حیفه 80 میلیون هست بابا!
من بودم یه BMW 325 کروکی میگرفتم....!![]()
حیفه 80 میلیون هست بابا!
میدونم زور که هسولی خب چاره چیه؟
چشم حتما می پرسم خبرتون میکنم
خب اون یه مدتی هست واسه آدم بعدش چی میشه؟حیفه 80 میلیون هست بابا!
درس و تحصیل فرق میکنه
مخصوصا اگه یه رشته تاپ باشه من همیشه گفتم ارزششو داره واقعا!!حالا اگه ازاد هم میخواد باشه...
خب من که خودم ریاضی میخونم ولی دوستم که خودش تجربی بود میگفت حدود 35 تا 45 تومن
اون دوستمونم راس میگه سر 3 ، 4 سال همش برمیگرده تو جیبت...
واقعا قبول دارم....
غول های ریاضی مونده بودن البته اونایی که من دیدم...
سختی کنکور امسال به این بود که توی درسایی مثل ادبیات! شیمی ریاضی همش سوالای وقت گیر داده بودن که البته بخاطر همین اسمشو میذاریم سخت.خود سوالا واقعا اونقدر سخت نبود ولی ضد حال بود چون وقت کم نیاری خالی بذاری و دیگه بهش نرسی
من دور اول از ادبیات شاید فقط 1 چهارمشو جواب دادم بعد رفتم سراغ بقیه
بعد که برگشتم فقط تونستم که 1چهارم دیگه جواب بدم چون دیگه وقت نداشتم![]()
اره این هم هست!
البته از حق نگذریم سخت هم بودن ولی اگه وقت بیشتر بود خیلی خیلی بهتر میزدم...
راستی با این طرز ادبیات و زبان سوال دادن واقعا یک ساعت و ربع برای عمومیا کمه....
اخه اینا کی میخوان بفهمن اینو....![]()
از اطلاعات مفيدت ممنون
چرا اينقدر دير؟!
پارسال كه كنكور را 4،5 روز ديرتر از ما داده بودن نتايج اوليه 5 مرداد اومد.
پس امسال حتما بايد حدود 1 مرداد بياد.
چر ا اينقدر زمان انتخاب رشته كمه؟؟؟ امروز يكي از بچه هاي پارسال رو ديدم، گفت حداقل يكي دو هفته وقت بوده.(البته مي دونم كه تمديد ميشه)
راستي همين داوطلب پارسال گفت بهتره تو همين روزاي اول،انتخاب رشته تون رو انجام بدين ، وگر نه خيلي استرس مي گيرين. (ما كنكوري ها هم كه بعد از اين كنكور سخت، فكر نمي كنم هيچ كدوم حوصله استرس اضافي رو داشته باشيم.)
موفق باشيد دوستان![]()
Last edited by ati_1991; 15-07-2009 at 00:33.
حرف شما بسيار متينه. اما به نظر من آزمون سخت بهتر دانش آموزاني كه درس خوندن رو از بقيه جدا مي كنه. مثلا همين كنكور آزاد خودمان: چون آسون بود همه مي تونستن بزنن (مال رياضي رو مي گم) پس تفاوت ها فقط روي يكي دوتا تست ميشه... يعني حتي يك تست هم خيلي سرنوشت ساز ميشه. اون وقته كه بي دقتي.........!![]()
حرفت درسته ها ولی در مورد عمومیا....
ولی ریاضی و شیمی رو دیگه نمیتونیم بگیم سخت نبودن...البته در کنار سخت بودن همونطور که گفتی وقت گیر هم بودن...
بعضی ها میان میگن سوالا سخت بود..بعضی ها میگن وقتش کم بود...
هر دو تا کاملا درست مخصوصا تو ریاضی و شیمی و با تاکید زیاد ادبیات ..
ولی یه چیز مهم دیگه که خیلی تو چشم میزد امسال بودجه بندی گندی بود که امسال تغییر داده بودن نسبت به سال های پیش..
نمونه : ولا ما تا اونجا که کنکور های سال های قبل رو بررسی میکردیم هر سال بلا استثنا 1 دونه دوپلر میدادند 1 دونه شدت صوت !!
امسال هیچ کدوم از این ها رو ندادند..!!
در ریاضی برید هندسه تحلیلی رو یه نگاه بندازید کسی که مفهوم عمود مشترک رو ندونه 4-5 تا سوالش هدر میره به راحتی !!!
همچنین دقت کنین که از مقاطع مخروطی چقدر سوال داده !!!؟
و ..
اما خوب.دلیل اصلی میتونه سخت بودن سوال باشه و دلیل بعدی میتونه بودجه بندی نادرست و دلیل آخر رو هم میتونیم بگیم که وقت گیر بودند..البته این نظر منه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)