بله سری اول هر ماشینی که میزنن از نظر کیفیت خوبه و برای خریدار سود خوبی داشته ,بر اساس تجربه این کاملا ثابت شده
بله سری اول هر ماشینی که میزنن از نظر کیفیت خوبه و برای خریدار سود خوبی داشته ,بر اساس تجربه این کاملا ثابت شده
یه دوره که پیش فروش کردن و تموم شد ( منم ثبت نام کردم) - اما اینطور که شنیدم یه تعداد هم حدود 2000 تا تو نمایشگاه خودرو شیراز پیش فروش کردن ( دارن میکنن) - اما فقط تو شیراز هست
اینکه میگین باید یه درصدی به پژو بدن زیاد درست به نظر نمی رسه. پژو ایرانو تحریم کرده. ایران هم مثل همیشه گفته تحریم بر ما اثری ندارد که هیچ باعث پیشرفت ما هم می شود.پس لزومی نداره به پژو درصدی از فروشو بده. به نظر می رسه همون حرفتون در مورد استفاده از قطعات با کیفیت پایین درست باشه. چند وقت پیش هم که من این خودرو رو تو خیابان های تهران دیدم (کارمندای زحمت کش ایران خودرو داشتن تست شهر انجام می دادن) یه نگاه که توش انداختم اینو به عینه درک کردم. واقعا کیفیت داشبورد و قطعات داخلیش افتضاح بود. حالا موتور و ایناش بماند...
نه منظورم نمایشگاه خودرو توی شیراز بود که ایران خودرو هم تو اون نماشگاه شرکت کرده بود -
منظورم همون غرفه ایران خودرو بود -
البته منم فقط شنیدم مطمئن نیستم
تاز ه فکرکنم نمایشگاهش دیروز اخرین روزش بود
عکسایی که یکی از دوستان از نمایشگاه شیراز از این ماشین گرفته. (منبع تیونینگ تاک) دوستان در مورد کیفیت قضاوت کنن. البته توجه داشته باشن تازه این ماشینی هست که تو نمایشگاه عرضه شده:
عکس های زیر هم ماشینی که تو اکراین عره می شه. تفاوت کیفیت رو ببینیند بعد طرفداری این شرکت رو بکنید:
![]()
دوست عزيز ما در ايرانيم و در ايران از يك ماشين 15-16 ميليوني از اين بيشتر نميشه انتظار داشت
در ضمن ايراداتي كه در ناحيه اطراف چراغ عقب هست حتما بر طرف خواهد شد چون رانا هنوز در مرحله ازمايشي هست و خطاي ساخت ربات ها هم زياده
در مورد كيفيت ادوات به كار رفته در داخل هم ميشه رانا رو با پرايد مقايسه كرد و ميشه گفت بسيار پايينه
ولی تو عکسهایی که اینجا از خط تولیدش انداخته حد اقل چیزی که میشه دید اینه که کیفیت ساخت بدنش اونقدر ها هم که شما تو اون عکسها نشون دادی بد نیست
اونای که شما عکس رو گذاشتی احتمالا به صورت تکی ساخته شدن و زیاد هم در ساختشون دقت نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این عکسا مال نمایشگاه ماشین تو شیرازه که همین الان در حال برگزاریه. یکی از دوستان رفته اونجا و از نزدیک این عکسو انداخته. اتفاقا تو نمایشگاه بهترین کیفیت رو میارن که مردم استقبال کنن و بعدا خرید انجام بدن. صحبت من اینه که وقتی کیفیت بدنه و اجناس داشبورد و مونتاژ تو نمایشگاه اینقدر پایینه دیگه دست مشتری برسه چی میشه؟!!!
حرف شما درسته - قانونشم همین هست - که تو نمایشگاه بالا ترین کیفیت رو بیارن ولی به این مسئله هم توجه داشته باشید که خط تولید انبوهش بعد از برگذاری نمایشگاه افتتاح شد بنا بر این میشه امیدوار بود که او مشکلات در خط تولید انبوه و قالبها وجود نداشته باشه -
Last edited by sajjad1973; 20-06-2012 at 20:17.
معمول تمام ماشینای ایران جالبند که سری دوم از هر لحاظ بهتر از بقیه خواهد بود و بعد ازون شروع به کم شدن کیقیت و امکانات میشه تا جاییکه لاستیک هم آپشن اضافی به شمار بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)