من یه راهی پیدا کردم که میشه به صورت انبوه از سایت 2 تومنی گرفت و فروخت. بسیار ساده . برنامه اش رو هم طراحی کردیم و الان تو مرحله تست نهایی .فقط خدا کنه پین نیاد به زودی.اوکی شد میگم.
من یه راهی پیدا کردم که میشه به صورت انبوه از سایت 2 تومنی گرفت و فروخت. بسیار ساده . برنامه اش رو هم طراحی کردیم و الان تو مرحله تست نهایی .فقط خدا کنه پین نیاد به زودی.اوکی شد میگم.
کد پیش فرض که معینه قبول نمی کنه
گیر اوردن ماژور زیاد سخت نیست ولی یوزر و پسوردی که از شرکت باید بگیری مشکله اونم یه کم زرنتگ باشی مشکل نداره
1 سال بعد ...
آقا برنامه چی شد پین که امد تو بازار
کسی جواب نمی ده
حداقل اصولشو بگو برنامه که می دونم به ما نمی رسه از خود سایت چه جوری می خری پین می ده یا نه
ممنون می شم جواب بدی![]()
اقا سایت دوتا ازم خورد زنگ زدم بانک شماره ارجاع بهم داد گفت رنگ بزن 09990 رمز شارژو بهت میده زنگ زدم 09990 گفت ما رمز شارژ اصلا نمیدیم برو دفتر خدماتی شماره موبایلو بهشون بده برات شارژ میکنن . چجوریه
هیچی قبلن پول میخورد ادم خر بانک و میگرفت الان دیگه هیچکی جواب نمیده اینه سیستم جدید دزدی از مردم
دوستان !!! امروز یه ایمیل واسم اومد !!!
به نظر من که خیلی جالبه !! به احتمال زیاد هم بدون خوردن باشه !!!
سایتش اینه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا یه شرکتن شما شماره موبایلو بهش میدی بعد خودشون شماره شما رو ازطریق سایت همراه اول شارژ میکنن البته با 2200 یا 2250همین کاری که ما میکنیم تکی هم که 2500 میفروشن با نمایش شماره شارژ
البته بدیش اینه که زده بعد از چند ساعت شارژ میشه البته من امتحان نکردم شاید کمتر باشه اما واسه فروش که بنظرشما یه مشتری چقدر میشه تو مغازه نگه داشت!
Last edited by beckham7; 31-10-2009 at 11:35.
شما تستش کردین ؟
من یکی از دوستان قدیمی مدرسه رو دیدم و بهش گفتم .
تو پست مرکزی میشه !
قرار شد بهم جواب بده
گفتم هر چی داره واسه فروش خریدارم .
میگه 2300 . دوستان همتون به این قیمت میگیرین ؟
یکی می گفت 2150 از تهران می خره ! درسته ؟
آقا کسی خبر جدید از دفاترنداره سهمیه چی شد کم شد زیاد شد ؟؟؟
امروز یکی بهم گفت 2260 هر چقد بخایی هست، قکر کنم 2200 خودش از یکی میخره که اونم از یکی دیگه کمتر میخره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)