تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 892 اولاول ... 195965666768697071727379119169569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

من در خرید لپ تاپم ، سعی کردم از شرکتی خرید کنم که همیشه با شرکت ایران رهجو داره کار میکنه توصیه منم به شما همینه + دوستم هم اونجا کار میکنه و بسیار این شرکت معتبر هستش ، طوری که تضمین داده حتی لپ تاپ بشکنه ، ضمانتش رو واستون انجام میدیم ولی با گارانتی ایران رهجو ! ( چون در خرید از هر گارانتی من ازاد بودم ) که من با دوستم مشورت کردم گفتم واقعا گارانتی میکنند مثلا ال سی دی بشکنه یا .... ؟ گفت اره ! چندین بار اوردند یارو از دستش افتاده ولی وقتی دیدن مدلش از مد رفته .... موجودی ندارن تعمریش کنند گارانتی ، درخواست داده از تایوان براش ال سی دی بیارن ، به همین دلیل کمی هزینه بیشتری دادم خدای نکرده فردا روز چیزیش شد بشه درستش کرد
    این دیگه از اون حرف ها بوده.
    در خود شرایط گاراتنی ایران رهجو هم ذکر شده که هر گونه آسیب فیزیکی و ایرادات وارده به دستگاه در اثر ضربه خوردن دستگاه، آتش (حرارت زیاد) ، نوسانات برق ، مواد شیمیایی ، آب خوردگی ، باز شدن توسط افراد غیر از مرکز خدمات و.......................هزار مورد دیگر شامل گارانتی نمیشود!!!!!!!!!

2. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hooman223's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ghazvin

پيش فرض

این دیگه از اون حرف ها بوده.
    در خود شرایط گاراتنی ایران رهجو هم ذکر شده که هر گونه آسیب فیزیکی و ایرادات وارده به دستگاه در اثر ضربه خوردن دستگاه، آتش (حرارت زیاد) ، نوسانات برق ، مواد شیمیایی ، آب خوردگی ، باز شدن توسط افراد غیر از مرکز خدمات و.......................هزار مورد دیگر شامل گارانتی نمیشود!!!!!!!!!
    من تا اونجا که پرسدم و در حد اطلاعات کمی که دارم فقط ایران HP ضمانت برای این موارد میده اونم بیمه ایران با ضمانت یکساله خسارت رو می ده با کسر 10 یا 20 درصداز قیمت کل لپتاپ .البته صحتش رو من نمی دونم.چون من خرید نکردم فقط پرسیدم

داره خودمونی میشه s_7_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض HP-Compaq PC Tablet TouchSmart TX2-1280

کسی از این تبلت HP-Compaq PC Tablet TouchSmart TX2-1280 استفاده کرده ؟

در آغاز فعالیت marjan_fayazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه لپ تاپ بی صدا، سبک و زیبا با سرعت خوب و گرافیک قابل قبول قیمت تا 1200 می خوام. بیشتر پست ها رو خوندم راهنمایی ها خیلی خوب بود. بیشتر از sr ‎490‎ jbb ‎‏ خوشم اومد ولی نمی دونم ارزش 300 بالاتر خریدن رو داره یا نه. ؟
    برای خوندن ebook ‎‏ و اینترنت استفاده می کنم گاهی ترجمه و فیلم دیدن، وقتی امکانات دیگه نباشه. Cs118‎‏ داشتم، سر و صداش زیاد بود و برای من واقعا سنگین.

در آغاز فعالیت marjan_fayazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه لپ تاپ بی صدا، سبک و زیبا با سرعت خوب و گرافیک قابل قبول قیمت تا 1200 می خوام. بیشتر پست ها رو خوندم راهنمایی ها خیلی خوب بود. بیشتر از sr ‎490‎ jbb ‎‏ خوشم اومد ولی نمی دونم ارزش 300 بالاتر خریدن رو داره یا نه. ؟
    برای خوندن ebook ‎‏ و اینترنت استفاده می کنم گاهی ترجمه و فیلم دیدن، وقتی امکانات دیگه نباشه. Cs118‎‏ داشتم، سر و صداش زیاد بود و برای من واقعا سنگین.

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تا اونجایی که متوجه شدم شما 13 اینچ میخوای و بیشتر هم سونی میخوای .

تا 1200 بهتره برید سراغ سری جدید CW از سونی :

CW 14FX

cpu 2.2 2mb cache
    ram 4gb ddr3
    vga geforce gt 230 m 512mb ----> خیلی خوبه
    گارانتی نقش 110000

اما این مدلی که گفتم چند تا مزیت نسبت به مدلی که شما گفتید داره :

استفاده از رم ddr3

گرافیک خیلی قوی تر (gt 230m از ati 4570 قویتره)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ویندوز 7 اورجینال در مقابل ویندوز ویستا
    و همچنین قیمت مناسبتر

اگه هم بالاتر بخوای هزینه کنی این مدل خیلی خوبه :

CW1JGX
    cpu 2.5 3mb cache
    سه سال هم گارانتی بین المللی داره
    نقش 1450000

8. این کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

من میخواستم 1555 بگیرم و فکر کنم بهترین انتخاب تو این رنجه قیمته فقط چندتا مشکل باهاش داشتم:

1-پروسسور 1555 از نوع T هست که میگن داغ میکنه و مصرفش باطریش بالاست,حقیقت داره؟

2-سری studio برای multimedia طراحی شده آیا این به این معنی که تو کارهای طولانی وسنگین جواب نمیده؟

3- 5400 rpm بودن هارد تو سرعتش تاثیری نداره؟

4-اینکه فنش پشته و lcd میاد روش توی 1355 میگن باعث داغ شدن شدید دستگاه میشه تو 1555 هم همینطوره.

5- تو سایت دل سری جدید 1555 با windows 7,hard7200rpm ,ddr3 , cpu Quad
    رو داده ولی متاسفانه باطری 6 سل دارند به نظرتون ارزششو داره که صبر کنم ( برام داغ نکردن وباطری مهم تر از quad بودن ولی از windows 7 original & ddr3 نمیشه گذشت)

خوشحال میشم اگه دوستان نظرشون رو در مورد 1355 هم بگن

(استفادم فعلا بیشتر multimedia , internet و برنامه نویسی هست اما از یه مدت دیگه کار طولانی مدت با matlab دارم و خیلی هم لپ تاپو اینور و اونور نمیبرم کارت گرافیکی هم واسم زیاد مهم نیست ولی خیلی ضعیف نباشه. بودجه هم تا 1500 .)

ممنون
    Last edited by www_parham; 19-11-2009 at 22:35.

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام . تا 1100 براي لپ تاپ چي پيشنهاد ميكند . كارم گرافيك از نوع 2 بعدي . يه كانفيگ خوب ميخوام . من خودم لنوو lenovo_ideapad_y550 رو انتخاب كردم ولي از اونجايي كه تجربه زيادي ندارم نگرانم انتخاب خوبي نباشه . نميخوام عيبو ايرادي مثل داغ كردن و گرفتاريهاي ديگه داشته باشه .
    شما چي پيشنهاد ميدين ؟ ممنون

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این 1555 دقیقا مشخصاتش چیه ؟ گرافیکش 4670 ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    يكي از دوستان من يك لپ تاب ميخواد تا 1200
    بيشترين استفاده اينترنت +چند برنامه خاص كه سبك هستند +موسيقي و فيلم
    ترجيحا سبك و كوچك و قابل حمل باشه
    روزانه 3 تا 5 ساعت كار مداوم انجام ميده
    برند برام مهم نيست و نمي خوام پول برند بدم.
    صفحه نمايش led باشه و مصرف باتريش قابل قبول باشه.
    cpu & ram طوري باشه كه سيستم هنگ نكنه و سرعت قابل قبولي داشته باشه
    و نكته اخر اينكه از لحاظ سخت افزاري قابليت ارتقا cpu & ram & كارت گرافيكي رو داشته باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •