نه بابا من مسخره کردم![]()
خوب دریبل که معلومه حرکت ولی بهتره که حرکت 360 بگین چون دریبل 360 درجه دریبل زیدانی میشه!
در ضمن فکر کنم کنترل سختی هم داشته باشه ( باید با آنالوگ ریزترین حرکت ها رو اجرا کنی که یکمی سخته ولی عادت می کنیم )
نه بابا من مسخره کردم![]()
خوب دریبل که معلومه حرکت ولی بهتره که حرکت 360 بگین چون دریبل 360 درجه دریبل زیدانی میشه!
در ضمن فکر کنم کنترل سختی هم داشته باشه ( باید با آنالوگ ریزترین حرکت ها رو اجرا کنی که یکمی سخته ولی عادت می کنیم )
خب دوستان مثل اینکه باید دل به همون نسخه X360 ببندیم ... البته من نسخه ی PC ایش هم بازی می کنم .. ولی مثل اینکه EA می خواد فروش کنسول ها رو بالا ببره ...
سلام؛
من اول می خواستم در Electronic Arts Forums نظر بدم ولی وارد اکانتم نمی شد، حالا که شما میگید باشه میرم به Forum بازی.
پیشنهاد من اینه که اسم ایران را نیارید!چون اونا وقتی این اسم را بشنون دیگه بیخیل میشن!!
راستی مسعود کینگ هم اونجا اکانت داره میتوانید از طریق ایشون هم اقدام کنید!!
سلام؛
Soundtrack بازی را می توانید در این لینک مشاهده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FIFA 10 Mexico vs. USA Trailer
سلام!
الان جدید ترین تریلر بازی منتشر شده که از لینک های زیر قابل دریافت هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Masoud King; 11-08-2009 at 13:32.
تصاویر جدید از (FIFA 10 (next-gen
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UK باکس شات X360
![]()
لینگ بزرگ نمایی
US باکس شات X360
لینک بزرگنمایی
Originally Posted by EA_LukeDidd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Guys
These shots are from an old build.
I will be working on getting you new shots soon, these will show:
- New Camera angle. Closer to action, with more detailed models
- Improved Lighting. This was work in progress in the shots.
I will also try to show:
- Night time shots. This looks nice
- Different goals nets. We have different nets and goals for different stadiums.
To be honest I've been very busy on improving things that I've not had enough time on here to talk to you all.
Thanks
Luke
خوب این متنی که دیدین مربوط میشه به جواب آقای لوک (در فروم fifa) به اسکرین شاتهای نسخه PC که می گه این شات هایی که واسه PC تاحالا منتشر شده مربوط میشه به build قدیمی بازی و الان به شدت دارن روش کار می کنن که تا جایی که می تونن جزئیات رو بیشتر کنن ... جزئیاتی از قبیل تورهای مختلف برای ورزشگاههای مختلف .. نورپردازیه بهتر ... (اینطوری که خودش می گه) شاتهایی که از بازی در شب قرار خواهند داد خیلی زیبا خواهد بود ... زاویه دوربین های جدید تر ... و در پایان هم گفته که ما سرمون خیلی شلوغه و به شدت داریم رو بازی کار می کنیم و نمی تونه جواب تمام سوال های بچه های فروم fifa رو بده ...
ممنون از تریلر خیلی باحال بود، فقط کیفیت HD رو نذاشتی، هر 2تاش SD بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)