دوست من گذاشتن لینک از سایت فارسی ممنوع است بهتره هر چه سریع تر ویرایش کنید
دوست من گذاشتن لینک از سایت فارسی ممنوع است بهتره هر چه سریع تر ویرایش کنید
Last edited by piroooz; 21-02-2010 at 07:46.
دوستان این کمان رایانه چقدر معتبره؟؟؟ نوت بوکاش گارانتی کجاست
گارانتی نداره ، با گارانتی بین المللی میده ! یعنی در ایران بی کاربرده !!!
همونطور که گفته شد بین الملل و بیمصرفه!!!دوستان این کمان رایانه چقدر معتبره؟؟؟ نوت بوکاش گارانتی کجاست
البته با پرداخت 4درصد قیمت لپتاپ میتونید گارانتی کنیدش ( معمولا واسه سایتهایی که گارانتی نمیکنن شرایطشون اینطوریه)
دوستان كمان رايانه يه سري لپ تاپ سري f گذاشته بدون قيمت. فكر مي كنيد قيمت اين مدلها حدودا چند در بياد؟
F11MFX/B
F11JFX/B
F117FX/B
F116FX/B
اين ليست ترجيح اولويت بندي خود منه. با توجه به HARD و سرعتش، رم، رزولوشن و كارت گرافيكي و نوع ويندوز. اگر دوستان نظر ديگه اي دارند خوشحال ميشم ببينم.
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
راستي يادم رفت بگم كار من محاسباتيه و البته كمي هم به گرافيك خوب احتياج داره ولي تو خط گيم و ... نيستم.
قیمت رو نمیشه حدس زد ولی به نظر من بین 1400 تا 1800 هستش . سری f سری قدرتمندی هست و بدرد همه کارها می خوره حتی بازی های در حد متوسط .اگر وزنش براتون مهم نیست از این کانفیگ خوب براحتی نگذرید
امروز یه سری F دیدم، قیمتو زده بود 1470
نوع کانفیگ و مشخصاتش هم بی اطلاعم.
ولی قیمتش در همین حدوده.
به نظر من سری FW زیبا تر بود
سلام بر اساتید گرامی .دوستان از قیمت این شاهکار سونیVPCF11EGX/B تو بازار لپ تاپ تهران کسی خبر داره؟اصلا این سری f تو بازار اومده یا نه؟واقعا شاهکاره - بی نظیره- من که حیرونش شدم.
سلام بر اساتید گرامی .دوستان از قیمت این شاهکار سونیVPCF11EGX/B تو بازار لپ تاپ تهران کسی خبر داره؟اصلا این سری f تو بازار اومده یا نه؟واقعا شاهکاره - بی نظیره- من که حیرونش شدم.
کمان رایانه میگه با گارانتی الماس می ده!
الان این و امرتات سری f اوردن که مدل های هردو ناقصه امرتات میگه بعد عید باقیش می اره کمان تا 10 روز دیگه.کدوم معتبرتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)