اگه اشتباه نگم مربی ها و داورهای لیگ انگلیس فقط لیسانس شده باشند.با عکس.
لیگهای معروف دیگه اسمها درسته اما عکس ندارند
اگه اشتباه نگم مربی ها و داورهای لیگ انگلیس فقط لیسانس شده باشند.با عکس.
لیگهای معروف دیگه اسمها درسته اما عکس ندارند
من بازی به دستم رسید
نصب و کرکش کردم ولی بعد اینکه رفتم تو بازی و بعد اینک پیغام داد press any key
زدم و بعدش فقط این صفحه رو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش:مشکل حل شدش.دایرکت ایکس جدید نصب کردم
من یادمه نسخه قبلی که میرفتیم توی line up برای ترکیب چیدن لول بازیکناهم زده شده بود کنارشون که مثلا وقتی توی پستای مختلف جابجاشون میکردیم کاراییشون رو اعلام میکرد ولی توی این یکی چرا نیستش
من بازی رو سیستمم نصب نیست منتظر جدیدشم.ولی یادمه که وقتی میخواستی بازی رو شروع کنی و همون قسمتی که ازت میپرسه میخوای با باشگاه های پایین شروع کنی یا باشگاه تاسیس کنی یا ...
همون جا یه گزینه داره که باید تیک بزنی.دقیقن یادم نیست که چی نوشته.ولی مربوط به talent میشد.اون باید تیک داشته باشه.فکر کنم تیک اونو نزده باشی.
توی کدوم قسمت بود زبانای دیگه رو یاد میگرفتیم؟
سلام
میشه لینک سالم و بدون ف ی ل 3.6 مگابایتی رو بزارین؟
من آپدیت 56 مگی رو دانلود کردم میشه یه توضیح کامل بدین که باید چیکار کنم؟
مرسی.
کار خاصی نباید بکنید
فقط روش کلیک کنید،به صورت اتوماتیک توی محل نصب،اینستال میشه
ولی من که از آپدیت استفاده نکردم
خودم نزدیک یک ساعتو نیم دیتابیس بازی رو تغییر دادم با 90 درصد نقل و انتقالای انجام شده
این لینک هم خراب شده اگه میشه از دوستان هرکسی لینک سالم داره بذاره.
مرسی
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
مشکل اینه که نصب نمیشه.
پیغام میده میگه بازی رو reinstall کن و پچ رو نصب کن منم این کاررو کردم بی فایده بود دوباره همین پیغام رو داد!
![]()
نه بابا میگم اولش که میخوای تازه شروع کنی یه بازی جدید.که پاییترش گزینه داشت انتخاب میکردی
1player
2player
3player
4player
فکرکنم تو این قسمت کامل توضیح دادم.به اون راحتی که بردیا گفت نیست.در مورد ------ فعلن نمیتونم کاری بکنم.اگه میخوای صبر کن تا 2هفته دیگه شاید اوکی کردمش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میدونه چه طوری تعداد player هایی که دوستمون اون بالا گفت بیشتر بشه کرد؟؟؟؟برای لیگ فانتزی باید چه جوری از طریق این بازی لیگ فانتزی راه بندازی؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)