تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 380 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

اين مطلبو تو يه وبلاگ ديدم گفتم اينجا هم بزارم روش بحث بشه!
    (البته بگم كه من خودم طرف مديري هستم ها)
    ------------------------------------------------
    كپي رايت به روايت مهران مديري!
    تیتراژ آغازین قهوه تلخ در حال پخش است، مهران مدیری می‌خواند: امشب شب مهتابه، منتظر می‌مانم ببینم در تیتراژ، اسمی از خالق این تصنیف "علي اكبر شيدا"برده می‌شود یا نه؟ با کمال تعجب می‌بینم اسمی نیست؛ آقای مدیری سلام!

ادرس وبلاگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by shifter; 28-09-2010 at 10:02.

2. 2 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

حالا که خبرش در اومده احتمالا یه نامی ازش میبره

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

برگزاری اولین مرحله قرعه کشی خریداران قهوه تلخ

اولین دوره قرعه کشی جوایز خریداران مجموعه قهوه تلخ دیروز 89/07/04 با حضور نمایندگان محترم دادستانی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، عوامل سریال و اصحاب رسانه برگزار شد. در این مراسم برندگان 4500 جایزه 200،000 ریالی و 500 جایزه 500،000 ریالی مجموعه اول قهوه تلخ شناخته شدند که از صبح روز یکشنبه با آنها تماس گرفته می شود تا با اعلام شماره کارت بانکیشان ، مبلغ جایزه به حساب واریز گردد.

+
    اگه کسایی که از توی این تاپیک رد میشن برنده شدن ,اعلام برندگی کنن اینجا : دی
    اسم برنده ها رو جايي اعلام نمي كنن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه genius_islamic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

طنز سیاسی خوبه اما طنزی که واقعا سیاسی باشه ! طنزی که سیاسی نیست رو خوب نیست هی بگیم سیاسیه ، موضوع طنز رو که خودشونم گفتن حالا من نمیدونم چه اصراریه ....
    در مورد سریال هم به نظرم فقط تکراره و نکته زیاد جالبی نداره ، شاید هر قسمتش فقط 5 دقیقه قسمت جالب داشته باشه ، این همه تبلیغ و ... زیادی بزرگ نمایی کردن
    من خودم همیشه کارهای مدیری رو دوست داشتم اما خوبه یکم به فکر کار خوب باشه نه اینکه مثل اون سریال مزخرف باغ مظفر فقط به فکر تبلیغ و پول ...
    قهوه تلخ هم تا الآن تعریفی نداشته امیدوارم بعد از این بهتر بشه
    یکم سریال های طنز خارجی رو نگاه کنید متوجه تفاوت بار معنایی میشید ، توی قهوه تلخ فقط خواستن با تیکه انداختن و دیالوگ مردم رو بخندونن و موضوعش اصلا جالب نبوده تا الآن ... اگه قسمت بعدی هم همینطور باشه منکه قسمت های بعدش رو حتما کپی میخرم چون دوست ندارم با شعورم بازی بشه ...
    سلام خود این نظر شماست بالاخره یکی از فیلم هندی خوشش میاد یکی بدش میاد ولی روی این همه سرمایگذاری و...توجه نکردین داداش این همه پول ندادن که فقط بخندی اصلا میدونی طنز چیه طنز یعنی لبخند تلخ مشکلات را به با طتز بیان میکنه داداش دلقک که نیست که اینقدر بی هدف باشه فیلم ها ی خارجی هم خوبن ولی اونا مشکلات خودشون را میگن نه مشکلات جامعه مارو
    شما که میگی سیاسی نیست نباید که داد بزنه علنا بگه اینا تمثیله یکم به دیالوگا توجه داشته باش یکم مقایسه بکن متوجه میشی

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

چه ربطی داره ؟
    من میگم سریال قشنگ نیست ! چیکار به گیر دادن دارم عزیز دل ؟
    .................................................. .................................................. ..................

داداش شما میگی سریال به نظرت قشنگ نیست نظرت محترم .....................ولی دیگه قرار نیست که نظرت رو به ما تحمیل کنی که...........
    نقاط ضعف داره این سریال اما قرار نیست که با سریال هایی مثل friends یا تئوری بیگ بنگ مقایسه بشه که ...............
    شما این رو با سریال های ایرانی و طنز مقایسه کن ..........سریال هایی مثل باغ مظفر یا برره هر کدوم در نوع خودشون جدید بودند و یه موضوع ناب داشتن مثل همین سری مرد هزار چهره.......
    این سریال هم جدیده و موضوش شاید پیش پا افتاده باشه اما دیگه به این بدی هم که تو میگی نیست .............تازه اولشه برره هم اولش زیاد چنگی به دل نمی زد اما وقتی جا افتاد خیلی خوب شد
    تازه اون سریال به صورت شبانه پخش می شد و نظرات و گفته های مردم به گوش مدیری می رسید و در قسمت های بعدی لحاظ می کرد اما الان تمام 90 قسمت ساخته شده و دیگه نمی شه که تغییرش داد....................

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا تا قسمت 2 اومده؟ من یک رو گرفتم. به نظرم خیلی باید باحال باشه مخصوصا موضوع داستان!!!!
    البته خود تخیلات توش زیاده ولی خوب با چی دیگه میشه شوخی کرد توی این دیار؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به نظر من بعضی جاها خیلی لوس میشه سریال. مثل دلقک بازی های دربار برای شاه. یا مثلا جایی که همه ی غذا ها سمی بود و بلافاصله میکشت. به نظر من وقتشه خود مدیری بیاد. زیاد به سیامک انصاری دور داده. بازیگر خوبیه ولی نه دیگه تا این حد.
    در کل پتانسیل بهتر شدن و داره باید دید چطور پیش میره.
    Last edited by hoomi_gta; 28-09-2010 at 11:10.

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

14 نوع نگاهتون رو به سریال تغییر بدین !

به نظر من بعضی جاها خیلی لوس میشه سریال. مثل دلغک بازی های دربار برای شاه. یا مثلا جایی که همه ی غذا ها سمی بود و بلافاصله میکشت. به نظر من وقتشه خود مدیری بیاد. زیاد به سیامک انصاری دور داده. بازیگر خوبیه ولی نه دیگه تا این حد.
    در کل پتانسیل بهتر شدن و داره باید دید چطور پیش میره.
    طنز سیاسی خوبه اما طنزی که واقعا سیاسی باشه ! طنزی که سیاسی نیست رو خوب نیست هی بگیم سیاسیه ، موضوع طنز رو که خودشونم گفتن حالا من نمیدونم چه اصراریه ....
    در مورد سریال هم به نظرم فقط تکراره و نکته زیاد جالبی نداره ، شاید هر قسمتش فقط 5 دقیقه قسمت جالب داشته باشه ، این همه تبلیغ و ... زیادی بزرگ نمایی کردن
    من خودم همیشه کارهای مدیری رو دوست داشتم اما خوبه یکم به فکر کار خوب باشه نه اینکه مثل اون سریال مزخرف باغ مظفر فقط به فکر تبلیغ و پول ...
    قهوه تلخ هم تا الآن تعریفی نداشته امیدوارم بعد از این بهتر بشه
    یکم سریال های طنز خارجی رو نگاه کنید متوجه تفاوت بار معنایی میشید ، توی قهوه تلخ فقط خواستن با تیکه انداختن و دیالوگ مردم رو بخندونن و موضوعش اصلا جالب نبوده تا الآن ... اگه قسمت بعدی هم همینطور باشه منکه قسمت های بعدش رو حتما کپی میخرم چون دوست ندارم با شعورم بازی بشه ...
    بهتره نوع نگاهتون رو به این طنز عوض کنین فقط به این جنبه ها نگاه نکنین ، مطمئناً پشت این دلقک بازی ها هم یه سری نکاتی نهفته است که با زیرکی باید اون ها رو دریافت ! نکات ظریفی توی این سریال نهفته است که با یک بار دیدن نمیشه اونها رو فهمید (مثل همون حفره ی تاریخی یا دادن آنتالیا !! به جای باقلوا !!) ! به نظر من این سریال نسبت به سریال های دیگه ی مهران مدیری نکته دار تر و معمایی تره !
    Last edited by reza-atom; 28-09-2010 at 11:06.

10. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بهتره نوع نگاهتون رو به این طنز عوض کنین فقط به این جنبه ها نگاه نکنین ، مطمئناً پشت این دلقک بازی ها هم یه سری نکاتی نهفته است که با زیرکی باید اون ها رو دریافت ! نکات ظریفی توی این سریال نهفته است که با یک بار دیدن نمیشه اونها رو فهمید (مثل همون حفره ی تاریخی یا دادن آنتالیا !! به جای باقلوا !!) ! به نظر من این سریال نسبت به سریال های دیگه ی مهران مدیری نکته دار تر و معمایی تره !
    ببین باهات موافقم. سریالی دو جنبه داره یکی جنبه طنزش هست یکی همین نکاتی که میگی. من نظرم بیشتر در مورد خنده دار بودن سریال بود که تا اینجا خیلی خنده دار نبوده. ولی خوب همیشه سریال های مدیری از جنبه دوم قوی هستند و همیشه نکات جالبی دارن. مثل اون قضیه پول زور که تو کارای قبلیش بود و خیلی جاها به وضوح میشه دیدش.
    ولی ایکاش محراب قاسمخانی هم بود تو این سریال. نویسندگیش حرف نداشت

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

به نظر من بعضی جاها خیلی لوس میشه سریال. مثل دلغک بازی های دربار برای شاه
    نکته اون دلقک بازی ها اینه که همیشه یه سری افراد هستند که برای خوشنودی رئیس و مافوقشون حاضرن به هر خفتی تن بدن و حتی دقک هم بشن...............

13. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •