ی سوال دیگه خدمت شما دوستان داشتم.
یک دوچرخه سوار آماتور و عادی برای ورزش یک بار در هفته چه مسافتی رو میتونه طی کنه. آیا نرمی جهانی وجود داره؟
ی سوال دیگه خدمت شما دوستان داشتم.
یک دوچرخه سوار آماتور و عادی برای ورزش یک بار در هفته چه مسافتی رو میتونه طی کنه. آیا نرمی جهانی وجود داره؟
سلام
من میخوام یه دوچرخه بین 400 تا 600 هزار تومن بخرم
برای تو شهر میخوام(و یه وقتایی شاید جاده خاکی)
چیزی که من دیدم دوچرخه های آهنی چینی ولی با همه امکانات!!! حدود 400 تومن بود
ولی دوچرخه های آلومینیومی که فقط دنده ای بود حدود 550 که فکر میکنم خیلی روونتر هم باشه
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند
سلام من میخواهم یه دوچرخه توریستی بخرم
چه مارکی پیشنهاد میکنید
قیمتش نمیخواهم بیشتر از 800 تومان باشه
بین مریدا و کی تی ام کدومش بهتره؟در رنج قیمت 1100 تا 1300
چون مجبورم از همینا انتخاب کنم
دوستانی که قصد خرید دوچرخه دارند خیلی اهمیت داره که اول کمی در مورد قطعات و انواع دوچرخه ها اطلاعات داشته باشند تا هم بین صدها مدل سرگردان نشند هم اینکه خدایی نکرده فروشنده های منصف و با وجدان سرشون کلاه نزارن!
اولین چیزی که باید مشخص بشه کلاس دوچرخه هستش.
اگر از دوچرخه فقط در محیط شهری استفاده میکنید و علاقه ای به پرش از روی موانع یا دوچرخه سواری خارج شهر و در طبیعت ندارید خیلی بهتره که از کلاس cycle tourist استفاده کنید.
این دوچرخه ها معولا گلگیر قوسی دارند که روی چرخ رو میپوشونه،اکثرا دارای ترک بند یا چراغ یا لوازم جانبی اینچنینی هستند،لاستیک های باریک تر دارند که برای محیط شهری خیلی عالیه و انرژی کمتری برای رکاب زدن نیاز داره.
لوازم خیلی گرون قیمتی هم ندارند ( البته همه مدلش هست !!! )
دوچرخه هایی که اکثرا همه دیدیم در شهرها وجود داره کلاس کراس کانتری یا همون کوهستان هستش که به دلیل لاستیک های پهن و بدنه کمی سنگین تر گرون قیمت تره و توی شهر هم بیشتر خسته میشید باهاش.
آیتم های خیلی زیادی هست واسه انتخاب دوچرخه اما وقتی کلاسش رو انتخاب کنید میتونید انتخابتون رو محدود کنید
بعد از اون باید به جنس تنه،لوازم دوچرخه و سایز دوچرخه و صد البته قیمتش توجه کنید.
Last edited by omid705; 01-05-2014 at 02:27.
سلام دوستان
بهترين دوچرخه (با كيفيت ترين) دوچرخه براي استفاده درون شهري و بدون دنده رو اگر امكان داره معرفي كنيد و قيمتش رو هم بگيد، يه زماني دوچرخه دماوند زياد ازش ميشنيدم
لطفا نظرتون رو بگيد
ممنون از همه
Sent from my iPad using Tapatalk
دوچرخه مارک aryo با بدنه المینیومی , و made in taiwan خوب است؟بیشتر برای تفریح میخواهم استفاده کنم .حدود ا تومان میخواهم خرج کنم.
سلام به همگی دوستان، اگر قصد خرید دوچرخه و دوچرخه سواری دارید حتما به انجمن بایک20 سر بزنید، من هم پارسال این موقع میخواستم دوچرخه بخرم و تقریبا هیچ اطلاعاتی نداشتم و از بچه های بایک20 کمک گرفتم یه دوچرخه خوب خریدم و الان اطلاعات نسبتا خوبی از دوچرخه و لوازمش دارم، برای خرید دوچرخه پارامترهای زیادی هستند که باید مدنظر قرار بدید، خود لوازم شیمانو چندین رده بندی مختلف دارن که قیمت شون از چند ده هزار تومان تا چندین ملیون میرسه پس فریب لوازم شیمانو اصل یا غیر اصل و... این حرفارو نخورید
به بایک20سر بزنید اگه واقعا داشتن یه دوچرخه خوب براتون مهم هست!
Sent from my C2305 using Tapatalk
مریدا و کی تی ام از بهترین ها هستن و نمیشه گفت کدوم بهتر هستش!
من خودم کی تی ام دارم و راضی هستم...
سلام خدمت همه ی دوستان و عزیزان.میخواستم بدونم بین مدل های ویوا(امپراطور'تراول 'اکسیژن)کدوم بهتره و چه فرقی با هم دارن؟در ضمن زنگ زدم نمایندگی گفت حدود۶۰۰تومن هست ولی چند نفر دست دومشو تو سایت ها دیگه حدود۰۷۵۰اگهی کرده بودن و میگفتند که نوش بالای یک میلیون هست.میخواستم بدونم چه فرقی داره؟ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)