تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 253 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

سلام اگه میشه لینک دانلود فارسی ساز omnia liteرو همراه با آموزش نصب بزارید خیلی ضروریه
    این جا همه عادت کرده اند که بگویند : درخواست در اینجا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای فارسی ساز MOBiDIV_Arabware_454_EN_TSD_2010_Jan_28 روی گوشی من جواب داده .
    کیبورد هم Spb Keyboard خوبه و باید حروف فارسی رو بهش اضافه کنی ولی نوشته هاش کمی ریزه . Finger Keybord نوشته هاش درشت تره و نمیخواد بری دنبال حروف گچپژ ( البته برای من وقتی صفحه میچرخه اولش کیبرد کار نمیکنه ) .

همه شون هم توی اینترنت به وفور پیدا میشه . اگه واقعا پیدا نکردی پیغام خصوصی بده برات لینک بدهم .

داره خودمونی میشه ali kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مثل خودمی اون قسمت بولد رو میگم
    این قاب 7300 خیلی ظریف هست واسه من هیچی نشده خش افتاده رو درب باطریش
    برچسب برای ال سی دیش که پیدا نمیشه دیگه چه برسه به قاب
    کلا گوشی هست که تو بازار جا نیوفتاد و خیلی کمه بخاطر همین توی پیدا کردن قطعات جانبی به مشکل میخوریم
    من براي ال سي دي از n97 استفاده كردم و اضافيشو بريدم.از هيچ چي بهتره.درب باتري هم خيلي زود خش افتاد خيلي ظريفه.
    اين فارسي ساز هم خيلي خوبه ولي وقتي sms رو كامل باز ميكني به هم ميريزه.

داره خودمونی میشه sageet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Güney Azerbaycan

پيش فرض

کسی میدونه چی‌کار میشه کرد گوشی موقعی که قفل میشه (یعنی ال‌سی‌دی خاموش میشه) وایرلس قطع نشه ؟
    مثلا دانلود قطع نشه یا که مسنجر لاگ‌اوت نشه و یا ...

داره خودمونی میشه ali kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

و يا فرستادن بلوتوث قطع نشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

من براي ال سي دي از n97 استفاده كردم و اضافيشو بريدم.از هيچ چي بهتره.درب باتري هم خيلي زود خش افتاد خيلي ظريفه.
    اين فارسي ساز هم خيلي خوبه ولي وقتي sms رو كامل باز ميكني به هم ميريزه.
    توی همین جا یک بنده خدایی گفته بود وقتی اس ام اس ها بهم ریخت قلم رو نگه دارید و select all رو انتخاب کنید. دستش درد نکنه

راستی من کمی دقت کردم و احساس کردم که گوشی خودش خش گیر داره . بعید میدونم اشتباه بگم .

البته اینجا جایش نیست ولی فارسی ساز گوشی :

کد:

6. این کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

توی همین جا یک بنده خدایی گفته بود وقتی اس ام اس ها بهم ریخت قلم رو نگه دارید و select all رو انتخاب کنید. دستش درد نکنه

راستی من کمی دقت کردم و احساس کردم که گوشی خودش خش گیر داره . بعید میدونم اشتباه بگم .

البته اینجا جایش نیست ولی فارسی ساز گوشی :

کد:
    درسته گوشی رو وقتی میخرید روی خودش یه لیبل ال سی دی داره ولی جنسش زیاد خوب نیست و بعد از یک ماه پر از خط و خش میشه و مجبور به تعویضش میشید برای من که اینطوری شه 3000 تومن دادم یکی خریدم بعد خودم بریدم و چسبوندم

این فارسی سازی که ارائه کردید میشه بیشتر توضیح بدید چی کار میکنه منظورم اینه با قبلی ها تمایزی داره در ضمن اسمش رو هم ذکر کنید و بگید مخصوص لایت هست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

درسته گوشی رو وقتی میخرید روی خودش یه لیبل ال سی دی داره ولی جنسش زیاد خوب نیست و بعد از یک ماه پر از خط و خش میشه و مجبور به تعویضش میشید برای من که اینطوری شه 3000 تومن دادم یکی خریدم بعد خودم بریدم و چسبوندم

این فارسی سازی که ارائه کردید میشه بیشتر توضیح بدید چی کار میکنه منظورم اینه با قبلی ها تمایزی داره در ضمن اسمش رو هم ذکر کنید و بگید مخصوص لایت هست؟
    داخلش این سه تا هست :

MOBiDIV_Arabware_454_EN_TSD_2010_Jan_28
    Finger Keybord
    Spb Keyboard

اولی برای اینکه فارسی رو گوشیتون نشون بده و اون دو تای دیگه هم کیبورد هست که هر دو یا یکی شون رو نصب میکنید . همه شون معروف اند البته باید این لینک رو توی قسمت نرم افزار میذاشتم ، فقط چون کسانی که جدید گوشی میخرند لازمشون میشه و مرتب سئوال میکنند گذاشتم . لینکهاش هم عمرا مرگ نداره

9. 2 کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

3000 ؟! چه خبره؟1000 تومن!در ضمن اگه بگردی با سایز مشابه گوشی چینی هس که نیاز به بریدن و احیانا کج و کوله شدن نیس

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام نمیدونم چرا ایکن باتری از بالای صفحه غیبش زده،هر وقت هم گوشی رو ری استارت یا خاموش میکنم ساعت و تاریخ بهم میخوره،راهنمایی کنید ممنون میشم

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام نمیدونم چرا ایکن باتری از بالای صفحه غیبش زده،هر وقت هم گوشی رو ری استارت یا خاموش میکنم ساعت و تاریخ بهم میخوره،راهنمایی کنید ممنون میشم
    سلام
    شما تیک گزینه نمایش ساعت در بالای منو رو زدید که از قسمت تنظیمات ساعت بعد آپشن میشه دست کاری کرد درضمن برای مشکل دومتون تو همون صفحه اتو اپدیت رو خاموش کنید

13. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •