سلام دوستان من میخوام ایکس باکسمو -- کنم ولی هر کاری میکنم jungle flasherدرایو رو شناسایی نمیکنه درایومم lite-onهستش پورت port i/oایکس باکسم نصب کردم
مادربوردم asus m5a97هستش و chipset amd 970/sb950
لطفا کمک کنید.................![]()
سلام دوستان من میخوام ایکس باکسمو -- کنم ولی هر کاری میکنم jungle flasherدرایو رو شناسایی نمیکنه درایومم lite-onهستش پورت port i/oایکس باکسم نصب کردم
مادربوردم asus m5a97هستش و chipset amd 970/sb950
لطفا کمک کنید.................![]()
سلام به بچه های گل p30world
فریمور دستگام یکی قبل lt یه(اسمشو یادم رفت) جدیدترین فریمور الان کدومه؟؟
خودم میتونم نصبش کنم یا باید بدم نصب کنن؟؟
ممنون
با سلام.من با اینکه دستگاه رو دادم و lt3 روش ریختم ولی با این حال وقتی میخوام مکس پین 3 رو بازی کنم ..حتما باید لایو باشم..وگرنه تموم مراحل سیو بازی میپره و باید از اول بازی کنم!!آیا این مورد طبیعیه!!!؟؟
سلام
من اگه بخوام فریم ور رو به اخرین مدل اپدیت کنم باید چی کار کنم؟ اموزش هست؟
با عرض سلام ،
من يه اسليم 4 گيگ دارم كه lLT3 يه بازي استار وار براي كينكت خرديم ازم اپديت خواست به زور نصب شد از اون رو ارور كلين ديسك داد دستگاه يه روز كه خاموشه بازي مي ذاشتم ميومد مثلا چند بار بردم توپ خونه اونجا كه بازي توش ميذاشت ميومد دوباره كه ميوردم خونه نميومد تا اينكه بردم توپ خونه كلا لنزش عوض كرد يه مدت خوب بود اينقدر كه مكس پين و دو تا ديگه بازي رو تموم كردم الان دوباره قاطي كرده اين چه چيزي شده
براي بار اول كه يه ايكس باكس اسليم همين 4 گيگ داشتم اونم چراق قرمز شد هيشكي نفهميد البته دستگاه تازه اومده بود بردش الان اينه دق جلوي چشمامه !! كلا انداختيمش دور خواهشا كمك كنيد اينم اونطور نشه نميدونم چرا اين بلاهاي نادر گريببان من ميگيره
سلام من دستگاهم lt3 هست.میخواستم بدونم بازهای lt2 روش جواب میده؟چون امروز خواستم بازی اسمشو نبر 3 رو بگیرم فروشنده گفت روی lt3 جواب نمیده.باید حتما lt2 باشه. ممنون
اون بازی چون xgd3 هست باید پچ شده واسه LT3 شو بگیری![]()
اموزش پچ کردنشو بهم میگید؟
من میخاستم lt 2 رو روی XBOX 360 slim خودم بریزم . دیدم دنگ و فنگ داره منصرف شدم .لحیم کاری داشت و...
البته میتونستم ولی چون دستگاه تازه بود و منم اولین بار میخاستم اینکارو بکنم گفتم به ریسکش نمییرزه .دادم بیرون .
حالا که lt2 دارم روش ریختن lt3 چطوریه ؟ نرم افزاریه یا همون مراحل لحیم و ببر و بدوز هستش ؟
key driveرو بتون داده؟اگه داده باشه کارتون راحت تره
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
از این تاپیک کمک بگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)