چه جالب مگه حالت LAN از این بازی حذف نشده بود ؟
چه جالب مگه حالت LAN از این بازی حذف نشده بود ؟
مجتبی جان برای من این حالت که همه رو هوا باشن پیش نیومد
ولی خیلی حال داد کلی کیف کردم
فکر کنم الان دیگه 175 کار نمی کنه
new boys(h.j)
کجا منو دیدی؟ من اصولا اسم ها رو یادم نگه نمیدارم
اگه می شه هر کسی با هر اسمی که بازی می کنه خودشو معرفی کنه:
خودم
amirchifekkardi
alex merccer: alfa warrior
![]()
چطور میشه از zero steam کپی تهیه کرد که اگه بازی رو دوباره نصب کردیم لازم نشه دان کنیم؟
backup بگیر . رو بازی کلیک راست کن backup game files رو بزن
توجه !
سیو بازی آنلاین توی پوشه استیمه احتمالاً
من بازیمو انیستال کردم دوباره نصب کردم با پوشه پلایرس سیو آنلاینش برنمیگرده
سلام به همگی.دوستان من یه مدت نبودم و تازه اومدم و از هیچی خبر ندارم.هک اومده یا نه میشه مولتی بازی کرد یا نه چطوری؟با تشکر
متاسفانه اینجا تنها کاری که هاست می تونه بکنه اینه که اطلاعات و پردازش اصلی بازی رو انجام بده(در واقع مجبوره) و کار دیگه ای نمی تونه بکنه توی pravite همچین چیزی ممکنه اما اینجا این امکان وجود نداره![]()
به هرحال قبول کن با وضعیتی که گفتم بعیده خیلیم بعیده که به خاطر هاست شدن با خارجیا بازی میکنم تازه دیشب چندبار برای اینکه بهم ثابت بشه از بازی رفتم بیرون و دوباره رفتم توش هیچ مشکلی پیش نیومد ببین به نظر من این که کلاً به شانست بستگی داره قبوله ولی ایرانیو غیر ایرانی اصلاً برام تا حالا تاثیری نداشته گرچه ایرانیا گاهی خیلی بودن و گاهیم یه دونه پیدا نشده به هرحال من تخصصی ندارم حرف اساتیدی که با گیم نت آشنایی دارن و حداقل یه بار پاشون به اونجا خورده رو دربست قبول دارم![]()
با سلام.
دوستان عزیز و گرامی دو کامپیوتر دارم که با هم شبکه هستند و می خوام با دوستم دو نفره این بازی رو انجام بدیم!
اگه میشه راهنمایی کنید!
(کامپیوترها به اینترنت متصل نیستند و امکان اتصال به اینترنت هم نیست)
می خواستم بدونم که آیا راهی هستش که بشه دو نفره به صورت شبکه ایی بازی کنیم؟!
نه.
هنوز ممکن نیست اگه می خوای 2 نفره بازی کنی باید به استیم کانکت بشی(دایال آپ هم کافیه)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)