ولی اینجا هم زیاد گرون نمیدن . شما فقط وقتی اومد حول نشید برید بخرید . چون قیمت اولیه شدیدا کاذب مثلا آی 900 که 880 تومن بودو الان 450 تومنه . این گوشی هم 16 گیگش خیلی بی ارزه 650 .
ولی اینجا هم زیاد گرون نمیدن . شما فقط وقتی اومد حول نشید برید بخرید . چون قیمت اولیه شدیدا کاذب مثلا آی 900 که 880 تومن بودو الان 450 تومنه . این گوشی هم 16 گیگش خیلی بی ارزه 650 .
آخه معلوم نیست کی بیادش حالا تا بیادش کلی هم صبر کنیم تا بیاد پایین. چون حداقل 2 الی 3 ماه زمان میبره برسه به 500 تومان. البته اینا باید چون تاخیر داشتن و این گوشی تو همه کشورها جا افتاده هر کسی راحت میتونه ارزون گیر بیاره باید قیمتی بدن که عادلانه باشه و بیارزه بلاخره اونا از طریق سامسونگ کره وارد میکنن قیمت درست میگیرن باید درست هم بدن
سلام
کسی از این خبری که gsmarea قرار داده چیزی سر در میاره
تیتر خبر
ACCESS unveils NetFront v4.0 with 20x faster Javascript
لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by offlineinternet; 15-01-2010 at 23:08.
دوستان سلام....لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه....موقعه کتاب خوندن با امنیا2 تمام صفحه نشون میده یا مثا 8910 نصف صفحه....ممنون میشم
در مورد خبر این كه مثل این كه به روشی برای امنیا 2 رسیدن كه جاوا اسكریپ رو 20 برابر سریع تر نشون بده!
برای PDF هم اگرم خودش فول اسكرین نشون نده برای PPC خها برنامه ای برای این كار هستش
بچه ها یه خبر دیگه بازم اگه میشه بگید چیه
متن خبر
Samsung Apps store extends to new countries, still Omnia-centric
لینک خبر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداییش دیگه داره حوصلم سر میره
آخه این نمایندگیه یا تلفن خونه که ازش فقط جواب دادن تلفن بر میاد
اصلا انگار چی هست
مثلا قرار بوده گوشی مال سال 2009 باشه...
حالا خدایی بزنه یه شرکت دیگه یه گوشی شاخ بزنه بخوره تو حالشون![]()
آقا من كه بعد از 3 ماه روز شماري ( دقيقاً روز شماري ) بالاخره بيخيال شدم و رفتم hd2 گرفتم !!!
الانم خيلي راضيم
آقا اين خيلي خداست !!!
من زنگ زدم نمایندگی گفت که دیروز نماینده اومده بود میگفت این گوشی زیاد خواهان داره گفت تو همین روزها وارد میشه گفتم قیمت چند گفت 650 تا 750 معلوم نیست گفتم کشورهای عربی ارزونه گفت نه بابا قیمت ها تقریبا یکی هست با تفاوت 50 هزار. ولی گفت گوشی خوبیه و خواهان زیاد داره. گفتم من خودم کلی تحقیق کردم منتظرم تا بیاد بخرم . حالا دیگه تو اوایل این ماه میادش احساسم که اینجوریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)