Motorola Droid Owns a Third of the Android Market]
دروید/ میلستون موتورولا همچنان در صدر
تصویر گویای همه چیز هست / موتورولا نصف سهم بازار آندروید در آمریکا رو به خودش اختصاص داده
![]()
Motorola Droid Owns a Third of the Android Market]
دروید/ میلستون موتورولا همچنان در صدر
تصویر گویای همه چیز هست / موتورولا نصف سهم بازار آندروید در آمریکا رو به خودش اختصاص داده
![]()
Android Cup: Motorola Droid vs. Dell Streak
به ميلستون راي بديد :
------------------------------------------
پايه مالتي مدياي آي پد براي ميلستون !
iPod Dock Hacked to Work with Motorola Droid
.
![]()
Last edited by fire159; 17-06-2010 at 22:24.
سلامدوستان نمیدونم از open recovery های g.o.t تاحالا استفاده کردین یا نه, ورژن های مختلفی از اون تاحالا اومده اما اینجا معرفی نشد (راستش دلیل اصلیش هم ترس از اینه که مشکل واسه گوشی کسی بوجود بیاد) اما امروز دیدم ورژن جدید اون با 2 قابلیت جدید یعنی app2sd,flac support معرفی شده , بد ندیدم توی این کسادی اخبار , یه اسکرین شات ازش قرار بدم و اینکه ان شاالله اگه بدون مشکل تونستم روی گوشی پیادش کنم لینک دانلود با توضیحات کامل رو هم قرار میدم so :
look at this :
و این هم یه سری از قابلیت هاش:
- nandroid backup system
- root your phone
- wipe /data and /cache also wipe dalvik-cache
- G.O.T. Modding Menu, where you can install various modifications such as memhack, apps2sd, overclocking, FLAC support, G.O.T. Theme, modified build.prop etc.
فیرمویر جدیدی هم معرفی شده که اونم تست میکنم و درصورتی که lock نبود لینک میدم که این باگ ها تا الان تایید شده که برطرف شده :
- Media Player resumes and plays music without being user-initiated is fixed
- Spontaneous reboots did not occur during our testing.
- Wake-up Alarm and other scheduled events now work properly. Confirmed with the alarm tester the infamous nadlabak has created (many thanks for that)
- Issues that although WiFi is active the MS cannot connect to authorised APs fixed.
- Camera displays 7pixel-wide streak on the right hand side when in Widescreen Mode – not fixed
- Settings widget displays GPS enabled although Navigation and GPS fix no longer required – works as designed to alarm user that GPS functionality remains active in the background
- Notification LED only lights up when in standby mode (screen disabled) – works as designed
و این قابلیت ها هم اضافه شده :
New Application: Xing
- Camera settings modified slightly
- New security setting, “security lock timeout”
Last edited by johnypersian1656; 19-06-2010 at 00:07.
دوستان ریکاوری رو تست کردم و عالی کار میکنه , فعلا نمیتونم ازش snapshot بذارم چون بعد از فلش کردن فیرمویر جدید گوشی روی لوگوی بوت مونده و نه بالا میاد نه پایین میرهفیرمویر جدید هم آنلاک هست ولی هنوز بالا نیومده ببینم چی داره(بعد از 2بار فلش کردن و حدود نیم ساعت) این فیرمویر هم روت رو به طور پیش فرض و بدون نیاز به فلش کردن چیزی در خودش داره, اون ریکاوری هم app2sd به خوبی کار میده مثل قابلیت های دیگه که توی پست قبلی نوشتم ولی کاملا مراقب باشین چون با split کردن مموری کارت, کلیه ی اطلاعات روی مموری کارت پاک میشه پس حتما بک آپ بگیرین . مسئولیت عواقبش هم با خودتون
لینک :
نحوه ی استفاده : 2 فولدر موجود رو روی روت مموری کارت قرار بدین و مثل حالتی که میخواین گوشی رو با update.zip فلش کنین عمل کنین, همین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by johnypersian1656; 19-06-2010 at 10:13.
دوستان این هم لینک فیرمویر که uk edition هست و تست کردم آنلاک هست, قبلا در مورد تفاوتهاش صحبت کردم, نکاتی هم که در مورد فلش باید مد نظر داشته باشین نوشتم, اما باز هم با مسئولیت خودتون فلش کنین
لینک دانلود :
متاسفانه نتونستم ورژن central europe رو دانلود کنم, واسه همین از آنلاک بودنش مطمئن نیستم (هرچند احتمال قریب به یقین آنلاک هست) ورژن مخصوص آسیا هم به زودی منتشر خواهد شد, و دیگه نیازی به روت های پیچیده نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RANDOM error: Although these are service files (means your data should remain intact), we have had some non-reproducable instances with these files where a battery take-out/place back in is required to boot the device (up to 2 times) also with the original Motorola sbf files.
If you are stuck at the Motorola logo or the Android loading screen after a considerable amount of time (5 minutes)
- Take out the battery, then reinstall the battery (cold reboot)
- Try whether the device now boots. If not, repeat once more.
- If the device still does not boot, boot straight into recovery and perform a data wipe.
- You can then restore your previously taken /data image from nandroid after the initial boot
اسکرین شات هایی از این فیرمویر که نشون میده با اینکه برنامه های زیادی نصب کردم به خاطر قابلیت app2sd همچنان available space زیادی باقی مونده و برنامه ها توی مموری کارت نصب شدن:
تم مخصوص این فیرمویر :
![]()
Last edited by johnypersian1656; 19-06-2010 at 13:41.
ایول جانی جان..!
حاجی اگه ما تورو نداشتیم چی کار میکردیم..!
ولی 2 تا سوال ..!
اول اینکه خودت چطوری..!؟ خوبی..؟
دوم اینکه من متوجه نشدم اون پست اولیت رو نصب کنم یا دومی یا هر دوتاش یا هیچکدمش..!؟
ضمنا این فریمور مشکل آنتندهی نداره و اینکه اگه این نصب کنیم اون فریمور عربی به ف نمیره ؟ دوباره بروزر ها به مشکل نمیخورن ..؟
سلام. قربانت عزیز. بد نیستم .شما خوبی؟اول اینکه خودت چطوری..!؟ خوبی..؟xt701 اومده ذوق کردم
عزیز اون اولی فقط open recovery رو نصب میکنه , یعنی اینکه شما میتونین ازش روی هر فیرمویری استفاده کنین حتی اون فیرمویر عربی!!! روی فیرمویر عربی من خودم تست کردم, جواب میده فقط یه توصیه اینکه اصلا اون تم مخصوص این فیرمویر رو نصب نکنین. اون لینک دوم هم که گذاشتم فیرمویر جدیدی هست که باز leak شده و هنوز رسما نیومده , فقط این ریکاوری هم داخلش گنجونده شده, به نظر من فیرمویر سریعتری هست, اون باگها هم که گفتم توش برطرف شدهدوم اینکه من متوجه نشدم اون پست اولیت رو نصب کنم یا دومی یا هر دوتاش یا هیچکدمش..!؟
نه جکسی جان توی اسنپ شات ها هم ببینین مشکل آنتن دهی نداره , هیچ کدوم, البته لینک central europe رو واسه این نذاشتم که نتونستم دانلود کنم , اگه کسی دانلود کرد با sbf recalc یه تستی بکنه که لاک نباشه . باید دوباره از فارسی ساز واسه این فیرمویره استفاده کرد.ضمنا این فریمور مشکل آنتندهی نداره و اینکه اگه این نصب کنیم اون فریمور عربی به ف نمیره ؟ دوباره بروزر ها به مشکل نمیخورن ..؟
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
راستی حتما یه nandroid backup بگیرین چون احتمالش هست که نیاز به wipe داشته باشین.
فدات آقا..! حالا قیمتش چند هست...!؟؟؟؟
راستی نمی دونم چرا لینک فریمور رو نشون نمیده...!؟ میگه باید وارد شید...! خوب منم که وارد شدم..!
راستی 2 تا سوال دیگه با عرض پوزش
این nandroid backup و wipe چه شکلی میشه انجام داد ؟؟؟؟
خیلی شرمنده ها![]()
چون تازه آورده هنوز قیمت نگرفتم. الان دارم عکسهاشو آپلود میکنم.فدات آقا..! حالا قیمتش چند هست...!؟؟؟؟
الان تصحیح میکنم, عجیبه , واسه خودمم سواله چرا اینطوریه.راستی نمی دونم چرا لینک فریمور رو نشون نمیده...!؟ میگه باید وارد شید...! خوب منم که وارد شدم..!
شما 200 تا سوال بپرس عزیز, من در خدمتم. اون دوتا فولدر که توی recovery هست رو دانلود کنین و هردو رو روی روت مموری کارت بریزین , حالا همونطور که قبلا گوشی رو آپدیت میکردین ( با گرفتن کلید پاور و کمراو....) وارد قسمت ریکاوری بشین و update جدید رو بزنین, اینجوری وارد این صفحه ی ریکاوری جدید میشین که میتونین بک آپ بگیرین یا روت کنین!!!(بدون نیاز به فلش) اورکلاک روی 720مگاهرتز انجام بدین, app2sd , wipe,backup رو انجام بدین, همه ی گزینه هاش اونجا موجودن. اگه گوشی روی بوت موند اون توضیح بالا رو بند به بند انجام بدین.راستی 2 تا سوال دیگه با عرض پوزش
این nandroid backup و wipe چه شکلی میشه انجام داد ؟؟؟؟
خیلی شرمنده ها
سلااااام
به به جانی میبینم که ترکوندی امروزززز
رفتم واسه دانلود. راستی جانی چرا اون تم رو نصب نکنیم؟؟مشکلش چیه؟؟؟
-------------------------------
با این بازیا فکر کنم بازم ایتالیا قهرمان بشه..![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)