شما چه مدلی رو خریدین واز چه چیزیش شکایت دارین
شما چه مدلی رو خریدین واز چه چیزیش شکایت دارین
دوست عزیز به نظر من اگه هدفتون حمل و نقل زیاد نیست
بهتره همون مدل 5738 رو بگیرین
كیفیت مانیتور خوبی هم داره
به نظر من بهترین و سبكترین ویروس یاب نود 32 هست و افیس هم حتما 2007 نصب كن
الان دیگه افیس اكس پی مرده
ویندوز هم حتما نسخه 7 كه جدید هست رو بگیر
هم 5738 و هم 4736 مخصوص ویندوز 7 طراحی شدن
از 1520 ناراضی هستی و یا 5738؟؟؟
از 1520 که تو کل انداختن با ایسر 5738 هم از تصویر ( کیفیت lcd) و هم از صدا و هم از نظر تایپ کردن و در کل کاربی راحت) از ایسر کم آورداز 1520 ناراضی هستی و یا 5738؟؟؟
از قدرتش راضیم عالیه
راستی داش حمید این 7 که نصب کردی را نوعش با کرکش را اگه بزاری من دانلود کنم و نصب کنم خیلی ممنون میشم
cpu 2.66 6 mbشما چه مدلی رو خریدین واز چه چیزیش شکایت دارین
ram 4 gig
hdd: 320
batry : 9 cell
Last edited by oranoos_92; 30-08-2009 at 07:47.
سلام دوستان و سلام مخصوص به آقا حميد گل.
من ديروز رفتم و 5738 زد گرفتم. قيمت 560 تومان يكي از نمايندگي هاي سازگار ارقام. از همه نمايندگي ها قيمت گرفتم اكثرا" 580 و حتي 590 قيمت ميدادن و 2-3 تا هم 570 قيمت دادن. فقط اين يكي 560 داد. تازه اونم وقتي رفتم گفت سازگار براشون سهميه بندي كرده و مثلا" اينها 5 دستگاه سفارش داده بودند كه سازگار 2 تا بيشتر براشون نفرستاده و گفته فعلا" جنس كمه و بايد منتظر وارد كردن پارتي هاي جديد بوده و حتي احتمالا" قيمتها هم تغيير خواهند كرد. فروشنده ميگفت از اين مدل استقبال خيلي خوبي شده و خوب از كار درومده. از طرفي سازگار ديگه اون دي وي دي رو نميده و فقط به فروشنده ها ميده. داخل پكش هم نبود. ولي من قبلش تلفني با فروشنده هماهنگ كرده بودم تا وقتي رفتم اونجا برام ويندوز هم نصب كنه . يكساعتي نشستم پيشش و برام ويندوز ايكس پي، نرو 7، نود 32، پاور ديوي دي و كليه درايورها و.. رو نصب كرد. بعد منم از همون دي وي دي يه ايميج گرفتم و بردم خونه رايت كردم تا داشته باشم. خيلي از خريدم راضيم و همش تو اين ماه رمضوني شما رو دعا ميكنم. اگر راهنمايي هاي شما نبود واقعا" نميدونستم كدوم فروشنده بي انصافي چه بلايي از عدم آگاهي من سرم مي اورد. به هر حال ممنون. بازهم سوالاتي دارم كه حتما" بر ميگردم.
برو اینجا انواع كركهای 7 هست:
من خودم نسخه 32 بیت ویندوز 7 التیمیت رو نصب كردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از توجه شما
در مورد این دو مدل 5738 و 4736 به دلیل فروش بسیار بسیار عالی در كل دنیا همه خط تولید ایسر مشغول اینها شده
درایران هم خوب الان سازگار یك بخش عمده ای از انرژی كاریشو گذاشته رو اینها
متاسفانه سهمیه سفارشی ایران گویا هنوز اوكی نشده و گرنه مدتهاست در بازار كمیاب شده
قطعا" فروشندگان هم درخواست میدن برای خرید در سطح وسیع و در سازگار هم امار دارن كه كشش بازار چه مدلی هست.
الان اماری كه من روی نت دیدم تا خرداد امسال 12 میلیون تا 5738 فروخته شده كه 9 میلیون تاش مدل زد بوده
خودش یك ركورد برای یك نوت بوك هست.
این مدل توی دبی حدود 480 قیمت داشت ... اونجا هم مثل چی می خریدند
قیمتش با توجه به امکانات عالیست
سلام.بالاخره منم یه لپ تاب گرفتم.ولی نه ایسر (جون مدل 5838 جی می خواستم تموم شده بود)
به asus گرفتم.x61gx
core 2 dou 2 meg
ram 2 ddr2
vga 9400 gforce m
mANITOR 16.HD
250gig hard
2.8kg
با دو سال گارانتی الماس
به قیمت 805 هزار به همراه موس و کیف
به نظرم جایگزین خوبیه برا axcer 5738 g
نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مبارک باشه ولی اگه صبر می کردی مدل جی رو می خریدی بهتر بودرمش 4 گیگ ddr3
هاردش هم 320 بهتر بود
ولی در کل مبارکت باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)