خدایا با نام تو
با سلام
دیگه واقعا مسخره ی همه چیز رو درآوردن.الآن پنل کاربری 3هفته است که لق و تقه و سرور اصلی سایت قطعه.من نمی دونم یعنی اونا یه برنامه نویس درست و حسابی ندارن که این همه موش می دونن.سرور جانبی هم که گاهی بازه و بیشتر وقطا بسته!
خدایا با نام تو
با سلام
دیگه واقعا مسخره ی همه چیز رو درآوردن.الآن پنل کاربری 3هفته است که لق و تقه و سرور اصلی سایت قطعه.من نمی دونم یعنی اونا یه برنامه نویس درست و حسابی ندارن که این همه موش می دونن.سرور جانبی هم که گاهی بازه و بیشتر وقطا بسته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه پنل خراب شد برا منم اضافه کرده بودن فکر کنم از خودشون شانسی زده بودن
خدایا با نام تو
با سلام
از بروبچ تاپیک که اینترنت مخابرات دارند کیا ترافیکشون اضافه تر از اون چیزی که مصرف کردند شده.میزانش رو بگین شاید بشه به یه نتایجی رسید!
من دقیقاً 1گیگ به مقدار مصرفیم اضافه شده.آمار هر اتصال و میزان مصرفم هم دستم هست ولی شده دیگه. لطف مسئولین عزیز کشوره!
حامد![]()
کنترل پنل یکی دو روز باز شد الان بازم بسته شده!!
دوستان به آدرس زیر برید و از خدمات پشتیبانی adsl مخابرات شکایت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان گلم
این اتفاق ماه گذشته برای من افتاد.3 گیگ برام اضافه زدن.در صورتی که از 3گیگ روزانه ای که داشتم حتی 2گیگ هم استفاده نکرده بودم.اصلا همینطوری خشکم زده.الانم که 2 یا 3 هفته سایت ترافیک خرابه معلوم نیست میخوان الکی باز بگن استفاده کردی؟؟![]()
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز جا داره به خاطر این کارت روی ماهه تو ببوسم.اگر همه کسایی که از مخابرات سرویس میگیرند مثل من و شما این شکایت نامه رو پر کنند حتما ترتیب اثر پیدا خواهد کرد. امیدوارم که این حس مسئولیت شما دوست عزیز در بقیه عزیزان این تاپیک هم پر رنگ بشه.
باز هم ممنون.
حامد![]()
سلام.من اینترنت مخابرات گرفتم ازش راضیم.بد نیست..فقط میشه بگید باید تو کدوم سایت برای دیدن ریز کارکردمون بریم؟ سایت
مخابرات عضویت میخواد و هر چی هم عضو میشم...بازهم نام کاربری رو نمیشناسه .در صورتی که تایید عضویت میکنه
سلام
یوزرنیم:کد شهر بدون صفر اول + شماره تلفنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثال:8114248888
پسورد:شماره تلفن
مثال:4248888
دوستانی که گول قیمت های پایین مخابرات رو خوردن هر چه زودتر برگردن به پارس آفلاین تا بیشتر سرشون کلاه نزاشتن!
از ما گفتن از شما هم...
خدایا با نام تو
با سلام
دوست عزیز من دزدتر از شرکتهای اینترنتی، دزدی در ایران ندیده ام.خصوصی و دولتی و مخابرات و غیر مخابرات نداره.همشون دزد و کلاهبردارند الاالخصوص پارس با شیوه های نوین کلاهبرداری. قیمت پایین مخابرات و نداشتن هزینه رانژه و قیمت پایین ترافیکاش فعلا ارجحیت داره به بقیه دزدهای همدان(شاتل.مبین نت.پارس.لایزر.ایرانسل)
شمام یا زیادی نسبت به این شرکت خوشبینی یا اینکه داری با جانب داری صحبت میکنی.
لطفا با دلیل و مدرک صحبت کنید!
حامد![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)