رسيور داخلي داره ؟اگر داره كارايي آن چطوره؟
رسيور داخلي داره ؟اگر داره كارايي آن چطوره؟
مثل اينكه براي ما حذفش كردن.
برای ما که نه برای آسیا کلا حذف شده.
این مد dcc این پنل به نظر من واقعا شاهکاره , چند وقت پیش یه سری عکس با این مد می دیدم رنگ های تصویر رو خیلی به قول معروف wow کرده بود !
Last edited by Ami R 940; 07-12-2009 at 17:07.
اساتید محترم، لطفا راهنمایی کنند!
من میخوام یه پلاسما پانا بگیرم... نظرم اینه که 50 اینچ باشه. اما انگار سری G10 تو ایران بالای 42 نداره!
الان بدجور سر دوراهی هستم... موندم که آیا برم S10 رو بگیرم 50 اینچ یا G10 بگیرم 40اینچ؟
50G10 الان 1770 من قیمت دارم... 42G10 هم 1560. نمیدونم چی کار کنم! همش نقصیر شماست! اینقدر از این G10 تعریف کردید که آدم میترسه بره S10 بگیره!
اینطوری که من تو سایت ها دیدم، پنل جفتشون G12 Progressive هست...
من رو اینکه کیفیت بالا باشه بیشتر پافشاری می کنم تا اینکه تی وی 50 باشه. اما خوب باید واقعا این تفاوت کیفیت محسوس باشه.
باید بگم که من با تی وی، PS3 بازی میکنم، فیلم هم میبینم! از نوع بلوری!البته در کنارش هم SD دارم واسه رسیو**ر و VHS.
از اونجایی که هنوز ملوم نی این بانیان میخواد چی کار کنه سر این V10، نمیتونم صبر کنم که 50 اینچش بیاد. تازه اگر هم بیاد، من بالای 2500 نمیتونم پول بدم واسه تی وی. اینطوری که بوش میاد، باید بالای 2500 باشه واسه 50 اینچش
ممنون میشم راهنمایی کنید
مزایا g10 به s10
برایتنس بالا تر در نتیجه براق و جذاب تر بودن تصویر
مشکی عمیق تر
کنتراست بالاتر
نمایش دقیق رنگ ها
اشباع رنگ بالاتر
Refresh Rate سریع تر
مصرف برق پایین تر
وقتی بیشترین استفاده شما از منابع با سورس hd هست مسلما g10 انتخاب خیلی بهتری هست ,به نظر من در هر زمینه ای(35 40 درصد) g10 بهتر s10 هستش .
Last edited by Ami R 940; 07-12-2009 at 19:25.
ممنون از پستتون...
کس دیگه نظری نداره؟
واقعا این تفاوت محسوس هست؟
دوست عزیز , این تفاوت ها در تصاویر hd مشخص میشه ,تو تصاویر sd یا همون استاندارد معمولی نهایت اختلاف این دو پنل به 10 12 درصد میرسه .واقعا این تفاوت محسوس هست؟
اگه تا حال از نزديك اين دوتا تي ويو نديدي حتما برو يه سر نمايندگي پانا بزن.
رفتم.. 2-3 بار. اختلاف کیفیت هم مشخصه.. اما وقتی در کنار هم دیگه هستند. یعنی وقتی یه s10 رو تنها میبینی، چیزی کم نداره و کیفیتش پایین نتیست. با چشم که میدیدم، کیفیت s10 تقریبا مثل py800 بود. سوال من از دوستان اینه که از اونجا که من قصد دارم 50 اینچ بگیرم، آیا واقعا ارزش این رو داره که یه سایز کوچیکتر (42) ور دارم این g10 رو به خاطر کیفیتش؟؟ راستی، با بدبختی یه 42py800 پیدا کردم... ژاپنی هم بود. میگفت 1.870. نظرتون در مورد این چیه؟؟ درسته که یکم و نایاب قدیمی شده، اما تو cnet آسیا هنوز rate بالایی داره
من این دو تا رو کنار هم درست و حسابی نگاه نکردم
ولی رو حساب اینکه پنلشون یکی هست فکر میکنم نباید از لحاظ کنتراست native ، برایتنس، رسپانس تایم و رزولوشن تصاویر متحرک فرقی بکنند
اگر هم چیزی به نظر میرسه شاید به تنظیماتشون برگرده
اما در مورد مسایلی که به مدارهای الکترونیکی داخلشون برمیگره مثل scaling، دقت decoding رنگ، پردازش تصوبر ، input lag و اینجور چیزا اصولا فرق میکنند
تو ریویوی cnet هم دقت رنگای S10 رو نامناسب زده و گفته تنظیمات زیادی برای درست کردن این موضوع در اختیار کاربر نیست ولی در مجموع از لحاظ کیفیت تصویر (performance ) به هر دوشون 8 داده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)