حالا چه اصراريه ديگران استفاده نكنناينترنت نامحدوده بزار ديگران هم فيض ببرن
Speed test قابل دانلود نيست برو سايت Speedtest.net اونجا your Result رو بزن تست برات انجام ميشه.
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
حالا چه اصراريه ديگران استفاده نكنناينترنت نامحدوده بزار ديگران هم فيض ببرن
Speed test قابل دانلود نيست برو سايت Speedtest.net اونجا your Result رو بزن تست برات انجام ميشه.
Last edited by mehrdad38; 19-02-2010 at 00:34.
نکته من هم همینجاست ، وقتی قضیه انحصاری بشه و سرویس به اصطلاح " اینترنت پرسرعت " بیفته دست مخابرات ، شما دیگه نمیتونید راحت دانلود کنید . همین الان Rapidshare یک نمونه اش هست ، بعدا وسعت خیلی بیشتری میتونه پیدا کنه .
قیمتش می ارزه ، خوب هم می ارزه ، کل بحث هم سر اینه که چطور این قیمت شکنی یک دفعه اتفاق افتاده ، و یه نکته ای هم که من ندیدم کسی بهش اشاره کنه اینه که تو این مملکت تا الان اینترنت به اصطلاح پرسرعت میتونسته با این قیمت ها عرضه بشه و نمیشده . دوستانی که میگن تقصیر از شرکت ها بوده به پست قبلی من مراجعه کنند .
در مورد "کارهای خلافتون" هم شما با همون ADSL مخابرات هر کار میخوای بکن راهش رو بلد باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد .
بالاخره الان یه سری شرکت هستن که قراردادهایی دارن و بهتر از user ها میتونن این مسائل رو پیگیری کنن ، هر چقدر هم که توانایی زیادی برای اعمال فشار در مقابل این محدودیت ها نداشته باشن ، زورشون از کاربران بیشتر هست .
اون دوستانی که شما میگی ، مشکل اصلی رو که انحصاری شدن هست رها کردن رفتن سراغ بحث امنیت .
درسته که در نهایت چه شرکت خصوصی در این میان باشه چه نباشه ، مخابرات میتونه پیگیری کنه . این پیگیری وقتی که خود مخابرات مستقیما سرویس دهنده باشه خیلی راحت تر ، سریع تر و گسترده تر خواهد بود .
قضیه امنیت بحث خیلی گسترده ای هست که ربطی به این تاپیک نداره و به نظر من ، این طور که شما میگی نیست .
---
به هر حال ، اینجا تاپیک بحث در مورد سرویس ADSL مخابرات هست و من هم دیدگاه های خودم رو گفتم . هیچ ادعایی هم ندارم که لزوما در همه موارد حق با من هست و من درست میگم . دوستان خودشون صلاح میدونن که از مخابرات سرویس بگیرن یا از یه شرکت دیگه .
راستش رو بخواین ، اینکه این حرفها رو زدم دلیلی بر "نگرانی" من نیست ، بالاخره هر مشکلی که پیش بیاد گلیم خودم رو از آب بیرون می کشم P:
من فقط از دوستان درخواست دارم که مسائل رو از زوایای مختلف ببینن و دیدگاه های مخالف رو هم بخونند و بشنوند . یکی از اهداف ایجاد Forum هم همینه که ما ایرانیها خیلی اون رو نادیده میگیریم .
سلام
ببینید آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه بار گفتم و بازم میگم بحث پیگیری جدا از بحث استفاده است
اگه کسی بخواد کاری بکنه خیالت راحت که اولا با دوتا ]چیز پی ان کارش رو انجام میده و تا اسمشو نبر بهخواد کاری بکنه یارو دمشو گذاشته رو کولش و الفرار ! اگه اینجوری بود که شما میفرمایید تا الان رد خیلی از این سایتهای ضد رو گرفته بودند و الان خرشو گرفته بودند . پس برای کارای عادی مثل چک میل و اینها میشه ربطی به راحت بودن نداره
ببینید شما همین الان هم اگر دقت کنید خیلی از شکرتهای اینترنتی ( 8 تا پپ محترم رو میگم ) به تمامی امکاننات دسترسی دارند
حتی یه سرویس به نام caller id هست که مختص مراکز خاص هست و اینها از اداره اسمشو نبر حتی مجوز دارند که اگر شماره ای بهشون داده شد راحت سرچ کنند و ببیند صاحب خط کیه پس میبینید در همه حال باید با مخابرات همکاری کنند !
همین الان هم شما به یه سایت سر بزنید خیلی راحت صاحب سایت از طریق کنترل پنل وب اسیتش میتونه بگه شما از چه ISP استفاده میکنید مثل همون speed teest که اسم سرویس دهنده رو میزنه
پس این دیگه ربطی به راحت بودن نداره چه این که بارها مخابرات جلوتر از سرویس دهنده ها طرف رو شناسایی کرده بحث امنیت هست و لی این قضیه برای کسانی هست که میخوان از فضای اینترنت برای فعالیت !!!! استفاده کنند .. که اون هم روشش عرض شد
ولی برای استفاده که 100 درجه از زمین تا اسمون با فعالیت !! فرق میکنه هیچ مشکلی نیست
سئوالی بود در خدمتم.
سلام
ببینید آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه بار گفتم و بازم میگم بحث پیگیری جدا از بحث استفاده است
اگه کسی بخواد کاری بکنه خیالت راحت که اولا با دوتا ]چیز پی ان کارش رو انجام میده و تا اسمشو نبر بهخواد کاری بکنه یارو دمشو گذاشته رو کولش و الفرار ! اگه اینجوری بود که شما میفرمایید تا الان رد خیلی از این سایتهای ضد رو گرفته بودند و الان خرشو گرفته بودند . پس برای کارای عادی مثل چک میل و اینها میشه ربطی به راحت بودن نداره
ببینید شما همین الان هم اگر دقت کنید خیلی از شکرتهای اینترنتی ( 8 تا پپ محترم رو میگم ) به تمامی امکاننات دسترسی دارند
حتی یه سرویس به نام caller id هست که مختص مراکز خاص هست و اینها از اداره اسمشو نبر حتی مجوز دارند که اگر شماره ای بهشون داده شد راحت سرچ کنند و ببیند صاحب خط کیه پس میبینید در همه حال باید با مخابرات همکاری کنند !
همین الان هم شما به یه سایت سر بزنید خیلی راحت صاحب سایت از طریق کنترل پنل وب اسیتش میتونه بگه شما از چه ISP استفاده میکنید مثل همون speed teest که اسم سرویس دهنده رو میزنه
پس این دیگه ربطی به راحت بودن نداره چه این که بارها مخابرات جلوتر از سرویس دهنده ها طرف رو شناسایی کرده بحث امنیت هست و لی این قضیه برای کسانی هست که میخوان از فضای اینترنت برای فعالیت !!!! استفاده کنند .. که اون هم روشش عرض شد
ولی برای استفاده که 100 درجه از زمین تا اسمون با فعالیت !! فرق میکنه هیچ مشکلی نیست
سئوالی بود در خدمتم.
خواهش میکنم ، سوال من از شما اینه :
از کجای صحبت های من به این نتیجه رسیدید ؟ :
در حالیکه تنها حرف من در مورد امنیت این بود :
شاید از این لحاظ که گفتم "به نظر من ، این طور که شما میگی نیست ." ، فکر کردید که نظر من اون چیزی بود که توضیح دادین .
در صورتیکه با توجه به پست قبلی شما :
من این طور برداشت کردم که " طرف اگر از V.P-N هم که استفاده کنه ، میشه ردیابی کرد " که من با این موضوع موافق نیستم . حالا اگر منظور شما این نبوده ، که هیچی ! بحثی نداریم .
اینهم که گفتم "در نهایت چه شرکت خصوصی در این میان باشه چه نباشه ، مخابرات میتونه پیگیری کنه ." منظورم این نبود که در هر حالتی میتونه این کار رو انجام بده .
اگرچه از پست قبلی من هم میشد نظرم رو راجع به امنیت تا حدودی برداشت کرد ، که با کمی مزاح به اون دوستمون گفتم :
در مجموع منظورم اینه که سوء تفاهم شده ! D:
---
من همونطور که گفتم ، مشکل من با سرویس دهی مخابرات خیلی فراتر از بحث امنیت هست .
به بیان خیلی واضح ، مخابراتی که خودش داره پهنای باند سایر شرکت ها رو تامین میکنه ، حالا میخواد با اونا وارد رقابت بشه !!! و این از نظر من به هیج وجه منطقی و قابل قبول نیست .
نميدونين منطقه استقلاگو كي مي خوان شروع به سرويس دادن كنن
با سلام خدمت دوستان گرامی من اخیرا رفتم مرکز مخابراتمون(پاسداران) adsl رو ثبت نام کردم همون 128الان میخوام مودم بگیرم موندم چی بگیرم یکی از دوستانمدل های زیر رو پیشنهاد کرده نظر شما چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 819112-Linksys WAG54G2
لينكي كه گذاشتي باز نمي شه . اسم مودم ها رو هم مي گفتي مي شد جواب داددر هر صورت من به همه TP-LINK رو پيشنهاد مي كنم و اگر براي يه كامپيوتر مي خواي و نياز به 4 پورت نداري مدل TP-LINK TD-8811 بهترين گزينه هست.داراي 2 پورت شامل 1 پورت LAN و 1 پورت USB به اضافه Router و پشتيباني از ADSL 2 قيمتش هم بين 30 تا 35 هست.
البته يه سوال از مركز مخابراتي تون بپرس كه احيانا مشكلي نباشه ولي من تا حالا نديدم اين موم با سرويس شركتي مشكل داشته باشه.
Last edited by mehrdad38; 19-02-2010 at 14:39.
سلام
نه شما کاملا برداشت من رو خوب متوجه شدید بحثی نیستمن هنوز هم میگم کسی بخواد کاری انجام بده میتونه ولی با شرط و شروط که استفاده از چیز پی ان یکی از اصول اساسی کار و فعالیت !!! هستش
موفق باشید.
ببخشید پریدم وسط بحثتون!
ولی The Dreadnaught به نظرم کاملا درست میگه
ببینید شیرفلکه سرعت همه شرکت ها دست مخابراته ، میتونه همه رو ببنده یا محدود کنه ، ولی برای خودشون رو باز بذاره ، ولی در نهایت این شرکتها هستن که باید جوابگوی ملت باشن ، نه مخابراتی که عاملشه!
میتونه با خیال راحت گند بزنه به سرویسای شرکت های به اصطلاح خصوصی!
همون کاری که توی 2 سال اول با ایرانسل میکرد
اصلا این اسمش رقابت نیست
چطور شرکتی که سالی n میلیون پول پهنای باند میده ، میتونه با مخابرات رقابت کنه؟
کاربر رو به راحتی با قیمت پایین جذب میکنه ، در حالی که شرکت خصوصی این کار رو نمی تونه بکنه
برای من و امثال من که توی اینترنت فعالیت سیا.سی نداریم ، که بحث امنیت مهم نیست ، بحث کیفیت و انحصارطلبی مخابرات اهمیت داره
Last edited by Mahdi.p30; 19-02-2010 at 15:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)