محسوب میگردد ولی به همان میزان از قدرت تمیز کنندگی این محلول نسبت به الکل خالص کاسته میشود.
مواج شدن لایه آنتی رفلکس باعث ایجاد موجهای خیلی ریز در تصویر عبوری از عدسی عینک میشود که در بعضی از موارد باعت کم شدن شفافیت و در موارد حاد تر باعث کدر شدن عدسی عینک میگردد و در بعضی از موارد استفاده کنندگان چنین عینک هایی دچار سردرد میگردند.
معمولا برای بررسی سلامت لایه آنتی رفلکس در محیط سرپوشیده( جهت جلوگیری از تیره شدن عدسی هایی که فتوکرومیک هستند) ، عینک را با فاصله حدود بیست سانتی از چشم رو به یک چشمه نور مانند لامپ میگیرند. در این حالت با کمی دقت در صورت ترک برداشتن لایه آنتی رفلکس ، قابل مشاهده است.
در مواردی که لایه آنتی رفلکس آسیب زیادی دیده باشد، نیاز به این کارها نیست و معیوب شدن لایه آنتی رفلکس به راحتی قابل مشاهده است.
دوستان من خیلی حساس هستم در تمیزی لنر عینک و عینک فعلیم نمیدونم جنسش از چی بود خلاصه فرستادم اون دنیا از بس مکافات بود تمیز کردنش .
حالا میخوام فردا برم یه عینک طبی دیگه بگیرم به نظرتون چجور عدسی باید گرفت که بی دردسر تمیز شه . اینو 2 ساعت میزدم به چشم در میاوردم کلا چرب بود شیشه عینک یه طورایی . ممنون
سلام
به نظر بنده:
یا عدسی پلاستیک معمولی (عدسی بدون آنتی رفلکس ) یا فریم فلزی + عدسی پلاستیک آنتی رفلکس جنس متوسط به بالا + اسپری الکل (جهت پاک کردن چربی ها)
دوستان کسی میدونه عینک های اصلی tag heuer رو ازکجا میشه گیر آورد؟
دوستان آدرس چند تا عینک ساز منصف در شیراز میخواستم.اگه اطلاع دارین،لطف کنید
ممنون
اقا من عینک اصطلاحا بدون فریم گرفتم فروشنده گفت شیشه اش باید حتما نشکن باشه گفت مال سوییسه 150 تومن بهم داد. حالا اولا نمیدونم چطور بفهمم جنس اصل داده بعدشم این انتی رفلکسش اصلا عادت ندارم گوشه های اجسام رو زرد و ابی نشون میده یه جورایی محیط بی روح دیده میشه ایا همه انتی رفلکس ها اینطورین؟ یه جورایی پشیمونم کاش شیشه معمولی میگرفتم
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام
این که گفته باید شیشه نشکن باشه ، بله در فریم هایی که به اصطلاح بدون فریم نامیده میشوند به دلیل فشار زیاد در محل اتصال فریم به شیشه ، از شیشه های نشکن که اکثرا «پلی کربنات» و دارای گارانتی شکسته شدن هستند استفاده میشود.
شما برند عدسی رو بیان بفرمایید تا امکان بررسی قیمت وجود داشته باشد.
اطمینان داشته باشید عدسی های آنتی رفلکس در صورتی که مرغوب باشند بهترین و شفاف ترین دید را دارند، احتمالا مشکل از جای دیگریست!
شما چقدر سخت میگیرین من اول اینجوری بودم با مایع مخصوص و دستماله عینک و این چیزا تمیز میکردم
اما پس از گذشت چند سال با یک دستمال کاغذی تمیز و یک های عمیق از ته حنجره به شیشه ی عینک تمیز میکنمش آینه میشه![]()
من یه عدسی طبی انتی رفلکس برای عینکم می خوام... به خصوص برای کار با رایانه.... از دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه بهترین برند در ای زمینه چیه!؟ آساهی و اپتی سویس مد نظر خودم هست... کدوم برای کار با رایانه بهتره... برند دیگه ای هم در این زمینه هست!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)