مترو AA 16 ندارهولی من الان دارم با 1024 در 1280 با آنتی الایزینگ 16 ایکس و دایرکت ایکس 10 بازی میکنمAAA داره و 4MSAA (با VGA 5870)
مترو AA 16 ندارهولی من الان دارم با 1024 در 1280 با آنتی الایزینگ 16 ایکس و دایرکت ایکس 10 بازی میکنمAAA داره و 4MSAA (با VGA 5870)
آره نداره درست میگید من با af اشتباه گرفته بودم . ولی همون 4 ایکس منظورمهدر هرصورت خوب اجرا میشه الا 10 درصد جاها که مه و دود و روشنایی زیاد توی صحنه میاد مثلا فریم میشه 10 تا
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
یکی جواب این سوال منو بده من هیچی جلو نمیبینم چطور درستش کنم![]()
بازی بسیار سنگینیه عادیهدر هرصورت خوب اجرا میشه الا 10 درصد جاها که مه و دود و روشنایی زیاد توی صحنه میاد مثلا فریم میشه 10 تابرای این و Crysis زیاد نباید روی فریم بالا حساب باز کرد...
کسی نبود کمک کنه ؟ شیشم شکسته !!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
سوالتون یکم مبهمه ... بالاخره ماسک روی صورتتون هست یا نیست؟
اگه ماسک ترک برداشته شما باید سریعا یک ماسک دیگه پیدا کنید چون اگه کامل بشکنه مسلما می میرید...
چون خیلی وقت پیش تمومش کردم یادم نیست عدد کنار ماسک چی بود ولی فکر کنم تعداد فیلترها باشه...
++++++
پست اخرتون رو ندیدم
بگردید یک ماسک دیگه پیدا کنید.
Last edited by Dark Soul; 13-01-2011 at 14:13.
ای بابا . من که گفتم ماسک روی صورت نیست ولی شیشه شکسته . توی این عکس نگاه کنید . قبلا جی رو نگه میداشتم ماسک رو برمیداشت ولی الان هرچی نگه میدارم اون سمت چپ می نویسه صفر . خوب یعنی مارک روی صورتم نیست دیگه .
اگه میشه بهم بگید این دستگاه کارش چیه ؟ تند و تند کلیک که میکنم اون عقربه حرکت میکنه ولی اصلا نمیدونم کارش چیه ؟!
-وقتی به اسلحه ات نگاه می کنی اونو از پشت اون شیشه می بینی که معنیش اینه ماسک به صورتته
اگر سوار ترنی چیزی هستی صبر کن برسی به مقصد بعد دوباه سعی کن
-اون دستگاه هم شارژ کن چراغ قوه هست وقتی کامل شارژ بشه چراغ قوه به پر نورترین حد خودش می رسه
نه داداش سوار ترن نیستم دقیقا یه خورده جلو تر برم دخلم اومده . یه مشت آدم که اصلا نمیدونم کی هستند رو باید بکشم . شیشه جلوم شکسته اصلا هیچی نمیبینم برای همین نمیتونم اونجا رو رد کنم . بازی روی hardcore هستش
باور ماسک رو صورت نیست حالا نمیدونم هست یا نه ولی در هرصورت اگه باشه با نگه داشتن جی باید برش داره که بر نمیداره . که بازم مطمئنم که ماسک داشتم یا اون سمت چپ بجای صفر میزد مثلا 1 مطمئنم با زدن جی ماسک میذاشت روی صورتش که در این صورت هم همچین کاری نمیکنه و پس این شیشه کجا شکسته ؟!!!!!!!!!!!!!![]()
حالا از یک یا دو ...سیو عقب تر شروع کن ببین چی میشه اینجوری اوضاع بهتر میاد دستت .
نه بابا قبل از این بزور اونجا رو رد کردم . یه جا بود که باید تنها بین یه عالمه جک و جونور خط آهن رو بمب گذاری میکردم که اینا بمیرن . آخه چطور ممکنه که کسی ندونه . کم کم باید سوالم رو توی امضام بزارم
بنویسم : توروخدا به تاپیک metro 2033 مراجعه شود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)