اقا علی شما نمیاید فردا آبادان؟ من ساعت 4 فردا باز شاید برم. اگه میاید خبرم کنید تا با هم بریم
اقا علی شما نمیاید فردا آبادان؟ من ساعت 4 فردا باز شاید برم. اگه میاید خبرم کنید تا با هم بریم
خیلی دلم میخواست بیام..اما کلی کار دارم و البته شما که عکس میگذاری همینجا کلی به من خوش میگذره..!!! اینجوری..![]()
با اجازه صاحب ماشین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولی :به به چه واگنر زیبایی
دومی:وای این فایر برد کجاس چه اتاق داغونی داره دست کدوم ...... افتاده به این روز در اومده
جناب obalit88 اگر زحمتی نیست آمار اون پونتیاک را کامل در بیارید اینجا بگذارید تا دوستان بتونن پیگیر بشن شاید خریدیم..
ماشین شهریاره ( فکر میکنم ) و صاحبش میگه 9 ! ! !
البته اگر حافظم درست یاری کرده باشه ! ! !
راستی یه نکته منفی نمایشگاه این بود که ریویرا نداشت ...![]()
Last edited by amiva; 25-02-2011 at 19:54.
]QUOTE=TopGear;5887479]عکس از اون ایمپالا پشت کادیلاک الدورادو مسی رنگ داری؟
عکسای بیشتر از اون پونتیاک 1965 چطور[/QUOTE]
خدمت شما، راستش ماشین خیلی اونجا بود منم زیاد عکس گرفتم اما همشون رو که نمیشه گداشت نزدیک 200 تاست
![]()
Last edited by amiva; 25-02-2011 at 21:31.
ریویرا...واقعا هم اگر بود چی میشد!!
اما خب بجز اون خیلی چیزهای دیگه هم نبود..ماستنگ کبرا یا مک وان..پونتیاک G T O 1970 یا یه کوروت استینگ ری ویا شاید هم دوج چالنجر...
اونقدر ماسل جذاب و رویایی وجود داره که فکر نکنم توی خود آمریکا هم همه اینها رو بشه یک جا کنار هم گذاشت مگر اینکه یک حرکت بسیار حساب شده انجام بدن و با همه دارندگان و صاحبانشان قرار بگذارند..حالا توی اینجا و این شهر و توی این وضعیت همینها هم که جمع شدند خودش خیلیه..مثل یه واحه توی کویر خشک..
مرجع اطلاعات: TT
گویا چنتا برادر مکانیک توی شهریار هستن که ماشین دست اوناست
قیمتشم یه چیزی دور و بر 7~8 تومن گفتن که مسلما خیلی زیاد گفتن!
مدلشم 70 ~ 73
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)