ابتدا بابت برد خیلی خیلی شیرین ایتالیا تبریک عرض میکنم
تا ست دوم و سوم بدون سانسور هرچی بود نشون داد از ست سوم صاحبش زنگ زد گفت کلا صفحه رو شطرنجی نشون بدهبالاخره نفهمیدیم این تی وی چنتا صاحب داره !!
ابتدا بابت برد خیلی خیلی شیرین ایتالیا تبریک عرض میکنم
تا ست دوم و سوم بدون سانسور هرچی بود نشون داد از ست سوم صاحبش زنگ زد گفت کلا صفحه رو شطرنجی نشون بدهبالاخره نفهمیدیم این تی وی چنتا صاحب داره !!
واقعا بازی بزرگی بود کاملا مشخص بود بازیکنهای به اون بزرگی که لازمش داشتن رشیدن و توی امتیازهای حساس اینو عالی نشون دادن
حالا دیگه همه باید از این تیم بترسن و بدون شک میتونه از این هم بهتر باشه
در مورد دوستی که گفتا این تیم فقط صدقه سر یه جارخی مثل ولاسکو هست باید بگم اصلا اینطور نیست
روی والیبان نزدیک 15ساله داره کار میشه البته کار ریشه ای نه مثل فوتبال
والیبال از نوجوانان شروع شد و قهرمانی جهان در رده نوجوانان که مربیش کارخانه بود و از اونجا استارت موفقیت والیبال ایران شروع شده تا اینجا رسیده
پس هم برنامه ریزی نقش داشته هم داشتن استعداد و هم زحمت و تلاش و نباید این موفقیتها رو لوس کرد و هنوز جا داره برای پیشرفت و حتما بالاتر از این هم خواهد رفت
خیلی عجیب بود چقدر ایرانی تو سالن زیاد بود....این همه ایرانی از کجا اومده بود من نمیدونم...!!!
صدا وسیما همش تماشاگرها رو سانسور میکرد ولی من از rai sport دیدم حداقل نصف حاضرین سالن ایرانی بودند...
محتوای مخفی: rai sport 1
Last edited by ali_agha1981; 29-06-2013 at 00:25.
ضرغامی ؟ پست ریاست صدا و سیما که انتخابش با رئیس جمهور نیست با شخص رهبره !!
چی چیو 6 امتیاز کوبا ! هیچ وقت جلوی کوبا خوب بازی نکردیم !!6 امتیاز آلمان + 6 امتیاز کوبا رو بگیریم ، با این 6 امتیاز که داریم میشیم 18 تا.... یه امتیاز هم از بازی دوم با ایتالیا بگیریم میشیم 19 تا...... فک کنم بتونیم بریم مرحله بعد..... !!!!
ایشون بسیار بانوی زیبایی هستند. من تحت تأثیر قرار گرفتم.
واقعاً خانم های ایرانی جزء زیباترین زنان دنیا هستن. همه دنیا دوست دارن از این زیبایی ها بهره ببرند ولی ما داریم میزنیم تو سر کسانی که دوست دارن اینطوری باشن.
با احترام و تبریک
اتفاقا همه بازیکناشونم بود..... همین زایتسف هم خودشو زده بود به مصدومیت..... دیدید که چطوری بازی می کرد ...
این ایران بود که ستارشو " فرهاد قائمی " رو نداشت وگرنه زودتر از اینا لوله بودن..............
راستی کوبا دیگه اون کوبای سابق نیس .....همه بازیاشو باخته...... پس میتونیم ازش 6 امتیازو بگیریم !!!
ایران.......![]()
Last edited by ahadpoolghahat; 29-06-2013 at 00:24.
بچه ها بسه دیگه کار ندید دست انجمن عسک غیرمجاز نزارید
ولی خودمونیم قشنگه ها
ولی خب بسه دیگه اقایون کوتاه بیاید پلیز
رییس سازمان صدا و سیما رو رییس جمهور تعیین نمیکنه!
به نظرم اگه ولاسکو نباشه این بازی ها رو راحت میبازیم,یادمه وقتی مثلا معدنی مربی بود تو امتیازای حساس بازی رو وا میدادیم,یا وقتی که چند امتیاز عقب میفتادبم دیگه کار رو تموم شده میدونستیم!
اینجاست که تاثیر داشتن ی مربیه بزرگ معلوم میشه!
دستش درد نکنه!
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
این آخرای بازی فک کنم فقط 20 سانت با تلویزیون فاصله داشتمواقعا فوق العاده بودند بازیکنا، حقشون فقط و فقط 3 امتیاز بود.
ارزش این پیروزی وقتی برام زیاد میشه که میفهمم: ایتالیا 8 دوره قهرمان مسابقات بوده، روسیه رو تو خونه خودش برده بود، قهرمان جهان بوده قهرمان المپیک بوده و... و ایران هم برای اولین بار تو این مسابقات شرکت میکنه و اینطوری داره با ابرقدرت جهان بازی میکنه
تبریــــــــــــــــــــــــــک
Last edited by EngineeR EhsaN; 29-06-2013 at 00:26.
با این روند نتیجه گیری از ابتدای بازی ها باید بازی بعدی رو 3 بر صفر ببریم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)