تنها راهت اینه که ریستور کنی.
تنها راهت اینه که ریستور کنی.
سلام . آیفون من (3جی اس) قبلا به اینترنت ایرانسل وصل می شد ولی حالا نمی شه؟ چیکار کنم؟ اون علامت E هم دیگه نیستش
آیفون برنامه ای واسه به اشتراک گذاشتن آهنگ داره؟
مثل این برنامه هایی که واسه pc هست از آیفون یا آیپاد اونا دانلود کنیم!
شما احتمالا اینترنت گوشیت رو غیر فعال کردی.این مسیر رو برو setting/general/network و گزینه enable 3g رو on کن.
تری جی فعاله. تو قسمت apn نوشتم mtnirancell ولی بازم درست نشد. همه ی تنظیمات رو ریست کردم باز نشدبه نظر شما مشکل چیه؟
Last edited by hajoo; 31-12-2009 at 13:58.
سلام به همه دوستان .
من ميخوام I-Phone 3GS بگيرم به نظر شما :
1 - تو مشهد از كجا بگيرم ؟
2 - از كجا بفهمم آنلاك فكتوري هستش ؟
3 - آنلاك فكتوري بهتره يا نرم افزاري ؟
4 - اگه آنلاك فكتوري باشه واسه نصب بازي و نرم افزار و ... ديگه هيچ Patch يا هك يا آنلاك ديگه اي نداره ؟ ( راحت نصب ميشه ) ؟
5 - بعد اين قضيه كه ميگن واسه آهنگ ريختن بايد يكي - يكي تبديل كني بعد بريزي حل شده يا نه ؟
6 - كلا به نظر شما ها بخرم يا نه ؟
------
اگر هم كسي بتونه ايراد هاشو ذكر كنه واقعا ممنونم .
منتظر جواباتون هستم .
با تشكر .
اشتراک بین کامپیوتر و گوشی یا بین گوشی و گوشی؟؟؟
یه ذره واضح تر بگو...
باید edge گوشی روشن باشه تا بتونی به اینترنت همراه اول یا ایرانسل دسترسی داشته باشی.
اگه sbsetting داری یا boss pref..یا ....
با اوناگزینه EDGE رو روشن کن حل میشه...
۱-خبر ندارم.
۲-از رویه یه کدی که رو جعبه هست...الان ۸۰ درصد گوشیای تو بازار انلاک فکتورین.مغازه دارا فهمیدن که انلاک بهتر فروش میره...
مثلا اگه کدش مال کشورایی مثل ایتالیا هنگ کنگ - جمهوری چک و .... بود انلاک فکتورین
۳-انلاک فکتوری
۴-اختیبار داری.مگه کشکه...؟؟؟
این انلاک و غیر انلاک فقط مربوط به انتن دادن سیم کارته.اگه انلاک فکتوری باشی میتونی از همه نوع سیم کارتی استفاده کنی.
اما اگه نباشی فقط از یه سیم کارت مخصوص باید استفاده کنی.و گرنه خودت باید با برنامه قفلشو بشکنی و به اصطلاح انلاک نرم افزاریش کنی ...
۵-با این قضیه برخورد نداشتم.نمیدونم چی میگی...
۶-بستگی به نظر خودت داره.
نظر من اینه اول سایتای مربوط به ایفونو بخون.اطلاعات کسب کن.با ابعاد مختلفش اشنا شو.بعد اگه خوشت اومد اقدام به خرید کن.اگرم نه که هیچی دیگه...
اینجوری وقتی اطلاعات داشته باشی گوشی میاد دستت نمی گرخی و زده نمیشی ازش...
خيلي ممنون فقط اون هايي كه نفهميدم دوباره ميپرسم :
2 - خوب من از كجا دقيق بفهمم . درسته كده رو جعبه بهم ميگه ولي من كه كد هاشو بلد نيستم . اگه اونجا سيم كارت ايراني بذاره كار كنه آنلاك فكتوريه يا نه ؟
4 - حالا تا اينجاش كه درست فهميدم آنلاك چيه - ولي - اگه بخوام چيزي ( بازي - نرم افزار و ... ) نصب كنم خيلي دردسر داره يا نه ؟
5- منظورم اينه كه به راحتي يه فايل MP3 رو از PC ميشه توش Copy & Paste كنم با كابل . يا نه بايد تبديل كنم به فرمت خاصي ؟
خيلي ممنونم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)