تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 1024 اولاول ... 195965666768697071727379119169569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

نه درست نمیگین چون منبع سوالات کتاب درسیه ..... قبلا هم گفتم رتبه ی 9 کنکور(سال و رشتشو یادم

نیست) گفت من فقط کتاب درسی خوندم و کمک درسی اصلا نخونده بود یعنی وضع مالیش اجازه نمیداده که بخره..
    ولی باید توجه داشت که هیچ انسانی همه ی نعمات رو با هم نداره اونی که توان مالی کافی برای خرید کتاب نداره در عوض مطمئنا استعداد کافی برای فهم عمیق مطالب رو داره و اصلا نمی شه گفت من از هیچ کتاب کمکی استفاده نمی کنم چون فلانی این کارو نکرده بود-ممکنه من به اندازه ی اون با هوش نباشم- یا اینکه من بدون داشتن کتابای خوب نمی تونم درس بخونم چون فلانی کتابای خوبی داشت-ممکنه من از اون باهوش تر باشم و بدون کتاب خاص هم بتونم یاد بگیرم-...
    ما آدما شرایط مختلفی داریم ولی چیزی که برای همه مساویه استفاده ی درست از امکانات مادی و معنوی و تلاش برای انجام هر چه بهتر وظایفمون هست...منظورم از این حرفای مادربزرگانه! اینه که نمی شه با استناد به اینکه کسی بدون کتاب کمک درسی نتیجه ی خوبی گرفته فقط به کتابای درسی اکتفا کنیم و سراغ کتابای دیگه نریم...

البته می دونم که شخص شما این حرفارو قبول دارین -از امضاتون معلومه!- فقط محض یادآوری گفتم

2. 6 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

Dirty coat:
    درسته كه اصل كتاب درسي ولي
    كتاب درسي نياز به مكمل داره تا مطالبش و كاربرد اونها بهتر مشخص شه.من وقتي جزوه هامو ميخوندم مي ديدم كه كتاب تنها اشاره اي به موضوع كرده و بقيه مسايل به عهده خودمونه!
    البته اينو قبول دارم كه سطح مسايل كتاب بالاست.
    خلاصه اينكه بايد روش بكار بردن مفاهيم رو در مسايل مختلف رو بايد بدوني.
    فعلا

4. 3 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

ولی باید توجه داشت که هیچ انسانی همه ی نعمات رو با هم نداره اونی که توان مالی کافی برای خرید کتاب نداره در عوض مطمئنا استعداد کافی برای فهم عمیق مطالب رو داره و اصلا نمی شه گفت من از هیچ کتاب کمکی استفاده نمی کنم چون فلانی این کارو نکرده بود-ممکنه من به اندازه ی اون با هوش نباشم- یا اینکه من بدون داشتن کتابای خوب نمی تونم درس بخونم چون فلانی کتابای خوبی داشت-ممکنه من از اون باهوش تر باشم و بدون کتاب خاص هم بتونم یاد بگیرم-...
    ما آدما شرایط مختلفی داریم ولی چیزی که برای همه مساویه استفاده ی درست از امکانات مادی و معنوی و تلاش برای انجام هر چه بهتر وظایفمون هست...منظورم از این حرفای مادربزرگانه! اینه که نمی شه با استناد به اینکه کسی بدون کتاب کمک درسی نتیجه ی خوبی گرفته فقط به کتابای درسی اکتفا کنیم و سراغ کتابای دیگه نریم...

البته می دونم که شخص شما این حرفارو قبول دارین -از امضاتون معلومه!- فقط محض یادآوری گفتم
    حرفتو تایید میکنم فقط اینو بدونین که هر کس بت توجه به استعدادش باید تلاش کنه

6. 3 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

Dirty coat:
    درسته كه اصل كتاب درسي ولي
    كتاب درسي نياز به مكمل داره تا مطالبش و كاربرد اونها بهتر مشخص شه.من وقتي جزوه هامو ميخوندم مي ديدم كه كتاب تنها اشاره اي به موضوع كرده و بقيه مسايل به عهده خودمونه!
    البته اينو قبول دارم كه سطح مسايل كتاب بالاست.
    خلاصه اينكه بايد روش بكار بردن مفاهيم رو در مسايل مختلف رو بايد بدوني.
    فعلا
    مکمل کتاب درسی مغز خواننده ی کتاب درسی هست نه کتاب کمک درسی و اون چیزی که بعد از کتاب کمک درسی لازمه کتاب تست هست

8. 6 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

لی باید توجه داشت که هیچ انسانی همه ی نعمات رو با هم نداره اونی که توان مالی کافی برای خرید کتاب نداره در عوض مطمئنا استعداد کافی برای فهم عمیق مطالب رو داره و اصلا نمی شه گفت من از هیچ کتاب کمکی استفاده نمی کنم چون فلانی این کارو نکرده بود-ممکنه من به اندازه ی اون با هوش نباشم- یا اینکه من بدون داشتن کتابای خوب نمی تونم درس بخونم چون فلانی کتابای خوبی داشت-ممکنه من از اون باهوش تر باشم و بدون کتاب خاص هم بتونم یاد بگیرم-...

آره دیگه خودتون گفتین که میدونین حرفاتونو قبول دارم من خودمم قبلا گفتم خودمم اول کتاب درسی میخونم بعد کمک درسی..

10. 2 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرف اولت کاملا اشتباهه به خاطر اینکه ساعت زیاد کسی رو قبول نمی کنه و حرف دومت اینکه اشنایی با انواع تست خیلی خوبه کاملا موافقم و حرف سومت اشتباهه چون سوالای فیزیک از خود کتابه نه از جای دیگه
    آقا منو شما سر موضوع ساعات مطالعه تفاهم نداریم!
    واقعا چرا فکر میکنین مطالعهی زیاد موثر نیست؟!
    کسی که بیشتر از من یه درسی رو میخونه(واقعا میخونه!) چرا نباید نتیجه بهتری نسبت به من بگیره؟!
    واقع گرا باشید لطفا
    Last edited by moraddad; 12-07-2009 at 19:59.

12. 2 کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

کسی که بیشتر از من یه درسی رو میخونه(واقعا میخونه!) چرا نباید نتیجه بهتری نسبت به من بگیره؟!
    واقع گرا باشید لطفا
    اگه واقعا می خونی و کاملا 100 درصد بازدهی داری چرا مخالفت
    منظورم اینه که اگه میتونی 5 ساعت با بازدهی 90 درصد به بالا بخونی بهتر از 10 ساعت با بازدهی 40 درصد هست

14. 3 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه roham_06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقع گرا باشید لطفا
    درسته من هر چي رتبه خوب ديدم خرخون بوده ولي خرخوني هم ديدم كه كنكور گند زده!!!!!!!!
    مگه ميشه با روزي 2-3 ساعت رتبه خفني آورد آخه!

16. 6 کاربر از roham_06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

ولی من احساس می کنم منظور ایشون این باشه که اگر قراره مثلا کسی 10 ساعت با بازده 40 درصد درس بخونه بهتره که به جای اون 5 ساعت با بازده 90 درصد بخونه و گرنه معلومه که اگه یکی با همون بازده زمان بیشتری مطالعه کنه خیلی بهتره
    فکر می کنم فرق خرخونای موفق با ناموفق هم همین باشه که موفقا 10 ساعت با بازده بالا می خونن ولی ناموفق ها با بازده پایین که من از بچه های کلاس خودمون دیدم که دانش آموزای حالت دوم تو آزمونا حتی از اونایی که ساعت مطالعه ی کمتری دارن بدتر شدن (البته مطمئنا کنکور با آزمون یکی نیست ولی به هر حال می شه یه ذره مقایسشون کرد )

18. 4 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض سلام

بالاخره کتاب کمک درسی گرفتم! 5 تا دیگش مونده که 4 تاش رمزینه هست. نمیدونم چرا رمزینه اینقدر بد گیر میاد! فیزیک 2 مبتکران هم گیرم نیومد و گفتن هفته ی دیگه میاد.
    ولی آخیییییییییش! : دی

سلام... می گم واقعا دیگه باید شروع کنیم به مطالعه..... من با تخصصی ها مشکل ندارم ولی با دروسی مثل ریاضی کلا مشکل دارم... چون نمی دونم چطوری باید این درسها را خوند.... می شه یه کمکی بکنید... خواهشمندم....
    من که برای خوندن حسابان و ریاضی اینطور میخوام بکنم:
    اول مطالبش و بفهمم و همراهش مثالهای مهم رو هم حل کنم (از جزوه). هرچی رو هم نفهمیدم برم سر کتاب کمک درسی. بعدم تستهای 6 سال اخیر (رو که امروز با کتابهام خریدم) رو تمام ریاضی و ایناش رو میزنم. کاملا همه ی ریاضیها رو که خوندم مطلبشو. نه برای سنجش بلکه یکی که جواب دادم، جوابو چک میکنم که چطور جوابیده. اینقدر این کارو تکرار میکنم (با تستهای تکراری) که حفظشون بشم. میدونید که همیشه تستهای کنکور تکرار میشن (تقریبا)

من درس هر روزو همون روز می خونم-حالا هر چی که درس بدن- و بعد هر چقدر وقت داشتم طبق برنامه ی آزمونا می خونم
    کاملا تایید میشه. من پارسال هروقت یه درسی رو همون روز خوندم (یا درکی ها رو تمریناشو همون روز حل کردم) خیلی خوب یادش گرفتم.

اگه نظر منو بخواي اصلا خوندن پيش رو تو تابستون پيشنهاد نميكنم.ابتدا بايد پايه رو مسلط شد و بعد رفت سراغ پيش كه اين ٢ ماه و نيم فرصت تقريبا خوبيه
    تایید میشه. به نظر من تابستون فقط مال چیزاییه که خوندیم تا حالا.

1.
    2.من بیشتر اول صبح و عصر درس می خونم (وقتی که هوا خنکه) و بعضی وقتا که خوابم نمیاد تا1یا2 شبم پیش میاد که بخونم(فقط وقتایی که خوابم نمی بره و گرنه اصلا نباید از وقت خواب واسه درس خوندن کم کرد!)

البته اینو خودت باید تعیین کنی و اصلا نمی شه از بقیه پرسید مثلا ممکنه کسی سرشب خوب بفهمه درسارو ولی یکی دیگه اون وقتا خسته باشه و نتونه بخونه ...من خودم وقتی آفتاب هست و هوا نسبتا گرمه اصلا نمی تونم تمرکز کنم ولی شما ممکنه نور و هوای محیط روت تاثیر نداشته باشه ولی یه عامل دیگه ای در طول روز نذاره درس بخونی و بخوایی زمان دیگه ای بخونی یا اصلا تو ساعات خاصی از روز حس کنی آمادگی ذهنی بیشتری واسه درس خوندن داری کلا گفته می شه که بهترین زمان مطالعه اول صبح به خاطر آمادگی ذهن و آخر شب به دلیل مرتب شدن اطلاعات توسط مغز موقع خواب هست که البته باز به خودتون بستگی داره(اصلا کل درس خوندن به خودت بستگی داره!)
    من برعکسم! صبح نمیتونم زود پاشم. چند روز خواستم صبح بخونم اما بیشتر خوابم میگیره تا اینکه چیزی بخونم! برای من بهترین موقع ظهر و عصره. نصفه شب هم خیلی خوب میخونم.

20. 7 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •