سلام میگم تو ال ای دی این مشکلات هم هست که تصویر جا بمونه؟ یا جلو بزنه مثلا توپ هنوز گل نشده ولی تی وی توپ رو تو گل نشون بده
راستی من خودم سایز42رو خیلی میپسندم سایز40با42تفاوتش خیلی فاحشه؟
سلام میگم تو ال ای دی این مشکلات هم هست که تصویر جا بمونه؟ یا جلو بزنه مثلا توپ هنوز گل نشده ولی تی وی توپ رو تو گل نشون بده
راستی من خودم سایز42رو خیلی میپسندم سایز40با42تفاوتش خیلی فاحشه؟
ledو lcd ها بخاطر همون قضيه هرتز پايين تر مشكلاتي دارند منتها نه اين طوور كه شما ميفرماييد
در مورد تفاوت 2 اينچي نه اصلا به چشم نمياد
از جمع دوستان سایت کسی این تلویزیون نزدیک دیده اند کیفیت تصاویر که نمایش میدهچطوره احیانا برای کسانی که نمی دانند این X550 سونی است
که تازه وارد بازار شده
اگر قیمتی هم دارید بگید
![]()
اگه میشه یه سایت معرفی کنید که کلا در مورد هرتز و کنتراست و زمان پاسخگویی خلاصه در مورد این نکات tv اطلاعات جامعی رو بده
دوست عزیز من blure... را گذاشتم 9 judder... گذاشتم 1 همینجوری خوبه؟
به LCD که فشار نمیاره ؟ (به مرور زمان)
ببخشید که سوالام خیلی ابتدایی
اره خوبه نه فشار واسه چي؟
هيچ مشكلي پيش نمياد خواهش ميكنم
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
والا من كه عاشق x450 هستم اميدوارم x550 طوفاني به پا كنه![]()
اگه زبانتون يه كم خوبه اينا فكر كنم خوب باشن.
رسپانس تايم:
ريفرش ريت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد كنتراست :
در مورد رسپانس تايم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مفهوم
به بیان ساده کمترین زمانی که یک پیکسل از خاموش به روشن تغییر حالت می دهد را زمان پاسخدهی می گویند.
هر قدر Response Time کمتر باشه، کیفیت تصاویر متحرک بالاتر خواهد شد:
اساس کار و روش های محاسبه:
همانگونه که می دانیم، اساس LCD بر مبنای عبور/جلوگیری از عبور نور از توسط کریستال مایع است.
ولی این تغییر حالت ایده آل نیوده و مدت زمانی برای انجام آن لازم است.
در شکل بالا جمع زمانهای Tr+Tf برابر با Response Time خواهد بود که در آن :
Tr : مدت زمان تغییر حالت پیکسل از سیاه به سفید
Tf : مدت زمان تغییر حالت پیکسل از سفیدبه سیاه
یه این روش محاسبه ON/OFF گفته می شود.
در اوایل تولید مانیتورهای LCD ، همه کارخانه ها با این روش زمان پاسخدهی را اندازه گیری و در تبلیغات
به مشتری اعلام می کردند.
با توجه به اینکه در تصاویر متحرکی که یک مانیتور نمایش می دهد، به ندرت پیش می آید که یک پیکسل
از سفید کامل به سیاه کامل تغییر رنگ دهد، روش جدید برای اندازه گیری و بهینه سازی Response Time
معرفی شد :
در این روش تغییر وضعیت یک پیکسل بین دو سطح خاکستری اندازه گرفته می شود، به بیان دقیق تر
بجای سیاه خاکستری تیره و بجای سفید خالص، خاکستری روشن در نظر گرفته می شود.
به این روش Gray-to-Gray Respone Time یا G2G گفته می شود.
ناگفته پیدا است که مقدار G2G برای یک مانیتور مشخص کمتر از ON/OFF خواهد بود و به هین دلیل
سازنده ها در سالهای اخیر به این روش زمان پاسخدهی را تبلیغ می کنند.
بهتره به جای سازنده ها بگین سامسونگ و ال جی.سازنده ها در سالهای اخیر به این روش زمان پاسخدهی را تبلیغ می کنند.
مسلمه که این روش g2g یه روش غلط فقط برای پائین آوردن مقدار عددی برای تبلیغ بهتر از نظر روانی هست وگرنه هر کسی یکمی به کار ال سی دی وارد باشه متوجه میشه مشکل ال سی دی تو تغییر رنگ به خود ماهیت رنگ بر نمیگرده مربوط میشه به دریچه هایی که برای نوردهی باید بازو بسته بشن مسلمه وقتی همه دریچه ها برای ساب پیکسل کاملا بسته بشه رنگ مشکی نمایش میده وقتی همه کامل باز بشه رنگ سفید حالا اینکه بیان یه دریچه نصفه باز بشه تا مثلا خاکستری نمایش بده چه تغییری تو اصل موضوع به وجود میاره!!؟؟؟ فقط خدا میدونه و سامسونگ و ال جی!!!
Last edited by Sacrament; 25-06-2010 at 19:57.
باز ممنون از راهنمايي كه كردي . شرمنده باز هم سوال دارم بين مدلهايي كه در زير از هر برند معرفي كردم : ممنون ميشم اگه به ترتيب بهتر بودن معرفي كنيد و اگه بگيد بهتر بودنشون از چه لحاظ است .
1) از الجي بين اين مدلها lh500 و lh90 و sl800 و sl900 كدامشان از نظر كيفيت و بعد امكانات و ........ بهترند .
2) از سامسونگ كدام يك از اين دو مدل C650 و B650 از نظر كيفيت بهترند چيزي كه در هنگام فيلم ديدن با كيفيت HD كم نياره و در گيم تا حدودي ديگه خيلي اذيت نكه .
3) از برند سوني بين EX500 و EX700 كدام از نظر كيفيت بهترند چيزي كه در هنگام ديدن فيلم هاي HD كم نياره و در گيم هم تا حدودي اذيت نكه نه ديگه تا اون حد ميدونم lcd ها به پلاسما ها نميرسند .
4) اين سه مدل B8000 و B7000 و C7000 كه از برند سامسونگ هستند و شما به يكي از دوستان عزيز معرفي كرديد نسبت به B650 و C650 از نظر كيفيت بهترند يا برتري خاصي دارند .
5) اين سري C7000 ايا 3D نه ؟
6) از كجا ميشه فهميد اين ال سي دي هاي سوني زمان پاسخ گويي شان چند است چون در سايت خود سوني نزده .............. . !
در اخر باز شرمنده كه هي سوال مي كنم . به من چيزي معرفي كون كه به اين بنده خدايي كه مي خوام بگم چيز خوبي باشه و راضي كننده باشه چيزي كه از نظر كيفيت تصويري خوب و فول HD باشه و براي بازي هم چيزي مناسب باشه حداقل و صرفا كيفيت براش مهمه چون فيلمها ي HD ميبينه نميخوام كم بياره فقط قيمتش هم مناسب باشه ولي از نظر مالي مشكل نداره ( فقط 32 اينچ باشه نه بيشتر به خاطر فضاي اتاقش ) باز شرمنده كه ......................... .![]()
Last edited by javad javadi; 25-06-2010 at 21:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)