بچه ها منچستر یونایتد دوباره لایسانس شده ؟ یا مثل pes 2008 این بازی رو نخرم
بچه ها منچستر یونایتد دوباره لایسانس شده ؟ یا مثل pes 2008 این بازی رو نخرم
مگه شما فقط بخاطر منچستر این بازی رو میخرین؟!
حالا اگه لایسنس هم نشده بود میتونی کیت منچستر رو وارد کنی
من اگه همه تیم های بازی لایسنس نشن باز این بازی رو میخرم
شما اگه به امضای ایشون یه نگاهی بندازین کاملا متوجه میشین!
ولی منچستر باید لایسنس شده باشه. البته فکر می کنم. چون یه پای فینال Uefa CL غیرممکنه لایسنس نشه![]()
اولا منچستر یونایتد که عشقه .
اگه مثلا بگن یونایتد تو 2010 نیست من بازیو نمیخرم پس اون جمله ی اول در مورد خیلیا صدق میکنه .
ثانیا فقط تو کامپیوتر میشه کیت وارد کرد و optionfile ریخت بنابراین بخاطر کنسول بازها هم که شده باید همه تیمها رو لایسنس کنن .
ثالثا معمولا وقتی لایسنس یه تیم گرفته میشه دیگه پای ثابت بازی میشه و توی شماره های بعدی هم لایسنس شدست .
آقای google boy مطمئن باش همين cover اصليه ، چه ربطی داره چون رو ميز گذشتن يعنی اين نيست؟ اينا از اين عکس ها خيلی منظور دارن
چون با رونالدو با هم هستن احتمالا يا براي دمو هستش يا براي تيزرهاي تبليغاتي.همش كه موشن كپچر نيست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي از دمو خبري نيست ، شايدم واقعا اونا تو دمو هم هستن...!؟![]()
با رونالدو !!!!!!!
کجاست این رونالدو !؟
نه دوست من فعلا هیچ خبری نیست از دمو ......احتمالا تا 2 ماه دیگه البته من یه جا خوندم دمو 50% ساخته شده .
ما که از همون اولین نسخه ی بازی رو گرفتیم تا همین الان !!!!
فکر نمیکنم یه لایسنس برای همچین شاهکاری انقدر اهمیت داشته باشه !!!!
من که تاحالا یادم نمیاد با منچستر بازی کرده باشم !!!
فقط ARSENAL
این بحث لیسانس تیمها رو کونامی کی میخواد تموم کنه من که نمیدونم.
این همه روی گرافیک بازی و تکنیک تاکتیک تیمها و چهره پردازی نورپردازی و موشن کپچر وتبلیغات و.............. زحمت میکشن بعد نمیتونن لیگی مثل انگلستان رو کامل ادیت کنن؟ واقعا من که هنوز نفهمیدم.یعنی اینقدر خرج بر میداره؟ یا اینکه وقت نمیکنن؟ اخه تا کی میخوان به خود بازی بپردازن؟ پس ظاهر چی؟ یعنی این چیزها اینقدر کم اهمیته؟ خوب وقتی پس از کلی انتظار بازی عرضه میشه و مثلا تو لیگ انگلیس فقط دو تیم ادیت میشن کمی تو ذوق میزنه .ما هم قبل از بازی کردن باید بریم تیمهایی که ادیت شدن رو بشماریم....اینو قبول کنید.
حالا فرضا من تونستم همه تیمها رو ادیت کنم ولی بقیه چی؟ اونی که پی اس 3 داره چی؟ اونی که وقت این کارها رو نداره چی؟
باید کلی تو اینترنت و این ور و اونور برن تا بتونن تیمهاشونو ادیت کنن.
تازه من به عنوان یه ادیتور اصلا از اینکه دیتاهای بازی رو دستکاری میکنم راضی نیستم تازه کلی هم ناراحت میشم عزاب وجدان میگیرم
دوستان اینجا تاپیک یکی از بهترین سرگرمیهای دنیا یعنی pes هست و منم به عنوان یک pes باز قدیمی فقط کمی دردو دل کردم.
نکات و خصوصیتهای بسیار خوبی تو این سری هست.از عکسهایی که بچه ها تو سایت گذاشبن معلومه.
به امید دیدن فوتبالی بدون محدودیت و ایراد.سخته ولی شدنیه.من که به کونامی ایمان دارم.
با سلام.....
ببینید دوست من با اینکه توجه به نکات ریز را من خودم دوست دارم!!اما لیسانس کردن تیم مشکل کونامی نبوده و نیست!
همینطور که میدونیم کونامی تو این 2 یا 3 سال اخیر از فیفا عقب بوده شاید بگید لیسانس مشکل کونامی هست!
ولی نه
تو نسل قبل مگه مشکل لیسانس بود؟تو نسل قبل کونامی فوتبالی ارائه کرد که در زمان خودش بی نقص بود Pes 5 و 6 و بی شک فیفا با اون همه لیسانس کاری نتونست به موفقیت بازی لطمه ای بزنه!!
تو نسل قبل کونامی حرف اول را میزد آیا اون موقع در مقابل فیفا که لیسانس شده بود برتری نداشت با همین مشکل لیسانس کردن؟
پس کاملا مشخص هست که مشکل لیسانس نیست!
خوب حالا چرا تو این 3 سال افت کرده باید بگم نه افتی در کار نبوده بدون شک Pes 2008 بهترین pes بود که اومده بود اما اون تاثیری که تو سال 2006 گذاشته بود را نگذاشت برای چی چون فیفا پیشرفت کرد!فیفا علاوه بر اینکه گیم پلیش را کاملا نسل بعد کرد!!!!!
حواشی و رئالیسم هم نسل بعد کرد!!!چیزی که کونامی درش دچار یک جور میشه گفت اطمینان از خود شد!و فکر کرد تو این نسل فقط باید گرافیک را HD کنه و مقداری گیم پلی را ارتقا بده و انیمیشنها هم به صورت دستی باشه!
حالا Pes 2008 عالی بود ولی رقیبی به نام فیفا 08 داشت که از اون عالی تر بود!
حالا کونامی مشخص هست که با تمام قدرت روی بازی تمرکز کرده!و نتیجه را هم داریم میبینیم!!
امیدوارم فهمیده باشه که همون طور که گیم پلی مهم هست توجه به ریزه کاری ها هم مهم میتونه باشه!!گذاشتن Untucked Shirt و Tape بلند و کوتاه و استینهای بلند نیمه بلند(مثل کریس رونالدو) و کوتاه و ................میتونه لذت تجربه بازی را بیش از پیش کنه!
برای خود من هر چقدر که گیم پلی و موارد مرتبط با ان مهم هست جزئیات هم مهم هست!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)