منم مثل aramesh_61 اخر این بازی گیر کردم فک کنم باید برم اونور در ولی چطوری خدا داند
البته یه راه دوم از اون ور داره ولی نمیشه همین تیغ های که تند میره و میاد !!!!!
![]()
منم مثل aramesh_61 اخر این بازی گیر کردم فک کنم باید برم اونور در ولی چطوری خدا داند
البته یه راه دوم از اون ور داره ولی نمیشه همین تیغ های که تند میره و میاد !!!!!
![]()
راستی چرا تا حالا این فیلم های بازی برای من نیومده !!!
ببین دوست عزیز این بازی چند مدل دمو داره:یک مودلش که فقط یکبار دیدن همه..همون آغاز بازی هست که خیلی شبیه به فیلمهای انیمیشنی هست.مدل دیگه دموها که خیلی تو بازی میبینی(معمولآ بعد از هر مرحله که به اتمام میرسه شاهدش هستین)راستی چرا تا حالا این فیلم های بازی برای من نیومده !!!
در کل اگر شما هیچ کدام از این دموها رو ندیدی بازی ناقص گرفتی!
خب ارامش 61 عزیز اونجا باید با استفاده از اون قدرت پروتابل مانندت خودتو به اون بالا برسونی
یکی از پیچیده ترین مراحله و بسیار جذاب سومین مورد رو می تونی پیدا کنی..
دقت کن حفره هارو می تونی دنبال کن و خودت رو به بالا برسون....
اتقاقا بالای بالا هم رفتم یه در بزرگ که قفل باید کلیدش رو پیدا کنیم
ولی نیست![]()
تا اونجایی که یادم میاد اصلا نباید به اون در بریم توسط همون حفره ها به یه مکان دیگه میریم که برگشتش از اون درمیشه.اتقاقا بالای بالا هم رفتم یه در بزرگ که قفل باید کلیدش رو پیدا کنیم
ولی نیست![]()
سومین مرحله عزراییل خیلی قشنگه. فقط یه نکته... از همون بالای بالا وقتی به پایین نگاه کنی میبینی یه پنجره روی زمینه که میتونی سیاه چاله روش بزنی. اگه موقعی که اون دیوارا میچرخن دقت کنی میبینی با ارتفاع زیادی نسبت به همون پنجره روی زمین یه لبه است که میشه رفت روش...
اگه اون پنجره رو سیاه چاله کنی (باید ماوس رو نگه داری تا ارتفاع پرشت بیشتر بشه) بعد از یه پنجره دیگه بپری توش میری روی اون لبه.
فعلا به اون در قفل هیچ کاری نداریم......![]()
اتفاقا بایست بری پشت اون در بسته ولی از همون طرف تیغ ها
و بالاخره رفتمش![]()
آخیییش
تموم شد
خیییییییللللللیییییییی طولانی بود ولی به شدت باهاش حال کردم
سلام یک سوال داشتم.
این غول اولش که از توی مواد مذاب در میاد و ماشین پرت میکنه رو چه طوری باید زد.
ماشین هارو که بر میداریم چه جوری پرتابشون کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)