فیلمهایی که زیر نویس فارسی دارن رو چه جوری باید اجراشون کرد روی n900
فیلمهایی که زیر نویس فارسی دارن رو چه جوری باید اجراشون کرد روی n900
اقا جون یکی نیست نحوه استفاده از gps رو بگه؟؟؟ مردیم به خدااااااااا![]()
عزیز شما بجای اینکه 10 تا سوال پشت سر هم بپرسی بهتره پستتون رو ادیت کرده و همه سوالها رو یکجا بپرسی.
جواب همه سوالات شما در صفحات قبلی هستش اگه یه ذره وقت بزاری و از صفحه 40 به اینورو بخونی به جواب همه سوالاتت میرسی.
برای نصب برنامه روی گوشی n900 شما دو روش دارین
1:نصب برنامه از طریق اینترنت:در این روش شما باید از طریق اینترنت وایرلس و یا GPRS برنامه های موجود برای گوشی رو دانلود کنی:
خب در این روش شما از قسمت APP MANAGER وارد قسمت دانلود میشوید تا گوشی برنامه های موجود رو از طریق مخزن MAEMO.ORG آپدیت کرده و شما هر کدوم از برنامه ها رو خواستی دانلود کنی:
خب روی گوشی شما چهار تا مخزن از قبل نصب شده وجود داره که شما نمیتونید اونا رو پاک کنید این مخازن عبارتند از :NOKIA APPLICATION و NOKIA SYSTEM SOFTWARE UPDATE و OVI و یکی هم MAEMO.ORG .
در حالت کلی شما میتونید با کلیک بر روی NEW به تعداد مخازن گوشی اضافه کنید و از برنامه های موجود برای گوشی در مخازن دیگه هم اطلاع داشته باشید و دانلود کنید.
مخزنهای موجود برای دانلود هم فعلا زیاد نیست و حدود 3 یا 5 تا مخزن وجود داره:
طریقه نصب مخازن هم روی گوشی به دو صورت هستش:
1:دستی:در روش دستی وقتی وارد APPLICATION CATALOGUES میشید قسمت NEW کلیک میکنید و فیلدهای مخصوص رو پر کرده و SAVE رو میزنی تا به مخزن گوشیت ADD بشه.
خب مثلا طریقه نصب مخزن EXTRAS-DEVEL بدین صورته:Catalogue name: Extras-Devel
Web address:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Distribution: fremantle
Components: free non-free
یا طریقه نصب مخزن EXTRAS-TESTING بصورت زیر هستش:
Catalogue name: Extras-Testing
Web address:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Distribution: fremantle
Components: free non-free
برای اطلاعات بیشتر میتونی وارد سایت زیر بشی:
خب این روش نصب مخزن بصورت دستی بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی شما میتونی از طریق گوشی هم وارد سایت بالا بشی و با کلیک کردن روی گزینه:
Also you can do CLICK HERE on your N900 to install it automatically.
مخزن مورد نظر رو بصورت اتوماتیک روی گوشی نصب کنی که همین بهترین روش هستش.
فقط یه نکته ای رو بگم که اکثر برنامه های موجود تو این دو مخزن برای تست میباشد و بعد از امتحان کردن روی گوشی تسترها روی مخزن MAEMO.ORG قرار میگیره که شما هر برنامه ای رو دانلود نکن و اگه دانلود هم کردی و دیدی گوشیت هنگ میکنه از قسمت UNISTALL پاکش کن.
2:نصب برنامه به روش دستی:
برنامه هایی که بصورت DEB.FILE میباشن رو شما میتونین به روش دستی رو گوشیتون نصب کنین:
تو خود گوشی یه برنامه ای بنام X TERMINAL هستش که شما از طریق اون میتونین برنامه های DEB.FILE رو نصب کنین.
نکته مهم در نصب برنامه های DEB.FILE اینه که در مرحله اول شما باید برنامه ROOTSH رو از مخزن MAEMO.ORG دانلد کرده و نصب کنی.
پس بدون نصب برنامه ROOTSH شما نمیتونی برنامه های DEB.FILE رو به روش دستی نصب کنی.
روش نصب برنامه هم بصورت دستی تو صفحات قبلی توضیح داده شده .
در مورد GPS هم من از GPS این گوشی کار نمیکنم ولی تا جایی که اطلاع دارم فعلا نقشه شهرها برای این گوشی نیستن که به گوشی کپی کنی و بصورت آفلاین از GPS گوشی استفاده کنی.فقط تو خود گوشی برنامه ای بنام MAPS هستش که بصورت ONLINE و از طریق اینترنت GPRS و یا وایرلس نقشه مورد نظر رو بارگذاری میکنه و مشخصات رو در اختیار شما قرار میده.البته برنامه های دیگری نیز برای استفاده از GPS گوشی هستن که شما خودتون باید از مخازنی که بالا شرح دادم پیدا کرده و دانلود کنید.
Last edited by ninja3000sh; 26-02-2010 at 14:57.
salam
man ye n900 kharidam
win98lite.iso ham download kardam
kasi midone chetori nasbesh konam
mamnon
baray didane file system ha dar browser adress
file :\\\
ravared konid
تو صفحه اول فهرست آموزش های n900 هست ...salam
man ye n900 kharidam
win98lite.iso ham download kardam
kasi midone chetori nasbesh konam
mamnon
در ضمن فارسی تایپ کنید !
دوستان سلام ، کسی خبر نداره که حالت شب به تنضیمات دوربین در ورژن های بعدی اضافه میشه یا نه..!؟
در ضمن در حالت فیلمبرداری از pause خبری نیست فقط میشه stop کرد ، در ورژن های بعدی امکان pause کردن ممکن اضافه بشه ؟
به احتمال زیاد اضافه میشه ... این سیستم عامل جدید فعلا باگ های جزئی داره که تو آپدیت های بعدی رفع میشن !دوستان سلام ، کسی خبر نداره که حالت شب به تنضیمات دوربین در ورژن های بعدی اضافه میشه یا نه..!؟
در ضمن در حالت فیلمبرداری از pause خبری نیست فقط میشه stop کرد ، در ورژن های بعدی امکان pause کردن ممکن اضافه بشه ؟
نینجا از توضیحاتی که دادی ممنونم.فقط در مورد دیدن فیلمهای زیر نویس فارسی اگه میشه راهنمایی کن به چه صورت و با چه برنامه ای اجراش کنم که زیر نویساشم قابل نمایش باشه؟؟ ممنون میشم.
سلام دوستان عزیز
من مدتی می خوام با اینترنت وایرلس با گوشیم کانکت بشم ولی به دلیل اینکه تو شهر ما جائی وایرلس رایگان وجود نداره نتونستم و هر جا رفتم گفتن نرم افزار --- connection می خواد که بتونم user , pass وارد کنم کسی می تونه منو راهنمائی کنه که چه نرم افزاری باید نصب کنم
در ضمن من متوجه نشدم فرق آپدیت گوشی از طریق خودش و کامپیوتر چیه؟
سؤال دیگم هم اینه که آیا بعد از آپدیت نرمافزارهای نصب شده پاک می شوند یا نه ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)