اینم قشنگه ها ولی نمی دونم چرا با دابل ایجینت بیشتر حال می کردم
اینم قشنگه ها ولی نمی دونم چرا با دابل ایجینت بیشتر حال می کردم
ممنون درست شد
ولی کسپرسکی به کرک گیر میده میگه تروجانه![]()
دوستان فکر کنم بازی برا من یه باگ گرافیکی داره. من وقتی برای اولین بار وارد یه منطقه یا ساختمون جدید میشم بدجور افت فریم داره اما اگر مثلا کشته بشه و دوباره بیام اونجا مثل هلو روونه. نمیدونم مشکل کجاست.
سلام
رفقا هر چه زودتر برای فعال کردن قسمت انلاین بازی اقدام کنید که بد فاز میده
امیدوارم فردا شب کلّی ایرانی اونجا ببینم
موفق باشید
![]()
سلام
میگم کانوکشن هم مثل اسیسن کریده و باید هر چند وقت یه بار کرک جدید (یا حالا هر فایلی دیگه ی) رو دانلود کرد یا با همین کرک میشه تا اخرین مرحله رفت بازی کانوکشن رو؟
درود به همه
واسه ماکه درسته و تا الان با کرک خودش راحت بازی میکنم چه به نت وصل باشم و چه نباشم ولی یه سوال داشتم و انو اینکه که از اونجا که مالتیش کرک شده و کرک اون جدا هست من اگه اون کرک رو روی کرک سینگل بریزم . چک پوینت هام میپره؟
چون از یکی از دوستان شنیدم که همین کار رو کرده و سیو هاش پریده
آیا درسته این قضیه؟
خوب من هم این بازی و گرفتم. هم راحت نصب شد و کرک هم نخواست. تا حالا هم که خبو بوده سیو هم کرده. موندم چرا گیم اسپات بهش 6.5 داده! تا حالا که خیلی قشنگ بوده بازی. البته مرحله 1 و رفتم. همون صحنه اول که سم و دیدم رفتم تو جو بازی!! بازی حسابی تغییر کرده نسبت به نسخه های قبلی! اکشن تر شده و داستانش هم بکلی فرق فوکوله! سم برای خودش کار می کنه ایندفعه! حسابی درگیر داستانش شدم!! لول سختش هم دارم میرم !ببینیم چی میشه!
دقیقا دوست عزیز. برای من همینطور شد و تمام سیو هام پرید و مجبور شدم new game بزنم. البته خوشبختانه انقدری نرفته بودم که بخوام اذیت بشم. میگم یکاری کن برو به پوشه storage یه بکاپ بگیر و کرک رو بریز. بعد ببین میتونی از دوباره همون چک پوینت های قبلی رو استفاده کنی.
خودم فهمیدم مشکل از کجاست local area connection نباید disable باشه disable بود enable کردمش درست شد رفت تو بازی![]()
اقا یکی سیو مرحله ای که تو شهر بازی هستی و سه نفر رو باید در تاریکی بازجویی کنی رو به من میده؟ من هر سه نفر رو باز جویی کردم ولی دیگه معلوم نیست چه کار باید کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)