با سلام شهریه رشته مهندسی نرم افزار حدودا چه قدر میشه و از ازاد چه قدر کمتره ؟ و ایا به نظر شما دانشگاه ازاد بهتره یا علمی کاربردی؟ (کارشناسی ناپیوسته)
با تشکر
با سلام شهریه رشته مهندسی نرم افزار حدودا چه قدر میشه و از ازاد چه قدر کمتره ؟ و ایا به نظر شما دانشگاه ازاد بهتره یا علمی کاربردی؟ (کارشناسی ناپیوسته)
با تشکر
آیا میتوان افرادی که پیش دانشگاهی دارند هم کارشناسی پیوسته و هم کاردانی ...هم زمان امتحان بدهند؟
فکر کنم برنامه گزینه جوان بود که توش گفته بودند شهریه های علمی کاربردی بالای 300 تومن نمیشه (هر ترم) البته تو خود دفترچه هم نوشته (اما نه بصورت انفرادی واسه هر رشته) اگه وضعتون خوبه که هر دوتا رو امتحان بدید (هر کدوم رو قبول شدید برید) اما اگه هزینه براتون مهمه که مسلمآ علمی کاربردی(البته قیمت آزاد رو نمیدونم ولی اونجور که شنیدم بیشتره) به نظر من اسم دانشگاه ها اونقدر مهم نیست, مهم مهارت شخصه (واسه اشتغال, اگه کارفرما واقعآ ادم باشعوری باشه نمیگه نمره ادبیات فارسیت چنده و از این جور چیزها بلکه ملاک رو مهارت شما تو اون زمینه مورد نظر, قرار میده)با سلام شهریه رشته مهندسی نرم افزار حدودا چه قدر میشه و از ازاد چه قدر کمتره ؟ و ایا به نظر شما دانشگاه ازاد بهتره یا علمی کاربردی؟ (کارشناسی ناپیوسته)
با تشکر
=======================================
دوستان کسی منابع آزمون کاردانی نرم افزار رو میتونه بمن بگه (تو خود دفترچه, چیزی ننوشته)
راستی دیروز که برای تهیه دفترچه کاردانی رفتم اداره پست, دفترچه رو به قیمت 6,150 داد در حالی که تو خود دفترچه ذکر شده 6,100![]()
Last edited by G.D.ragon.Ir; 18-01-2010 at 11:08.
يك سوال فوري من الان ثبت نام كردم آيا مي شه الويت هام را يكشو حذف وديگري را تغير بدهم ؟
...............................
Last edited by MaaRyaaMi; 03-09-2010 at 17:11.
اگه ثبت کردی نمیشه تغیرش بدی
در مورد نقاشی باید یه هم رشته پیدا بشه و بیاد توضیح بده واست
و اینکه همزمان نمیشه در دو دانشگاه تحصیل کرد
سلام. کسی نیست مواد آزمون کاردانی (رشته مورد نظرم نرم افزار کامپیوتر هست) رو بگه؟ (تو دفترچه فقط عمومی ها و ضرایبشون رو نوشته) یا حداقل منبعی رو معرفی کنید که بهش رجوع کنم
با تشکر
کاردانی مواد آزمون نداره
دروس مربوط به سه سال دبیرستانه
منظورتون تمام دروسی که بچه ها تو این 3 سال می خونند؟ و اگه آره, لیست این کتاب ها رو از کجا مبشه گیر آورد و درضمن ضریبشون چی میشه؟ چون دیپلم تطبیقیم میپرسمکاردانی مواد آزمون نداره
دروس مربوط به سه سال دبیرستانه
بازم ممنون
سلام دوستان من منابع آزمون کارشناسی ناپیوسته رشته ITC رو می خوام ؟ و سر فصل های دروسش رو کجا می شه گیر آورد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)