عجب حالی داد امروز با هادی رفتیم دانگئون کوئست fb19 رو رفتیم یک weapon خفنی داد !!![]()
عجب حالی داد امروز با هادی رفتیم دانگئون کوئست fb19 رو رفتیم یک weapon خفنی داد !!![]()
از شانس من لینکش بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همین 2 هفته پیش هم رفتم!
من لول 24 شدم...
مهمون داریم نتونستم امروز بیاممن لول 24 شدم...
شما هم خونتون شمال باشه ملت تابستون میریزن دیگه![]()
علی امشب نبودی زیاد حال نداد.من هم زیاد بازی نکردم.لول 25 هستم هنوز.
aaaعلی امشب نبودی زیاد حال نداد.من هم زیاد بازی نکردم.لول 25 هستم هنوز.
دو لول گرفتی میگی زیاد بازی نکردم !!
من فردا از صبح میشینم بلکه تا شب بتونم برسم
بچه ها که قبلا دانلود کردن کجان پس !! بابا بیاین حال میده بازیش باحاله
خوب فردا میبینمت تو بازی علی جان.
فعلا...
ببینید چه چیزای جالبی داره.من تا حالا نمیدونستم اینا رو.الان تو فروم دیدم.
How to level faster? Do all your quests! If you find it difficult at level 4... then you should probably quit now, because it's only going to get harder!!! At higher levels there are daily quests (crazy stone, bounty hunter, world quest) that give bonus exp. There are also party quests called rebirth orders that can reward you with a lot of exp for your efforts. The cube of fate also gives a lot of exp if you complete it. Finally, there is a way of grinding called "zhenning" that allows a party to gain a lot of exp in a short amount of time. You should look these up on the forums if you have questions about them, as they're each explained in a lot of detail elsewhere.
سلام اقا هادی گل
بابا تو که اون ور به ما جواب سلام هم ندادی من گفتم بیام اینجا سلام بدم شاید اینجا جواب بدی
راستی این بازیش چه جوریاس ؟ من کامپیوترم خیلی قدیمی و داغونه میکشه باهاش بازی کنم اینو ؟؟
کلا جقدر باید دانلود کنم ؟؟؟
بگردیم باگ پیدا کنیم تو بازی
تنها چیزی که پیدا کردم چیت jump بود که پشت هم میپری
دنبال item dupe هم هستم بلکه یه چیزی پیدا شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)