تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 72 اولاول ... 19596566676869707172 آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 720

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان !
    شاید باور کردنی نباشه ولی من تا حالا splinter cell بازی نکرده بودم که هفته ی پیش double agent رو گرفتم و واقعأ هم از این بازی 4 سال پیش لذت می برم!! فقط یک سوال برام پیش اومده تو اون مرحله که باید بین انفجار کشتی و یا منفجر نکردنش یکی رو انتخاب کنیم ، اگه حالت دوم رو انتخاب کنیم ،emile می زنه erica villabelanca رو می کشه ، می خواستم بدونم که این انتخاب در روند بازی تأثیر داره؟ بهتره که چه کار کنم؟
    با کشتن اون زنه که روند بازی ادامه پیدا میکنه. وگر نه هر کدوم از گزینه ها شما رو گیم اور میکنه.

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو مرحله شانگهای وقتی که با طناب میری پشت شیشه چطوری میشه ملاقات رو ضبط کرد؟
    من هر کاری میکنم ماموریت شکست میخوره

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

تو مرحله شانگهای وقتی که با طناب میری پشت شیشه چطوری میشه ملاقات رو ضبط کرد؟
    من هر کاری میکنم ماموریت شکست میخوره
    توی وسایلتون یه میکروفون لیزری هست.اونو اول انتخاب کنید بعد e رو بزنید بعد بگیرید به سمت آدمای توی اتاق.جلوی پنجره هم وایسید اشکال نداره هیچ کس نمی بینتتون.

4. این کاربر از sada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با کشتن اون زنه که روند بازی ادامه پیدا میکنه. وگر نه هر کدوم از گزینه ها شما رو گیم اور میکنه.
    سلام. اگه كشتي رو منفجر كني هم زنه زنده مي مونه و مي شه بازي رو ادامه داد!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان !
    شاید باور کردنی نباشه ولی من تا حالا splinter cell بازی نکرده بودم که هفته ی پیش double agent رو گرفتم و واقعأ هم از این بازی 4 سال پیش لذت می برم!! فقط یک سوال برام پیش اومده تو اون مرحله که باید بین انفجار کشتی و یا منفجر نکردنش یکی رو انتخاب کنیم ، اگه حالت دوم رو انتخاب کنیم ،emile می زنه erica villabelanca رو می کشه ، می خواستم بدونم که این انتخاب در روند بازی تأثیر داره؟ بهتره که چه کار کنم؟
    بزارین اینطوری عنوان کنم...

وقتی که در اخر بازی بمب رو خنثی میکنین کلا سه پایان متفاوت برای بازی رو دارین: (تاثیر منفجر کردن یا نکردن کشتی هم رو دارین)

- پایان بد - قبل از رسیدن به این قسمت حداقل دو وظیفه از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه.

- پایان معمولی - قبل از رسیدن به این قسمت هیچ کدام از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام نشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه... یا قبل از رسیدن به این قسمت دو تا وظیفه انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.

- پایان خوب - قبل از رسیدن به این قسمت حداکثر یکی از وظایف , منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.*

* این پایان باعث میشه که بعد یک BONUS MISSION باز بشه.

تایید نمیشه!

7. 3 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

وقتی که در اخر بازی بمب رو خنثی میکنین کلا سه پایان متفاوت برای بازی رو دارین: (تاثیر منفجر کردن یا نکردن کشتی هم رو دارین)

- پایان بد - قبل از رسیدن به این قسمت حداقل دو وظیفه از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه.

- پایان معمولی - قبل از رسیدن به این قسمت هیچ کدام از وظایف, منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام نشه و نوار اعتماد NSA به زیر 33% برسه... یا قبل از رسیدن به این قسمت دو تا وظیفه انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.

- پایان خوب - قبل از رسیدن به این قسمت حداکثر یکی از وظایف , منفجر کردن کشتی کروز, کشتن Hisham , کشتن Lambert, انجام بشه و نوار اعتماد NSA به بالای 33% برسه.*

تایید نمیشه!
    خیلی ممنون ، پس صرفآ منفجر کردن و یا نکردن کشتی و زنده موندن و یا مزدن villabelanca در روند بازی تأثیر نداره و به بعقیه ی انجام مأموریت ها هم بستگی داره!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تایید نمیشه!
    سلام. من بازی رو تموم کردم و HISHAM , LAMBERT رو هم نکشتم ، به جاش واشنگتون رو کشتم!! و بمب ها رو هم خنثی کردم ، اما آخر بازی رو خوب متوجه نشدم پلیس ها می خواستن فیشر رو دستگیر کنند؟ به چه جرمی؟ آخه نوار اعتماد NSA من پر پر بود! یعنی CONVINIENT که چند ماه آینده داره می اد ، ادامه ی همین بازی هست؟ اگه کسی منبعی داره که داستان بازی رو کامل توضیح بده و این که آخرش چه جوری تموم می شه لطفأ لینکش رو برام بزاره.

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. من بازی رو تموم کردم و HISHAM , LAMBERT رو هم نکشتم ، به جاش واشنگتون رو کشتم!! و بمب ها رو هم خنثی کردم ، اما آخر بازی رو خوب متوجه نشدم پلیس ها می خواستن فیشر رو دستگیر کنند؟ به چه جرمی؟ آخه نوار اعتماد NSA من پر پر بود! یعنی CONVINIENT که چند ماه آینده داره می اد ، ادامه ی همین بازی هست؟ اگه کسی منبعی داره که داستان بازی رو کامل توضیح بده و این که آخرش چه جوری تموم می شه لطفأ لینکش رو برام بزاره.
    من lambert رو کشتم ولی هیچی از نوار nsa کم نشد!یه مرحله هم اضافه شد توی یه کشتی کوچیک بود

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من lambert رو کشتم ولی هیچی از نوار nsa کم نشد!یه مرحله هم اضافه شد توی یه کشتی کوچیک بود
    جدأ؟ تو اون کشتی کوچیک که باید بمب رو خنثی کنی؟ من جیمی رو کشتم! نوار اعتماد jba صفر شد!! یعنی بد بخت شدم!! بعدش هم تو مراحل مجبور شدم emile رو بکشم ، تو اون قایق و موقع خنثی مردن بمب دوم هم carlson moss رو کشتم ولی بعدش پلیس ها قایق رو منفجر کدن و در به در دنبال باز داشت sam fisher بودن!!

در آغاز فعالیت javanak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض نکته و کمک

سلام
    بچه ها 2 تا چیز میخواستم بگم
    1- آیا کسی از شما تو بازی قسمت jba-part2 (که سام اولش با لمبرت ملاقات مخفیانه داره) این مورد رو دیده که وقتی سام داره از تو اتاق انریکا جاسوسی میکنه یهو انریکا میاد تو و بعدش سام با انریکا ل ا س میزنه ؟؟؟؟
    من خودم انینجا گیر کرده بودم . 3-4 دفعه که لود کردم یهو این صحنه اومد و با اینکه از سه تا آبجکتیو فقط یکیشو انجام داده بودم با این کار سام هم trust گرفتم هم مرحله تموم شد

2- من تو مرحله آفریقا(kinshasa ) بعد از اینکه با امیلی صحبت میکنم (همون اول بازی که تو پارکینگه) بعد که میرم تو آسانسور و اسانسور بالا میره همین که درش باز میشه از بازی میشاد بیرون و dont send میده .
    ویندوزمو تازه عوض کردم یه هفته ای میشه .
    لطفا راهنماییم کنید دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •