تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 1049 اولاول ... 195965666768697071727379119169569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

امیر rs30 داره.
    امیر هر وقت این پست رو خوندی یه زحمتی بکش چنتا عکس از پشت سیستمت بنداز بذار واسه این دوستمون.
    بدون گارانتی هم من توی تهران ندیدم.با گارانتیش بزور گیر میاد چه برسه به بدون گارانتی.

2. 4 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از لطفتون . ولی فکر کنم این عکس یه عکس استاندارد بود چون من اصلا نتونستم نوشته های پشتشو مثل کشور سازنده رو بخونم اگه لطف کنین از دستگاه خودتون عکس بگیرین (فقط اون قسمت نوشته هاش) که بزرگتر و خواناتر باشه ممنون میشم . در ضمن من توتبریز یکی پیدا کردم ولی فروشنده میگه dvd پلیرش 410 . ولی من اینجا خوندم که dvd پلیر rs70 باید 420 باشه . طرف میگفت که 410 جدیدتر اومده وامکاناتش از 420 بیشتره .لطفا در این مورد هم منو راهنماییم کنید. با تشکر .پاینده باشید

4. این کاربر از pemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز .

با ارزش پوزش چون من دارم اسباب کشی میکنم الان همه وسایل رو جمع کردم .

پشت اکثرشون نوشته مالزی یا چین . تمام شده در ژاپن .

مخلصیم .

6. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا نظرتون در مورد مدل‌های Stereo برندی مثل Pioneer چیه که فضای کمتری رو اشغال میکنه؟ این مدل 585 تو بازار هست؟ کلاً ما تو آپارتمان نمیشه صدای اینا رو که خیلی زیاد کرد واقعاً برای همین کیفیتش خیلی برام مهمه و واقعاً پولی که می‌دی ارزشش رو داشته باشه مثلاً چه فایده داره اگه یه سیستم 1000 وات بخری وقتی نمیتونی صداش رو تا 1/3 هم زیاد کنی پس یه چیزی باشه که نیاز ما رو برطرف کنه، برای همین من نظرم روی مدل‌های با وات کمتر افتاده نمیدونم دوستان اطلاعاتی دارن در موردشون یانه اصلاً بدرد میخورن و کیفیت خوبی دارن یا نه اگر قرار باشه سیستم با وات کمتر بگیرم چی بگیرم؟
    این قیافه مدل‌های Philips هم خیلی سادست اصلاً چنگی بدل نمیزنه البته از روی عکس‌ها میگم، به نظر Pioneer بهتر میاد؟ نمیدونم بازم.
    Last edited by Guts; 07-04-2010 at 23:08.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ببخشید.تکراری.
    Last edited by mr_rayan; 08-04-2010 at 00:33.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آقا نظرتون در مورد مدل‌های Stereo برندی مثل Pioneer چیه که فضای کمتری رو اشغال میکنه؟ این مدل 585 تو بازار هست؟ کلاً ما تو آپارتمان نمیشه صدای اینا رو که خیلی زیاد کرد واقعاً برای همین کیفیتش خیلی برام مهمه و واقعاً پولی که می‌دی ارزشش رو داشته باشه مثلاً چه فایده داره اگه یه سیستم 1000 وات بخری وقتی نمیتونی صداش رو تا 1/3 هم زیاد کنی پس یه چیزی باشه که نیاز ما رو برطرف کنه، برای همین من نظرم روی مدل‌های با وات کمتر افتاده نمیدونم دوستان اطلاعاتی دارن در موردشون یانه اصلاً بدرد میخورن و کیفیت خوبی دارن یا نه اگر قرار باشه سیستم با وات کمتر بگیرم چی بگیرم؟
    این قیافه مدل‌های Philips هم خیلی سادست اصلاً چنگی بدل نمیزنه البته از روی عکس‌ها میگم، به نظر Pioneer بهتر میاد؟ نمیدونم بازم.
    مدل های استریو تو بازار خیلی کم گیر میاد چون طالب نداره و همه دنبال سیستم های 5.1 هستند.شرکت فیلیپس یکی دو مورد داره که اونا هم نسبت به کاراییش یخورده قیمتش بالاست.
    مدل 585 هم من تا حالا جایی ندیدم.بعید می دونم گیرت بیاد ولی اگه دنبال یه چیز جمع و جورتر هستی مدل 282 پایونیر با قدرت صدای 360 وات و با قیمت تقریبا 390 تومن به نظر من خیلی واست مناسبه.

دوست عزیز ممنون از لطفتون . ولی فکر کنم این عکس یه عکس استاندارد بود چون من اصلا نتونستم نوشته های پشتشو مثل کشور سازنده رو بخونم اگه لطف کنین از دستگاه خودتون عکس بگیرین (فقط اون قسمت نوشته هاش) که بزرگتر و خواناتر باشه ممنون میشم . در ضمن من توتبریز یکی پیدا کردم ولی فروشنده میگه dvd پلیرش 410 . ولی من اینجا خوندم که dvd پلیر rs70 باید 420 باشه . طرف میگفت که 410 جدیدتر اومده وامکاناتش از 420 بیشتره .لطفا در این مورد هم منو راهنماییم کنید. با تشکر .پاینده باشید
    دستگاه ها ساخت مالزی هست و اسپیکرها ساخت چین،بعید می دونم غیر از این باشه.

دیشب رفتم جمهوری اما تا رسیدم به پایونیر ساعت 9:10 بود که دیدم کرکره رفته پایین..

بکل از فیلیپس نا امید شدم..
    کیفیتش بدک نبود اما اصلاً در حد تعریفاتی که دوستان کردند نبود انصافاً!
    قیافشم اصلاً به دلم نشست..

سونی رفتم و چندتا مدلشو تست کردم..
    همشون صداشون فوق العاده بودند..
    قیافه هاشونم عی، بدک نیست..
    اما مدل DAV-F500 ش قیمتش خیلی بالاست و اصلاً نمی ارزه.. (حدود 900 تومان)
    فکر می کنم به خاطره پلیرش باشه بیشتر..
    چون اگه دیده باشید مدلش استادست و خیلی شیکه..

مدل FZ900 ش صداش خیلی عالی بود، قیافشم خوبه و تقریباً تو همون مایه هاست که می پسندم، قیمتشم 630..
    شاید همینو بگیرم.. (البته بعد از تست پایونیر 787)
    این مدل بلندگوی عقبش بیسیم هم هست که خیلی عالیه..
    5 تا باند 144 وات RMS داره + 1 ساب ووفر 280 وات RMSی..
    صداش معرکست..
    وضوح فوق العاده بالا، تفکیک فوق العاده بالا بدون کوچکترین خط و خش صدا که خیلی حالیدم جون داداش..
    ووفرشم که هیولاست! 280 وات پرقدرت..
    آمپلی فایرهای سونی که اسمشون S-Master هست واقعاً عالی هستند..
    خیلی خوب تقویت می کنند صدا رو طوری که با صدای کم هم لذت می بری از گوش دادن آهنگ..

پایونیرم که بست دیگه..
    چیزی ندارم بگم تا برنامه بعدی که برم جمهوری..
    دوست عزیز در مورد F500 حق با شماست و این قیمت بالا فقط بخاطر طراحیه پلیرش هست و اگه یه تست صدا هم از می گرفتی که دیگه به کل می خورد تو ذوقت.
    اگر شما می خوای 600 تومن بیشتر هزینه کنی من پیشنهاد می کنم مدل rs30 رو بگیری به همراه پلیر rs70 که قیمتش همون حدودا میشه و از FZ900 خیلی سرتره.
    مدل FZ900 هم ووفر 280 واتی نداره یعنی اغراق شده.من پیشنهاد می کنم صدای مدل FXG99 رو یه تست بگیری و به صدای ووفرش گوش کنی و با FZ900 مقایسه کنی تا ببینی 280 وات ووفر چی میشه.

10. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مدل های استریو تو بازار خیلی کم گیر میاد چون طالب نداره و همه دنبال سیستم های 5.1 هستند.شرکت فیلیپس یکی دو مورد داره که اونا هم نسبت به کاراییش یخورده قیمتش بالاست.
    مدل 585 هم من تا حالا جایی ندیدم.بعید می دونم گیرت بیاد ولی اگه دنبال یه چیز جمع و جورتر هستی مدل 282 پایونیر با قدرت صدای 360 وات و با قیمت تقریبا 390 تومن به نظر من خیلی واست مناسبه.

دستگاه ها ساخت مالزی هست و اسپیکرها ساخت چین،بعید می دونم غیر از این باشه.

دوست عزیز در مورد F500 حق با شماست و این قیمت بالا فقط بخاطر طراحیه پلیرش هست و اگه یه تست صدا هم از می گرفتی که دیگه به کل می خورد تو ذوقت.
    اگر شما می خوای 600 تومن بیشتر هزینه کنی من پیشنهاد می کنم مدل rs30 رو بگیری به همراه پلیر rs70 که قیمتش همون حدودا میشه و از FZ900 خیلی سرتره.
    مدل FZ900 هم ووفر 280 واتی نداره یعنی اغراق شده.من پیشنهاد می کنم صدای مدل FXG99 رو یه تست بگیری و به صدای ووفرش گوش کنی و با FZ900 مقایسه کنی تا ببینی 280 وات ووفر چی میشه.
    دوست عزیز از مدل هایی که تو بازار هست بگو..
    حتی DZ1000 هم جمع شده رفته تو آرشیو و فروشگاه ها تک و توک دارند..
    قبول دارم حرفتو..
    280 وات ووفرش الکی..
    من 100 وات ووفر سونی رو دارم..
    صداش در حدیه که تمام شیشه های یه خونه 190 متری می خواد بیاد پایین..
    وحشتناکه..
    جثه شم 2 برابره ووفر جدیدای سونیه..
    خیلی غوله..
    از زیرم می زنه صدارو..
    خاکو توبره می کنه..

اینا همش دروعند..
    فقط پایونیر داره درست می نویسه..

سونی هم صداش خیلی عالیه..
    اما همشون زیره 500 هم نیستند که می گن 1000 وات..
    1000 وات RMS مگه الکیه!!!!

داره خودمونی میشه vatanema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من یه مقایسه ای انجام دادم بین 282 و 787.چند تا تفاوت علاوه بر واتشون داشتند که اشاره می کنم.
    (Advanced Multi-Channel Acoustic Calibration System (MCACC
    Advanced Sound Retriever
    Auto Level Control
    Optical Input for STB/Game Console
    مدل 282 موارد بالا رو نداره.

یه اختلاف دیگه هم اینه که واسه 282 نوشته Base + 4 Tall اما واسه 787 نوشته DSP + 4 Tall
    اون دو تای اولی و تفاوت Base و DSP رو اگر کسی اطلاعی داره لطف کنه توضیح بده.
    من فکر می کنم اگر 80 تومن اختلاف قیمت داشته باشند بهتره آدم این چند تا آپشن رو هم داشته باشه.مگر اینکه موارد مهمی نباشند.
    اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

من یه مقایسه ای انجام دادم بین 282 و 787.چند تا تفاوت علاوه بر واتشون داشتند که اشاره می کنم.
    (Advanced Multi-Channel Acoustic Calibration System (MCACC
    Advanced Sound Retriever
    Auto Level Control
    Optical Input for STB/Game Console
    مدل 282 موارد بالا رو نداره.

یه اختلاف دیگه هم اینه که واسه 282 نوشته Base + 4 Tall اما واسه 787 نوشته DSP + 4 Tall
    اون دو تای اولی و تفاوت Base و DSP رو اگر کسی اطلاعی داره لطف کنه توضیح بده.
    من فکر می کنم اگر 80 تومن اختلاف قیمت داشته باشند بهتره آدم این چند تا آپشن رو هم داشته باشه.مگر اینکه موارد مهمی نباشند.
    دوست عزیز اختلاف قیمت 2 دستگاه مورد نظر شما یعنی 282 و 787 پایونیر ، 250 هزار تومنه نه 80 تومن!

MCACC سیستمی برای کالیبره کردن 2 اسپیکر جلو ، 2 اسپیکر عقب و 1 اسپیکر مرکزیه.
    به این معنی که در جعبه دستگاه شما یک میکروفون کوچیک قرار دادند که با وصل کردن اون به ورودی میکروفون در پانل جلویی دستگاه و قرار دادن میکروفون در محلی که شنونده مستقر می شه ، با فعال کردن سیستم MCACC می شه تنظیمات صدای اسپیکرها رو بهینه کرد.

14. 2 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vatanema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز اختلاف قیمت 2 دستگاه مورد نظر شما یعنی 282 و 787 پایونیر ، 250 هزار تومنه نه 80 تومن!

MCACC سیستمی برای کالیبره کردن 2 اسپیکر جلو ، 2 اسپیکر عقب و 1 اسپیکر مرکزیه.
    به این معنی که در جعبه دستگاه شما یک میکروفون کوچیک قرار دادند که با وصل کردن اون به ورودی میکروفون در پانل جلویی دستگاه و قرار دادن میکروفون در محلی که شنونده مستقر می شه ، با فعال کردن سیستم MCACC می شه تنظیمات صدای اسپیکرها رو بهینه کرد.
    در مورد اختلاف قیمت مطمئن هستید؟منبع قیمت من فروشگاه چاره بود که 787 رو 475 تومن قیمت داده و 282 رو 395 تومن.

16. 2 کاربر از vatanema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •