ممنون عزیز
ببین یه کارت خوب در حد 250 تا 300 می خوام بخرم !
به خاطر همین این 2 تا رو پیشنهاد دادم !! شما یکی رو بگو که قدرتش خوب باشه ! قیمتش هم زیر 300 ! نه زیر 200 !
ممنون عزیز
ببین یه کارت خوب در حد 250 تا 300 می خوام بخرم !
به خاطر همین این 2 تا رو پیشنهاد دادم !! شما یکی رو بگو که قدرتش خوب باشه ! قیمتش هم زیر 300 ! نه زیر 200 !
خواهش میکنم. با این هزینه بهترین گزینه مدل زیر هست:
MSI R6870 Hawk...265.000
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای بحث در مورد این سری:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من این کارت گرافیک رو چند روزه خریدم
Gainward GTX 560 1GB phantom گارانتی شاپ
285 تومن
کارت دیگه ای توی این رنج گیرم نیومد ( البته جی فورس میخواستم نه ای تی آی)
این برند گینوارد و گارانتی شاپ اصلا اعتبار داره؟
فرق این مدل با اونهایی که ti دارن چیه؟
کارت قبلیم سوخته بود و با عجله خریدم زیاد برند ها رو نمشناسم
برای جیفورس برند بهتری هم هست؟
ممنون میشم پاخ بدید
سلام.مبارکه.
گارانتی شاب، گارانتی خوب و معتبری هست.
مدلهای دارای پسوندTiقدرت بالاتری از نسخه های بدون این پسوند، دارند.
بهترین برند برای چیپ انویدیا به نظر من ایسوز و MSIهست. برندهای دیگه ای هم هست. ولی این دو برند بهتر و
بیشتر در دسترس هستن. کیفیت ساخت عالی و عمر و عملکرد بسیار بالایی هم دارن.
برند گینوارد هم از برندهای قابل قبول هست.
gainward هم برند خوبی است و شاب هم گارانتی خوب که با اوردن کالاهای باکیفیت و کمتر شناخته شده به امپراتوری واردکنندگان ASUS و GIGABYTE خاتمه دادسلام
من این کارت گرافیک رو چند روزه خریدم
Gainward GTX 560 1GB phantom گارانتی شاپ
285 تومن
کارت دیگه ای توی این رنج گیرم نیومد ( البته جی فورس میخواستم نه ای تی آی)
این برند گینوارد و گارانتی شاپ اصلا اعتبار داره؟
فرق این مدل با اونهایی که ti دارن چیه؟
کارت قبلیم سوخته بود و با عجله خریدم زیاد برند ها رو نمشناسم
برای جیفورس برند بهتری هم هست؟
ممنون میشم پاخ بدی
ti دارها یه sm یعنی 48 هسته کودا بیشتر دارند یعنی 384 هسته البته مدل 448 هسته ای gtx 560 ti هم تولید شده
بهترین برند کارت گرافیک MSI است طراحی برد بی نظیری داره در رده GTX560 بهترین مدل کارت گرافیک برای MSI HAWK هاست مثلا msi gtx 560 ti hawk کارایی فوق العاده ای داره من با این کارت بدون ولتاژ دهی با فرکانس 1000/2350 نمره p5600 رو در 3dmark11 گرفتم و تحت شرایط خاص در فرکانس 1200/2350 نمره p6000 اگه بدونی که نمره gtx 570 در کلاک پایه حدود 5200 ارزش کارت رو در می یابی
سلام
من کارت گرافیک GTX 570 گرفتم میخوام دمای لحظه ای رو ببینم . روشی هست ؟
سلام الان بخوام یه کارت گرافیک از این مدل رو بخرم میتونم 40 درصد بازیهایی رو که میادو انجام بدم....حداقل و حداکثر قیمتش واسه کسی که زیاد اهل بازی نیست تو پی سی چیه؟چیزی میخوام که فقط کارمو راه بندازه و حداکثر تنها یه بازی فوتبال منجیر گرافیک معمولی انجام میدم در سال تو پی سی...چون کنسول دارم...ممنونم...![]()
سلام. کارت انویدیا 210 دارم ازش راضی نیستم میخواستم با بودجه حدود دویست تومن یک کارت خوبتر بگیرم اگر دوستان چیز خوبی در نظرشان هست از کمک دریغ نفرمایند.
من خودم کارت گرافیک nvidia دارم ازش راضیم.البته مدل های جدیدتر هم هست که اونا کیفیتش بهتر و عالی تر هستش.
اگر از nvidia ناراضی هستین دوست عزیزم کارت گرافیک های ati هستن که اونا قیمت های متفاوتی دارن و کیفیتشون عالیه.
بقیه ی شرکت های کارت گرافیک هم همین محصولات ati , nvidia رو با اسم خودشون منتشر می کنن.![]()
سلام.
میتونی از گدجتهای GPUMonitor استفاده کنی.
همین کلمه رو سرچ کن. پیدا میکنی.
سلام.
در قست زیر تاپیک مشاوره بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)