آخرین نفری که اینجا خریده به چه قیمتی خریده؟!
آخرین نفری که اینجا خریده به چه قیمتی خریده؟!
من خریدم ولی از همه گرون تر. اونی که ارزون تر خریده بود با گارانتی اصلی 355 تومن خریده بود. منظور؟
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
تی تو جون اگه بازم مشکلی در رابطه با خرید این گوشی داری بگو تا مرتفع کنم برات!
سلام. شرمنده که یه مدت نبودم.
خوب. چی شد ؟ کسی x6 نخرید ؟
راستی منم تو راه اندازی gps مشکل دارم کاشی یکی یه راهنمایی می کرد .
Last edited by a_b; 18-06-2010 at 15:11.
در مورد gps کمک کنید ....من gps رو چه طوری راه بندازم ؟
بابا راه اندازی نمی خواد! آخرین نگارش برنامه Ovi Map که 3.04 هست رو دانلود کن و نصب کن. سپس نقشه ها رو از این فاروم یا جای دیگه دانلود کن و بریز توی پوشی Cities. اکنون برنامه رو باز کن و منتظر شو که ماهواره ها رو پیدا کنه و روشون قفل بشه... پایان!
شاد باشین![]()
مرسی . البته من با ovi suite نقشه ایران رو ریختم ولی بیرون که رفتم یه سرچ کرد ولی ماهواره پیدا نکرد
Last edited by a_b; 18-06-2010 at 16:52.
این " اکنون " هم اکنون منو کشت!
من یه چیزی دانلود کردم از persian.nokia.com/maps که
حدود 8 مگ بود واسه ایکس 6 و فایل sis هستش به اسم map downloader ولی دقیق نمی دونم چیه فکر کنم همون ورژن 3.4 هستش که فرمودین. گوشی رو یکی دو روزه گرفتم هنوز هیچکاری باهاش نکردم
بابا چرا اینقده موجز توضیح می دیدن آخه بیشتر توضیح بده حالا از این نقشه چه استفاده هایی می بریم؟ نقشه های داخل شهرستان ها هم هستش توش یا فقط راههای کشوره؟ شنفتم پنج شش تا کلان شهر ایران توشه!
Last edited by Help118; 18-06-2010 at 17:33.
من اصلا نمی دونم باید چی کار کنم . گیج شدم. اگه یه راهنمایی کامل باشه که دستور منو ها و ... رو بده خیلی خوبه . من رو gps این گوشی خیلی حساب کردم .
...
آخه هنگامی که 2 تا تاپیک براش هست من حق ندارم جای دیگه توضیح اضافی بدم!
بیاین... اگه برنامه 3.04 رو دارین فقط کارهای ضمیمه پست 2 به بعد رو دنبال کنین:
شاد باشینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان من x6 رو به تلویزیون وصل کردم هر چی رو lcd نمایش داده بشه تو تلویزیون هم نمایش میده . سوال داشتید جواب میدم .
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
راستی x6 سیمبین 9.4 هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)